pinky sanırsam ben de eylül annelerinden son üçe kalmaya adayım canım. ayyyy bayramdan önce gelsin meleğim yaaaaaaaa
Bende de hareketleri hafıfledi canım, bi günü bi gunu tutmuyoo geçen gun akşama kadar zor hareket etti ama boyle belli belirsiz, bugun de çoştu ama eski sertlik bende de yokbakalım dr teyzemiz ne diyecek yarın
bahar valla son üçe kalan ağustos annelerini okudum biraz önce, " 2009 ağustos ayında doğuramayan anneler" topiği mi açsak diye gülüyolardı... ay bacım kalmayalım ağzını yel alsın derler ya, ben de biraz adayım gibi galiba....
Cııkkkk ben en son doguracam en kucuk benim ( Esasında ekim annesi oldugumu boşverirsek)
valla kızlar sırf sizi sevdim diye Eylul annesi oldum ben..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
flower canım hoşgeldin hayırlısı olsun 1 eylül annelerimiz çoğalıyor. bu gidişle gülay ben betül topikte kalakalıcaz
flower canım hoşgeldin hayırlısı olsun 1 eylül annelerimiz çoğalıyor. bu gidişle gülay ben betül topikte kalakalıcaz
kızla rbende bu gidişle burdan çıkıcam 2010 mayıs anneleri grubuna falan giricem demiştim.. bilmem evelsi gün bahsettiğim aspirin faciasını hatırlayan varmı :)))))) beni seven arkamdan gelsin uleyynn :))))))))
herkez nerelere gitti
kızlar herkese merhaba naıslsınız bakalımm...
ayferden haber varmı dilek hastaneden çıkmışmı nasıllar bebekler nasıl ay bilen birileri yazsın bana lütfenn.. geçmişle yormayın ben gibi gebe gadunuu :))))))))
kızla rbende bu gidişle burdan çıkıcam 2010 mayıs anneleri grubuna falan giricem demiştim.. bilmem evelsi gün bahsettiğim aspirin faciasını hatırlayan varmı :)))))) beni seven arkamdan gelsin uleyynn :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?