2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

insanlara yüz verince böyle tepene çıkıyorlar.. canım.. vallla ben pek sıkıntıya gelememm...beni daha tanımıyor...
canım sen 1 eylülde görevemi başlıcan..iznin başlamadımı..

ben değil eşim baslıycak.benimde 3eylülde baslıyo doğum öncesi iznim ama dr 31inde gel iznini yazıyım dedi.bizde öyle yapıcaz.senin ne zaman basladı iznin güzelim.

gcen hafta başladı salihacımm.. zaten hiç okul göresim yok...:) tubacımm aman dikkat et canımm.. hayırlı olsunn ablanada....

tesadüfe bak canım ya.demekki doğum sonrası korunmaya dikkat etmek lazım.ama ablan üzülmesin canım ya.kolay değil tabi ama kötüde düşünmesin bence.kuzeniminde kızları arasında az var biraz zorlanıyor ama ikiside cok tatlılar.

tubacım sen kocaelinde nerde oturuyosunn... belkide yakınızdırr...delikafadulden

.. bugün öğrendiğim çok ilginç bi haberi paylaşıcam. Benim iki yaş büyük ablam da benim gibi beş sene bebek beklemişti o doğurduktan yirmi gün sonra ben hamile olduğumu öğrenmştim şimdi ben doğurdum ya yirminci günüm ve ablam hamile olduğunu öğrendi eheheh kız şokta :) bugün ağlıyodu hüngür hüngür aman haaa korunmaya dikkat diyim.[/QUOTE]
delikafadulden delikafadulden ne buyuk tesaduf aman dikkat onun dogumundan 20 gun sonra sen tekrar hamiş olma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gcen hafta başladı salihacımm.. zaten hiç okul göresim yok...:) tubacımm aman dikkat et canımm.. hayırlı olsunn ablanada....
ben benim hamileliğiin 3.ayından beri raporluyum özledim bıcırıklarımı ama su halde okul görecek halim yok benimde canım.bakalım ne kadar uzatabilirsem o kadar calışmıycam kızımı biraz büyüteyim dimi ama.parasız izinde zor bu sartlRda.

canım bizde yeni ev aldık biraz sıkışacağız ama iznim bitince ücretsiz izne ayrılıcamm bebeğimi kendim büyütmek istiyorumm en azından yaşını doldursunn kuzumm....:kedi:

Sevgili Eylül Anneleri,

Çizelge alanına doğum , kilo vb harici resim koymak yasaktır. Lütfen buna dikkat ederek bu alana sadece çizelge resimleri koyunuz.

İyi geceler. Allah bağışlasın.

Birazdan doktora dogru yol alcaz biz insallah bugun dogum tarihimiz belli olacak ordan da son eksikleri tamamlamaya....Hepinize cok cok guzel v cabuk gecen bi gun diliyoruz kizimla ben

betulcum gordum simdi facebookta doktora gideceginizi hadi bakalim iyi haberlerle gel insallah :)

ozgecim iiyim bende kalktim hemen bilgisayarin basina gectim, birazdan kahvalti etcem
bu arada benim oglan asagi indi galiba cok sik cisim geliyor artik ama baska blirti yok

kızlarrr günydınnn nasılsınız bakalımm... ben yine ağrılı uyandım bu bendekiler herhlde yalancı doğum sancısı denen şeyler... yoksa bi insan evladına kendi vücudu ve kendi çocuuuu neden bukadar eziyet etsinkiii demi ama :)))))))))))) ee sizde ne var ne yok.. bu arada özgecim sağol ayferi gördüm çok tatlılar darısı başımıza işallahhhh... yeter bee tek parça kalalım diye diye bölünemicez... herkeste aynı gelgit var ; ayy doğsun artık diyoruz önce sonrada yok yok bi gün bile dursa içerde kar :))))))) dengesüzmüyüz neyüz anlamadumküüüüüü :))))))))

Birazdan doktora dogru yol alcaz biz insallah bugun dogum tarihimiz belli olacak ordan da son eksikleri tamamlamaya....Hepinize cok cok guzel v cabuk gecen bi gun diliyoruz kizimla ben

ayy betülcüm hadi hayırlı haberlerle gel işallahh doktordan... ne güzel tarihler filan hep belli olmaya başladı.. şimdi sıra sende salıyada bende bakalım kısmetse... :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…