gamzem ya valla az kaldı. ben bir de kilo aldım ki sorma dizlerim taşımıyor beni artık resmen. dönmek işkence gibi olduğundan sürekli aynı tarafa yatınca da acayip uyuşukluk ağrı falan uyanıyorum. offff annelik kolay değilmiş walla şimdiden başladık bakalım :)
hilalcim kötü şeyler düşünme canımcım. bebişlerimiz gelcek ve herşey çok daha güzel olcak.
tülayım hoşgeldin canımcım. walla ben de bu gece ara ara uyandım ağrılardan
saol gamze be biride benden yana çıksın yafffff......
Konuyu değiştirip hemen soruyorum akşama pratik ne hazırlasak acaba
valla ben şuan doğmasın diyorum tabiki bi dr.a gidelim tersmi düzmü nedir bu görelim sona çatımıza baksınlar damımız akıyomu bacamız sağlammı ona baksınlar sooora gelsin kızçem.. desemde aldanma... öncelikli sorunum epilasyon şekerim izmirde benim kuaförüm başka yerede gidemem, bu haldede ne dr.a ne başka biyere gidemem durumum bundan ibaret yaniii :)))
ama seninkinin durumu vahimm seve seve olmazsa seve seve çıkıcak ordan yani başka şansı yok :)))))))))
fıstıkım sen kaç kg aldın ayıp sorması.. ben zaten yüksek kiloda hamile kaldım tonajım zaten ağır basıyodu ama sen resimlerde baya zayıfsın :))))))))))) Allah bilir yarısıda ödemdir sendeki kilonunn 40 ın çıktımı carrttt diye ne kilon kalır ne bişiyin oy Allahım oyyhhhhhhh :)))))))
olur gamzecim nereye alıyım mesaneyi neresi uygun şekerim?....kaydirigubbakcemile3
ya bnm karnım sert sabah kalktığımdan beri...akşama kadar neler olcek bakem hadi hayırlısı
hoooy hoy haftasonu doğursam dedin dedin ahanda geliyor mu halil ibrahim paşamız???
canım 2 hafta önce 20 kiloya dayanmıştım. evdeki tartının da pili bitti tartılmıyorum artıkın. benim kollarım zayıf ondan zayıf gösteriyorum avantajım bu herhalde canım. şöle arkadan baksan katana gibi oldum yahu
olur gamzecim nereye alıyım mesaneyi neresi uygun şekerim?....kaydirigubbakcemile3
ya bnm karnım sert sabah kalktığımdan beri...akşama kadar neler olcek bakem hadi hayırlısı
hayırlısı baharcım ne diyim....bişi demiyom artık...erken gelme diyon bu kuzulara erken gelmeye çalışıyolar ...gel artık diyon gelmiyolar...topik olarak bi ileteşim sorunu oldu sanki...valla bişi demiyom...nezman hayırlıysa ne şekilde öle gelsin paşam inş...
Özge günaydın...
ne hbr yavrukuşşşş..heycan vamı heycannn
ben kaçtım kızlar
ya bu sezeryan olayında çırılçıplak soyuyolarmı insanı acaba??? bilen varmı :sinifsinif:
ay hadi inşallah veririz bacım ya. ama sen hoş hatunsun yahu. babanemin deyimi ile hükümet gibi dalyan gibi hatunsun anacım.ayy deme öle kendine kız sen katanaysan bende fuardaki balerinayım ozaman :)))) hani şu eteklerine 30 kişinin binip döndüğü dev kadın varyaaaaaa :))))))) kollar zayıfsa sende kilo milo kalmaz gene 2-3 aya hepsinin verir çiroz gibi kalırsın ama ben ben hep böle kalıcam galiba ühühühühühhh :))))))))))))
eee şekerim sen mesaneyi eline al beni bekle... bi ara uğrucam beraber uygun biyere yerleştiririz :))))))) :roflol::roflol::roflol:
ay kasılma masılma deme öle ben heyecanlanıyom valla sonra bak iki dakka kaybolsanız panik atağım tutuyo.. malum geçen gün özgenin yüzünden tutmuştu enson bugünde senin yüzünden tutucak galibaaaaaaaa :))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?