2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

He bacım bende önlük giydirdiklerini biliyordumda. Geçen biyerde okudum sanki önlüğüde çıkarıyolarmış gibi yazmış biri :)) höhhh dedim noluyo.

yok merak etmeyin öle bişi olursa birnize msj atarım mutlaka emiiiii

at bebem at unutma bizi... valla haberde yolla resimde yolla birimize mutlaka ulaş... ay heyecan bastı valla bak doğurucakmışsın gibi yaa bana.. bide işin ilginci sanki ben hamile değilim doğurmucam sadece burda doğuranlara dua edip sevinmek için burdaymışım gibi davranıyom.. valla bu çocuk benden marttan önce çıkmıcak gibi geliyo ya bakalım artık neyseeeeeeeee :))))))) :roflol::roflol::roflol:

ya bu sezeryan olayında çırılçıplak soyuyolarmı insanı acaba??? bilen varmı :sinifsinif:

bis de iyiyizzz..valla paşam taş gibi yaptı karnımı öle idare ediyozz
he ya bacım ne sandın hemide çırılçıplek...önlğkte giydiriyolar...genel anestezimi olceksenin cnm yoksam epidurelmiii....ay çok merak ediyom çileğiii

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay hadi inşallah veririz bacım ya. ama sen hoş hatunsun yahu. babanemin deyimi ile hükümet gibi dalyan gibi hatunsun anacım.

evet öleyim ama devirsinler artık bu hükümeti yeni iktidar başa gelsin zayıflayım yaaaaaaaaaaa :)))))))))))))

He bacım bende önlük giydirdiklerini biliyordumda. Geçen biyerde okudum sanki önlüğüde çıkarıyolarmış gibi yazmış biri :)) höhhh dedim noluyo.

yok be yaavvvvv değil.. daha dün arkadaşın sezeryan resimlerine baktım önlük duruyo üzerinde aynen rahat ol sen... baktınm doktor nuri alço gibi bakmaya başladı soyacak seni; yapıştır beynine sümsüğü bak bidaha elleyebiliyomu entariniii.. :))) :roflol::roflol::roflol:

ha tülaycım bide bende şööle bi his var.. sanki ben bu bebeğin annesi değilim bütün amacım ona hamile kalıp doğurmak.... sanki ben hastanede sadece doğurucam ve bırakıp gelicem doğumdan sonra onu hayatım aynen devam edicek evde.... görevim sadece taşımak gibi bişi yani... :)))))))))))))) :roflol::roflol::roflol:

ay gamze yaaaa. öldüm gülmekten. deli karı. anacım diyom ya biz topiğin nöbetçi hamileleriyiz. herkes gidecek pırtlatacak gülay sen ben kalacağız burda :))) hepimizin bir misyonu var dimi ama anacım... biz de doğuma gidenlere dua etcez doğan meleklere dua etcez günler geççek gitcek :)))

slm kızlar nabersinz
fazla kalamayacagım ağdaya gideceğim çünküüü :))))
dün akşam ayfer mesaj la kendi ve oğlunun resmini atmış çok şekerler gördüm çok duygulandım
sağolsun özgecimde koymuş aynı resmi albüme
darısı sırasıyla hepimizin başına inşallahhh

aynen baharcım yaa bizim bütün olayımız bu zaten :))))))) herkese dualar etmek meyrem analar gibi burda kalmak oturmak geyik yapmak ne yemek yapsak onu tartışmak... yalnız bi sorun var günler ööle geçip gitsinde karnımız daha fazla büyümesin be yaaaww :)))))))))))))))))))))))

canım benimmm hoşgeldiniz kuzusuyla annesiii :)))
ah canım arkadaşım demek acılar seni bkliyo geleyimde elinden tutayım vari :)))) bu epilasyon sorunu nedir bu topiğin ben anlamadımki topluca lazere gitsek acaba indirim yapmazlarmı bize :))))))))))))))))) bu arada amin canım darısı tümm doğuramayanların başına :)))))))

ee gamzem süper ...doğumdan sonra sorarım bensana sen halaaaaaaaaaaaaaa öle zannet cnm

sor annem sor doğsunda sen bana sor.. anam bu benim içimi geniş buldu çıkmeyiiiiiiii nahanda süt danaları gibi içerde yatiyiiiii :)))))))))))

Günaydın Emsalcim. Nasılsın şekerim?

Spinal olcem cnm ben. Anlattı ikisinin farkını benimde kafaya yattı.

:roflol::roflol: ben seni alıp gitcem yanımda dur sen nolur nolmaz. En ufak müdahalede sen yapıştırırsın sümüğü hehehe

gamzecim sen benden 1 hafta geridesin biz ne edek ölelimmiiii??? ne moral veriyon heeeee...bak bizim yanımızda öle şeyler demeeee....içimde kalcek gibi geliyo bazen oğlum....hele böle bu hafta fulll doğum oldu vallaa utanmasam kıskandım dicemmmm

bahar ben de varım ben de varıımmm
hamileliğimin başından beri inşallah erken gelir en geç 37 de gelir diye dua ediyorum
bayrama kalmasın diye dua ediyorum
ama ne zaman doktora gitsek oo bunun keyfi yerinde sen iki hafta daha bekleme deyip postalıyo beni
iki hafta da hiç değişmiyo hepiki haftadaha var
korktuğum başıma gelecek yaa kesin 40. haftadan önce gelmicek bu cadoloz

,

heheheee demi yaa sen benden büyüksün valla :) ya okadar nst ye girdim be eşşek sıpası bari biraz sancı yarat demi :))) hepsinin altında aynı ifade... "reaktif :)))))" ben daha fazla çatlamadan çıkması lazım bu bebişin şekerim... ama seninkisinin az kaldı çıkmasına bence bak sen gör fazla duramıcak içerde o çıkıcak kaka yapıcak çiş yapıcak hemde olabilcek en normal yolla gelecekk :))))

ayy şekerim bide senmi varsın eyvahlar olsun :)))))))))) bizimkide bayramın ilk gününe kadar sürebilir aslında ama sürmeyedebilirdee :))))) bol bol sıcak duşşş yürüyüşşş sonacıımınaaaa bol haraket derken çıkışa yaklaşırlar herhalde bunlar demi accık hileylede olsa :)))))))))))

eylülcüm walla tam zamanını beklicem derse sezercikle keyfini bozmaya niyetliyim ben beyfendinin. :) ay ramazan geççek bayram geççek biz hala bekleşiyor olcaz yahu. bi de herkes doğurmuş olcak bebişleri sevcez falan yok yok kafayı yerim herhalde.

ayy ben kalkayımda iki lokma bişiy yiyim nene gadın haplarını iççek daha ooyy oyy :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…