2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

doğum yaklaştı.. ondan herhalde ama hiç bu kadar duygularım yoğun olmamıştı... üstelik eşimde beni anlamıyor..

aglayın kızlar aglayın rahatlayın, ama çok uzmeyin bebişleri. Benimde geçen hafta tavan yapmıştı klava:

ay yok ağlamamaya çalıyorum canımda bi dün geceden beri öyle bişiy yaşadım valla elindede değilki insanın yaa... geçici bi psikoz herhalde neyse üstünde durmaya gerek yok yaa :))))

doğum yaklaştı.. ondan herhalde ama hiç bu kadar duygularım yoğun olmamıştı... üstelik eşimde beni anlamıyor..

ya sorma o eş sorunu bendede var.. bişiyim varsa iyi ilgileniyo ama normalde bişi desem anında celalleniyo kabarıyo uysam ne kavga edecez ne kavga..... sona geldik artık biraz anlayış yaa...

kızlar okulda seminer dönemi baslıyor .eşim yarın yola cıkıcak.hem benim izin işlemlerini halledicek hemde 1 hafta calışıp izin alıp dönecek.umarım o yokken kızım acele etmez.bekler babasını.

ayy birde zaten ben tuafımm.. yan komuş 2 gündür bizden ç.ıkmıyo... iftar yemeğiini zor yetiştiriyorumm ..topiğe giremiyorumm sonra rahat yiyip içemiyorumm malum kadın oruçlu diye.. çocuğu evi karıştırıyor... kadın umru değill.... boğasım geldi valla yarın Allahtan eşim evde gelemez ama pazartesi diycem ben dinlenicemm gelme sin canımm.. ben çok sevdiklerimi bile görmek istemiyorumm...

ya sorma o eş sorunu bendede var.. bişiyim varsa iyi ilgileniyo ama normalde bişi desem anında celalleniyo kabarıyo uysam ne kavga edecez ne kavga..... sona geldik artık biraz anlayış yaa...

gamzecim adam oruçlu sabah 11 de başlıyoo ne pişiricen diye tabi ben daha yataktayımm uyutmuyoo.. sinir ediyoo sonra 4-5 kere daha arıyoo yine dinlendirmiyooo... eve geliyoo oruç hat safffada sigara krizine girilmişş aynen uysam varya kavga edicez...

kızlar okulda seminer dönemi baslıyor .eşim yarın yola cıkıcak.hem benim izin işlemlerini halledicek hemde 1 hafta calışıp izin alıp dönecek.umarım o yokken kızım acele etmez.bekler babasını.

kıyamam canım ya sen içini rahat tut bişiycikler olmaz sen yat bol bol dinlen kendini yorma bi hafta dediğin su gibi geçer gider anlamazsın bile hayırlısıyla.....

ay utanmıyomu yaa karnı burnunda kadının evine gelip serilmeye... yuh ya ne gamsız tipler... bencede sen eşim gelicek filan de bişi de salla onuçç en dinlenmen gereken zamanda onumu ağırlıcan.... salla gitsin insan kendi kendine ağır geliyo değilki akraba komşu vs..... klava:

bence sen yemeklerini akşamdan yap gözünün önünde hiç bişi soramasın sana.. yatarkende mesaj at yatıyorum kalkınca ararım diye fazla ellemesin seni.. yoksa o işin sonu kavgayla biter :))))))))))))))))))))) bizdede böyle oldu bir iki sonra geçti akıllandı aramıyo bidaha :))))

insan sevdiklerine bile yeri geliyor tahammül edemiyor.su agırlaştığın günlerde ayıptır canım ya.
kıyamam canım ya sen içini rahat tut bişiycikler olmaz sen yat bol bol dinlen kendini yorma bi hafta dediğin su gibi geçer gider anlamazsın bile hayırlısıyla.....

inşallah canım bir hafta cabucak gecsin .

kızlar ben çıkıyorum yaa oturdukça oram buram ağrıyo, yoksa pert olucam yine dün geceki gibi.. hepinizi öptüm... hayırlı geceler....

çok arıyo yaa inan sıkıldımm...:bbo:bugün kızdırdı beni dedim yarın gelme sen doktora...kaydirigubbakcemile tabi diyoo fenerin macı olunca doğum tarihi falan alırsın sen şimdii..delikafadulden
şimdide gelmiş diyokii bizim bilgisayarda ninii varmı telefonlarımıza yükleyelimm tel çalınca bebek uyanmasın.....delikafadulden

betülcüm canı sıkılıyormuşş....mafoldumben ama pazartesiden sonra istemiyorumm artık tavrımı koyucamm...valla.. gamzecimm iyi geceler canım...

iyide zaten kadınında düşünmesi lazım güzelim.son günlerin dinlenmen lazım rahat etmen lazım.

iyide zaten kadınında düşünmesi lazım güzelim.son günlerin dinlenmen lazım rahat etmen lazım.

insanlara yüz verince böyle tepene çıkıyorlar.. canım.. vallla ben pek sıkıntıya gelememm...beni daha tanımıyor...
canım sen 1 eylülde görevemi başlıcan..iznin başlamadımı..

Aaaaa manyak kadın yaa, kocaman gobişle bir de onu mu egelndirecen?? Yat dinlen canım açma kapıyı da bir çalar iki çalar..
Geceden telefonunu sessize al eşine de soyle yatarken sessizde olacagını, en azından sen rahatsız olmazsın.
Kıyamam yaa

kızlar bişey dicem.. bugün öğrendiğim çok ilginç bi haberi paylaşıcam. Benim iki yaş büyük ablam da benim gibi beş sene bebek beklemişti o doğurduktan yirmi gün sonra ben hamile olduğumu öğrenmştim şimdi ben doğurdum ya yirminci günüm ve ablam hamile olduğunu öğrendi eheheh kız şokta :) bugün ağlıyodu hüngür hüngür aman haaa korunmaya dikkat diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…