2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

biraz açık olucak ama bunu kimsenin kabul ediceğini sanmıyorum canım:roflol::roflol::roflol:

ay şekerim bende keyfimdenmi yazıyom çıkmıyo cadaloz napim yaa :))))))))))

tatlım benimmmmm sağol valla kıyamadın bana gene :))) dün doktora gitmedim ama gece baya kötüledim başka ağrılarımda çıktı çok canım yandı bi oram bi buram hamileliğimdeki enzor geceydi diyebilirim... neyse Allahım beterinden saklasın... ne diyelim...
ayrıca bugün doğan tüm bebekler hayırla uğurla sağlıkla büyürler işallah... analarına babalarına hayırlı birer evlat olurlarda sağlıkla mutlulukla huzurlabüyürler umarım..darısıda başımıza olur işallah daha sırada bekleyen çooook anne var :)))))

ben varım beeennnn :))))
ne oldu hayatım haber geldimi dr.undan daha içiyonmu yoksa

şekerim dr aramadı Allahın cezası ama ben bıraktım.... yoksa bebeğe yaka kolalamaya başlasam iyi olur çıkmaz bebek bu gidişle :)))))))

doktora gittim bugün.. en geç pazartesi bende meleğimi kucağıma alacam.. tansiyonum yüksek çıktı.. doktor çok korktu yarın tahlil falan yapılacak düşmezse sanırım pazartesiden de erken alabilir.. çok heyecanlıyım ya...

ay canım benim kıyamam sana ben yaaaa... geçmiş olsun canım. hayırlı doğumlar olsun sağlıkla meleğini kucağına al inşallaj canım.

ecemcim nasıl gidiyor bebek ne kadar oldu ben uzun zamandır girmiyorum badana temizlik çok yorgunum hatta tam yerleştiremedim azar azar yapa biliyorum her tarafımda varislerde çıktı çok kötü sizler napıyorsunuz

çingene hayırlısıyla sende aalıcan bebişini kucagına sağlıla inşallah.

doğum yapmış anneler müsait olduğunuz bir zamanda doğum hikayelerinizi bekliyoruz.biraz önce gezinirken o topiğimizi gördümde.

kızlar bu arada doğum yapan arkadaşlarımdan aldığım tüyoları paylaşayım hemen sizle:
1-garmastan diye bi krem kullanmışlar göğüs ucu çatlaklarına çokiyi gelmiş..
2-süt pompası mutlaka lazım diyolar gçğüsler çok şişiyomuş sert oluyomuş sütten...
3-yardımları asla bebek doğmadan rededetmeyin bebeğin huyunu kendi iyiliğinizi evdeki bebekle hallerinizi bi görene kadar diyolar....

Merhaba bayanlar,

bıraz once hastaneden geldım glnz ı zıyaretten :) Ruzgar bebek 3.600 olarak dunyaya geldi. Ufak bı solunum problemı oldugu ıcın oksijen destegi alıyor.. onun dısında ikisi de gayet saglıklı en kısa zamanda gelısmelerı Gulnaz dan alırız :)

akrepcim sağol geçmiş olsun yaa gülnazın durumu nasıldı pekii..
cingenecim dualarımız seninle canım ...herşey çok güzel olacak inşallahh..
gamzecimm yaa iyki burdasınn nasılsınn.. benim duygular tavan yaptıı
içimden ağlamak geliyor hep...

bebekleriniz kaç kilo arkadaşlar beni doktor her hafta nst ye istedi sizlerde nasıl durumlar

sen kac haftalık hamilesin canım.ben 35+4 te ki kontrolümde kızım 2650 g idi. senin bebişin kac kilo.

bu arada gülnazın bebeğinde nne problemi oluşmuşki canım.

ayy neden ayşecim yaa.. bende dünden beri ağlıyotum derdim neyse :)) sabaha kadar uyumadım zırıldamaktan...
ağrılarım filan vardı dün acıdandı ağlamam sıkılmam ama bugün pek acı vs. bişiyde yok noluyorum anlamadım heran dokunsan ağlıcak gibiyim hala yaaaa... noluyo bise tatlış yaa.... :kedi:

Son düzenleme:
Cingenem canım geçmiş olsun, içini ferah tut iyi tarafından bak ne guzel yavru kuşunu kucagına alacaksın bundan guzel bir duygu olur mu.. saglıkla gelsin kuzusu

bıraz once hastaneden geldım glnz ı zıyaretten :) Ruzgar bebek 3.600 olarak dunyaya geldi. Ufak bı solunum problemı oldugu ıcın oksijen destegi alıyor.. onun dısında ikisi de gayet saglıklı en kısa zamanda gelısmelerı Gulnaz dan alırız :)[/QUOTE]

Maşallah ruzgar bebege, glz konuşursan bizden de sevgilerimiz ilet

sağolun kızlar... inşallah hepimiz sağ salim alırız bebişlerimizi kucaklarımıza..

canım geçmiş olsun hayırlısıyla sağlıkla gelsin işallahh... meleğin sana gelmek için ne numaralar çekiyo baksanaaa iyi tafaından bak boşver nasılsa bi şekilde çıkıcak dışarı... :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…