2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

pinky sanırsam ben de eylül annelerinden son üçe kalmaya adayım canım. ayyyy bayramdan önce gelsin meleğim yaaaaaaaa

Cııkkkk ben en son doguracam en kucuk benim ( Esasında ekim annesi oldugumu boşverirsek)
valla kızlar sırf sizi sevdim diye Eylul annesi oldum ben..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bende de hareketleri hafıfledi canım, bi günü bi gunu tutmuyoo geçen gun akşama kadar zor hareket etti ama boyle belli belirsiz, bugun de çoştu ama eski sertlik bende de yok bakalım dr teyzemiz ne diyecek yarın

ya benim de haftaya kontrolüm var o güne kadar sıkcam dişimi artık napam

Cııkkkk ben en son doguracam en kucuk benim ( Esasında ekim annesi oldugumu boşverirsek)
valla kızlar sırf sizi sevdim diye Eylul annesi oldum ben..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yok kızlar ben baktım eylül ortasına kadar gelmeye niyeti yok alırım sezercik tarihini :)))

betülcüm biz de seni çooook sevdik...

benimkinin doğum tarihi 27 eylül gözüküyo, sıkacam dişimi, eylül sonuna kadar ....

slm kızlar nasılsınız bakalım

emsalcim o 1 eylül annesi benim tatlım sabahtan gidicem sezeryan olucak:lepi:

bu arada ayferde doğurmuş allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı bi evlat olur inş.

diğer doğum yapan anneleride tebrik ederim

kızlar yazamadım annem geçmişti bilgisayara.valla başka dr.a daa gittim o da beklicez dedi.yha ben 1cm acılınca dogum baslıo yada yakın die duymustum .cok heyecanlıydım valla sabah şimdi yavs yavs alışmaya başladım.dr acılmıs vs değince eşimle gittik hemen bez aldık kuzumuza.molfix göbek oyuntusu olanlardaaan.

kızlar herkese merhaba naıslsınız bakalımm...
ayferden haber varmı dilek hastaneden çıkmışmı nasıllar bebekler nasıl ay bilen birileri yazsın bana lütfenn.. geçmişle yormayın ben gibi gebe gadunuu :))))))))

kızla rbende bu gidişle burdan çıkıcam 2010 mayıs anneleri grubuna falan giricem demiştim.. bilmem evelsi gün bahsettiğim aspirin faciasını hatırlayan varmı :)))))) beni seven arkamdan gelsin uleyynn :))))))))

kızla rbende bu gidişle burdan çıkıcam 2010 mayıs anneleri grubuna falan giricem demiştim.. bilmem evelsi gün bahsettiğim aspirin faciasını hatırlayan varmı :)))))) beni seven arkamdan gelsin uleyynn :))))))))

biraz açık olucak ama bunu kimsenin kabul ediceğini sanmıyorum canım:roflol::roflol::roflol:

herkez nerelere gitti

eylül ün ilk annesi sensin demek canımcım :))
hadi hakkında hayırlısı olsunn inşallahh

baakkk ama olmadı şimdi oku bakem geçmişi :)))
okumazsan dilekin kızının resimlerini göremezsinn kuduruk emsali okuyamazsın :)))
ama ben sana özet geçeyim yinede sana kıyamam bennn
ayfer doğum yaptı genel anestezi ile 12:30 da girdi oğlu 3900 doğmuş azcık ağrısı varmış ve geç ayılmış buda genel olmanın kötü yanı işte ((
dilek bu gün öğlen saat 1 de evine doğru yol almış şu an evinde kızı emmiyormuş meme ucları olmadıgı için kaşıkla falan idare ediyorlarmış
haa birde gülnaz ( glnz )doğum yaptı bu gün haberin olsun tatlışkom :)))
sen nasılsın nasıl oldun dün dr.a gittin mi başın nasıl oldu hayatımm

ben varım beeennnn :))))
ne oldu hayatım haber geldimi dr.undan daha içiyonmu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…