masallah canım kızına.ben 36+2 iki hafta önce 2525 g idi benimkide kız arkadaşın bebeğini bende merak ettim şimdi
aglayın kızlar aglayın rahatlayın, ama çok uzmeyin bebişleri. Benimde geçen hafta tavan yapmıştıklava:
doğum yaklaştı.. ondan herhalde ama hiç bu kadar duygularım yoğun olmamıştı... üstelik eşimde beni anlamıyor..
ya sorma o eş sorunu bendede var.. bişiyim varsa iyi ilgileniyo ama normalde bişi desem anında celalleniyo kabarıyo uysam ne kavga edecez ne kavga..... sona geldik artık biraz anlayış yaa...
kızlar okulda seminer dönemi baslıyor .eşim yarın yola cıkıcak.hem benim izin işlemlerini halledicek hemde 1 hafta calışıp izin alıp dönecek.umarım o yokken kızım acele etmez.bekler babasını.
ayy birde zaten ben tuafımm.. yan komuş 2 gündür bizden ç.ıkmıyo... iftar yemeğiini zor yetiştiriyorumm ..topiğe giremiyorumm sonra rahat yiyip içemiyorumm malum kadın oruçlu diye.. çocuğu evi karıştırıyor... kadın umru değill.... boğasım geldi valla yarın Allahtan eşim evde gelemez ama pazartesi diycem ben dinlenicemm gelme sin canımm.. ben çok sevdiklerimi bile görmek istemiyorumm...
gamzecim adam oruçlu sabah 11 de başlıyoo ne pişiricen diye tabi ben daha yataktayımm uyutmuyoo.. sinir ediyoo sonra 4-5 kere daha arıyoo yine dinlendirmiyooo... eve geliyoo oruç hat safffada sigara krizine girilmişş aynen uysam varya kavga edicez...
insan sevdiklerine bile yeri geliyor tahammül edemiyor.su agırlaştığın günlerde ayıptır canım ya.ayy birde zaten ben tuafımm.. yan komuş 2 gündür bizden ç.ıkmıyo... iftar yemeğiini zor yetiştiriyorumm ..topiğe giremiyorumm sonra rahat yiyip içemiyorumm malum kadın oruçlu diye.. çocuğu evi karıştırıyor... kadın umru değill.... boğasım geldi valla yarın Allahtan eşim evde gelemez ama pazartesi diycem ben dinlenicemm gelme sin canımm.. ben çok sevdiklerimi bile görmek istemiyorumm...
kıyamam canım ya sen içini rahat tut bişiycikler olmaz sen yat bol bol dinlen kendini yorma bi hafta dediğin su gibi geçer gider anlamazsın bile hayırlısıyla.....
inşallah canım bir hafta cabucak gecsin .
bence sen yemeklerini akşamdan yap gözünün önünde hiç bişi soramasın sana.. yatarkende mesaj at yatıyorum kalkınca ararım diye fazla ellemesin seni.. yoksa o işin sonu kavgayla biter :))))))))))))))))))))) bizdede böyle oldu bir iki sonra geçti akıllandı aramıyo bidaha :))))
kızlar ben çıkıyorum yaa oturdukça oram buram ağrıyo, yoksa pert olucam yine dün geceki gibi.. hepinizi öptüm... hayırlı geceler....
Asos niye geliyoo ki sana???
betülcüm canı sıkılıyormuşş....mafoldumben ama pazartesiden sonra istemiyorumm artık tavrımı koyucamm...valla.. gamzecimm iyi geceler canım...
iyide zaten kadınında düşünmesi lazım güzelim.son günlerin dinlenmen lazım rahat etmen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?