insanlara yüz verince böyle tepene çıkıyorlar.. canım.. vallla ben pek sıkıntıya gelememm...beni daha tanımıyor...
canım sen 1 eylülde görevemi başlıcan..iznin başlamadımı..
kızlar bişey dicem.. bugün öğrendiğim çok ilginç bi haberi paylaşıcam. Benim iki yaş büyük ablam da benim gibi beş sene bebek beklemişti o doğurduktan yirmi gün sonra ben hamile olduğumu öğrenmştim şimdi ben doğurdum ya yirminci günüm ve ablam hamile olduğunu öğrendi eheheh kız şokta :) bugün ağlıyodu hüngür hüngür aman haaa korunmaya dikkat diyim.
ben benim hamileliğiin 3.ayından beri raporluyum özledim bıcırıklarımı ama su halde okul görecek halim yok benimde canım.bakalım ne kadar uzatabilirsem o kadar calışmıycam kızımı biraz büyüteyim dimi ama.parasız izinde zor bu sartlRda.gcen hafta başladı salihacımm.. zaten hiç okul göresim yok...:) tubacımm aman dikkat et canımm.. hayırlı olsunn ablanada....
ben benim hamileliğiin 3.ayından beri raporluyum özledim bıcırıklarımı ama su halde okul görecek halim yok benimde canım.bakalım ne kadar uzatabilirsem o kadar calışmıycam kızımı biraz büyüteyim dimi ama.parasız izinde zor bu sartlRda.
Birazdan doktora dogru yol alcaz biz insallah bugun dogum tarihimiz belli olacak ordan da son eksikleri tamamlamaya....Hepinize cok cok guzel v cabuk gecen bi gun diliyoruz kizimla ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?