kızlarrr günydınnn nasılsınız bakalımm... ben yine ağrılı uyandım bu bendekiler herhlde yalancı doğum sancısı denen şeyler... yoksa bi insan evladına kendi vücudu ve kendi çocuuuu neden bukadar eziyet etsinkiii demi ama :)))))))))))) ee sizde ne var ne yok.. bu arada özgecim sağol ayferi gördüm çok tatlılar darısı başımıza işallahhhh... yeter bee tek parça kalalım diye diye bölünemicez... herkeste aynı gelgit var ; ayy doğsun artık diyoruz önce sonrada yok yok bi gün bile dursa içerde kar :))))))) dengesüzmüyüz neyüz anlamadumküüüüüü :))))))))
Günaydın şekerim. Kıyamam sana yaw. Valla benimki doğsun artık bacım hiç doğmasın falan demiyorum. Zaten eli mahkum pazartesi çıkacak ordan :))))
günaydın kıslaaaaar.kahvaltımızı yapıyoruz oğlumla... özgecim ayferin resmini koymuşsun saolasın çok tatlılar maşallah ana oğul. allahım bize de nasip etsin zamanında kavuşmayı meleklerimize....
gamzecim ben de ahlar vahlarla uyumaya başladım canım yapamadım kalktım artık yataktan.
herkese günaydın..............................
ayy sorma baharcım yaa aynen ağruyla kalkınca aman dedim kalsın uyumiyim kalkayım daha iyi.... insan nereye sığacağını bilemiyo salak salak evde naapsam nerelere yatsam diye geziyom :)
günaydın hoşgeldin canım nasılsınız bakalımmm..
Baharcım bilmiyorum ki kan şekerim düşmüş olamaz hemen öncesinde tatlı araklıyordum.Belki tansiyonum düşmüştür ama çok korktuk doğuruyorum zannettik baktım ben bayılırken sıpa tekmeliyor içim rahat etti ama akşamdan beri takipteyim yine de gerçi böyle bi doğum belirtisi yok ama
İyiyim dersem yalan olacak sanırım dün akşam başım döndü ve baygınlık geçirdim ondan beri sersemlik var üzerimde. çok şükür bebiş hareketli
eylülcüm hoşgeldin canım.
gamzem ah ya sağdan sola dönmek için kaç manevra yapıyorum walla. sırt ağrılarına hiç deyinmiorum bile. sabah dedim yemişim uykusunu kalk kızım kalk. allahtan ayağa kalkınca o kadar ağrım olmuyor da gün geçiyor yoksa gidip doktora doğurtuverin diyebilirdim heran.
hilalcim geçmiş olsun canım ya neden oldu ki öle?
Ben geçen sene anksiyete tedavisi gördüm.Bu aşırı evhamlılıktan kaynaklanan bi rahatsızlık o zaman bayılıyordum 3-4 ay ilaç kullandım ve bir yıldır hiç bayılmamıştım.Tekrar başlayacak diye korkuyorum aslında.umarım o değildir
Allah öyle bir sistem kurmuşki bebek doğunca okadar ilgi ve efor gerekiyoki eminim kendi anksiyete sorununu farkedemicek kadar yoğun olacaksındır :) hiç böylemi şöylemi diye düşünme gebeliktende olabilir sonuçta sen ve bebeğin iyi olunda gerisi dert değil canım... doğduktan sonra ne bayılma kalır ne sıkıntı Allahın izniyle sen hiç tatlı canını üzme....
günaydın millet
maaşallah ayferin bebişine...bende gece her saat başı uyanmış olarak ettim sabahı ancak ayıldım yaaa
Sağol canım ya inşallah öyle olur ayılıp bayılan bi anne olmak istemiyorum ve inşallah da olmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?