bildiğim kadarıyla evet.... ama ameliyat önlüğü giydiriyolar ya zaten.. sen farkında bile olmuyosun ne halde olduunun düşünme boşver mühim olan bebeğin çıkması.. hem çırılçıplak olsan bile zaten sadece karnın açıkta kalacak şekilde örtülüyosun ya.... düşünme ayrıntıları ordan çıkacak viyaklamayı düşünnnnnnn sadeceeee hihoyyyt :)))))))
yok merak etmeyin öle bişi olursa birnize msj atarım mutlaka emiiiii
ya bu sezeryan olayında çırılçıplak soyuyolarmı insanı acaba??? bilen varmı :sinifsinif:
at bebem at unutma bizi... valla haberde yolla resimde yolla birimize mutlaka ulaş... ay heyecan bastı valla bak doğurucakmışsın gibi yaa bana.. bide işin ilginci sanki ben hamile değilim doğurmucam sadece burda doğuranlara dua edip sevinmek için burdaymışım gibi davranıyom.. valla bu çocuk benden marttan önce çıkmıcak gibi geliyo ya bakalım artık neyseeeeeeeee :))))))) :roflol::roflol::roflol:
ay hadi inşallah veririz bacım ya. ama sen hoş hatunsun yahu. babanemin deyimi ile hükümet gibi dalyan gibi hatunsun anacım.
He bacım bende önlük giydirdiklerini biliyordumda. Geçen biyerde okudum sanki önlüğüde çıkarıyolarmış gibi yazmış biri :)) höhhh dedim noluyo.
ay gamze yaaaa. öldüm gülmekten. deli karı. anacım diyom ya biz topiğin nöbetçi hamileleriyiz. herkes gidecek pırtlatacak gülay sen ben kalacağız burda :))) hepimizin bir misyonu var dimi ama anacım... biz de doğuma gidenlere dua etcez doğan meleklere dua etcez günler geççek gitcek :)))
slm kızlar nabersinz
fazla kalamayacagım ağdaya gideceğim çünküüü :))))
dün akşam ayfer mesaj la kendi ve oğlunun resmini atmış çok şekerler gördüm çok duygulandım
sağolsun özgecimde koymuş aynı resmi albüme
darısı sırasıyla hepimizin başına inşallahhh
ee gamzem süper ...doğumdan sonra sorarım bensana sen halaaaaaaaaaaaaaa öle zannet cnm
bis de iyiyizzz..valla paşam taş gibi yaptı karnımı öle idare ediyozz
he ya bacım ne sandın hemide çırılçıplek...önlğkte giydiriyolar...genel anestezimi olceksenin cnm yoksam epidurelmiii....ay çok merak ediyom çileğiii
yok be yaavvvvv değil.. daha dün arkadaşın sezeryan resimlerine baktım önlük duruyo üzerinde aynen rahat ol sen... baktınm doktor nuri alço gibi bakmaya başladı soyacak seni; yapıştır beynine sümsüğü bak bidaha elleyebiliyomu entariniii.. :))) :roflol::roflol::roflol:
ay gamze yaaaa. öldüm gülmekten. deli karı. anacım diyom ya biz topiğin nöbetçi hamileleriyiz. herkes gidecek pırtlatacak gülay sen ben kalacağız burda :))) hepimizin bir misyonu var dimi ama anacım... biz de doğuma gidenlere dua etcez doğan meleklere dua etcez günler geççek gitcek :)))
:roflol::roflol: ben seni alıp gitcem yanımda dur sen nolur nolmaz. En ufak müdahalede sen yapıştırırsın sümüğü hehehe
,gamzecim sen benden 1 hafta geridesin biz ne edek ölelimmiiii??? ne moral veriyon heeeee...bak bizim yanımızda öle şeyler demeeee....içimde kalcek gibi geliyo bazen oğlum....hele böle bu hafta fulll doğum oldu vallaa utanmasam kıskandım dicemmmm
bahar ben de varım ben de varıımmm
hamileliğimin başından beri inşallah erken gelir en geç 37 de gelir diye dua ediyorum
bayrama kalmasın diye dua ediyorum
ama ne zaman doktora gitsek oo bunun keyfi yerinde sen iki hafta daha bekleme deyip postalıyo beni
iki hafta da hiç değişmiyo hepiki haftadaha var
korktuğum başıma gelecek yaa kesin 40. haftadan önce gelmicek bu cadoloz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?