2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

fıstıkım sen kaç kg aldın ayıp sorması.. ben zaten yüksek kiloda hamile kaldım tonajım zaten ağır basıyodu ama sen resimlerde baya zayıfsın :))))))))))) Allah bilir yarısıda ödemdir sendeki kilonunn 40 ın çıktımı carrttt diye ne kilon kalır ne bişiyin oy Allahım oyyhhhhhhh :)))))))

saol gamze be biride benden yana çıksın yafffff......

tülaycım neden öle diyon tabiki senden yanayız şimdi bebeğe burda laf saydırsam analık güdülerin ayağa kalkacak sen beni kalaylıcan üste.. :roflol: bari dedim sana söliyim :))))))) bidaha hamile kalırsan aklında olsun mesaneni oraya koyma :)
ama işe bide güzel tarafından bak demekki bu sıpa sezeryan olmaman için sana yardım ediyo..... ordaki baskıyı hissetmek gerekirse dk başı tuvalete gitmek için ahh neler vermem tülayım bee....... :sinifsinif:

Günaydın yeni gelen kıslarrrrrrr :)

Ayyy şu epilasyon olayı yokmu of yane. :bbo:

Evet Gamzecim benimki seve seve çıkıcak ordan kaydirigubbakcemile3

canım 2 hafta önce 20 kiloya dayanmıştım. evdeki tartının da pili bitti tartılmıyorum artıkın. benim kollarım zayıf ondan zayıf gösteriyorum avantajım bu herhalde canım. şöle arkadan baksan katana gibi oldum yahu

olur gamzecim nereye alıyım mesaneyi neresi uygun şekerim?....kaydirigubbakcemile3
ya bnm karnım sert sabah kalktığımdan beri...akşama kadar neler olcek bakem hadi hayırlısı

hoooy hoy haftasonu doğursam dedin dedin ahanda geliyor mu halil ibrahim paşamız???

hayırlısı baharcım ne diyim....bişi demiyom artık...erken gelme diyon bu kuzulara erken gelmeye çalışıyolar ...gel artık diyon gelmiyolar...topik olarak bi ileteşim sorunu oldu sanki...valla bişi demiyom...nezman hayırlıysa ne şekilde öle gelsin paşam inş...

ayy deme öle kendine kız sen katanaysan bende fuardaki balerinayım ozaman :)))) hani şu eteklerine 30 kişinin binip döndüğü dev kadın varyaaaaaa :))))))) kollar zayıfsa sende kilo milo kalmaz gene 2-3 aya hepsinin verir çiroz gibi kalırsın ama ben ben hep böle kalıcam galiba ühühühühühhh :))))))))))))

olur gamzecim nereye alıyım mesaneyi neresi uygun şekerim?....kaydirigubbakcemile3
ya bnm karnım sert sabah kalktığımdan beri...akşama kadar neler olcek bakem hadi hayırlısı

eee şekerim sen mesaneyi eline al beni bekle... bi ara uğrucam beraber uygun biyere yerleştiririz :))))))) :roflol::roflol::roflol:
ay kasılma masılma deme öle ben heyecanlanıyom valla sonra bak iki dakka kaybolsanız panik atağım tutuyo.. malum geçen gün özgenin yüzünden tutmuştu enson bugünde senin yüzünden tutucak galibaaaaaaaa :))))))))))))))

ben kızımla anlaştım doğal bitki örtüm temizlenmeden çıkarsa eğer dooooru cami avlusuna.. haa yok efendi gibi salı günü olan kontrolü beklerse onu evde prensesler gibi yaşatıcam.. anneyle pazarlık olmaz hööyyttttttttt beynini gırarım valla onunnn :))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ya bu sezeryan olayında çırılçıplak soyuyolarmı insanı acaba??? bilen varmı :sinifsinif:

bildiğim kadarıyla evet.... ama ameliyat önlüğü giydiriyolar ya zaten.. sen farkında bile olmuyosun ne halde olduunun düşünme boşver mühim olan bebeğin çıkması.. hem çırılçıplak olsan bile zaten sadece karnın açıkta kalacak şekilde örtülüyosun ya.... düşünme ayrıntıları ordan çıkacak viyaklamayı düşünnnnnnn sadeceeee hihoyyyt :)))))))

ay hadi inşallah veririz bacım ya. ama sen hoş hatunsun yahu. babanemin deyimi ile hükümet gibi dalyan gibi hatunsun anacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…