spinal nasıldı özge ???
kızlar ayfer bana da mesaj atmış kuzusuyla resmini bi de bişeyler yazmış benim gene gözlerim doldu. yahu şu 1 ay böyle gelen meleklere annelerine duygulanıp hüngürdeyerek nasıl geçer. gamzecim dediğin gibi yürüyelim koşalım coşalım bacım bişiler yapalım şu veletler çok bekletmesin bizi
,
heheheee demi yaa sen benden büyüksün valla :) ya okadar nst ye girdim be eşşek sıpası bari biraz sancı yarat demi :))) hepsinin altında aynı ifade... "reaktif :)))))" ben daha fazla çatlamadan çıkması lazım bu bebişin şekerim... ama seninkisinin az kaldı çıkmasına bence bak sen gör fazla duramıcak içerde o çıkıcak kaka yapıcak çiş yapıcak hemde olabilcek en normal yolla gelecekk :))))
ayy şekerim bide senmi varsın eyvahlar olsun :)))))))))) bizimkide bayramın ilk gününe kadar sürebilir aslında ama sürmeyedebilirdee :))))) bol bol sıcak duşşş yürüyüşşş sonacıımınaaaa bol haraket derken çıkışa yaklaşırlar herhalde bunlar demi accık hileylede olsa :)))))))))))
eylülcüm walla tam zamanını beklicem derse sezercikle keyfini bozmaya niyetliyim ben beyfendinin. :) ay ramazan geççek bayram geççek biz hala bekleşiyor olcaz yahu. bi de herkes doğurmuş olcak bebişleri sevcez falan yok yok kafayı yerim herhalde.
slm kızlar nasılsınız? ben tuhaf hissediyorum kendimi karnım ve kasıklarım agrıyoo dogum felan diildir heralde ... üşüttümmü acep?????
a.s fatoş, aynı şikayetler bende çok oluyordu ama nstde sancı adına hiçbişey çıkmıyordu
geceleri üstümü çok açıyorum, göbüşüm dışarda kalıyor, üşütüyorum galiba
seninde öyle olabilir mi?
canım walla kilo konusunda oğlumla konuştum anan bu kadar kilo almışken sen almazsan bak doğduktan sonra elimden çekeceğin var dedim dinledi oğluşum... önden önden gidiyor kilosu şükür :) şimdi karnımı seviyom hadi gel oğlum falan diye arada da hareketlerini hissettikçe ay çıktığında bomboş mu kalcam dedim onu duymamıştır inşallah. yürüyüş yapıyorum da hergün düzenli olarak değil canım artık şansıma...yaaa gamze bi de ben varım
yürüyüşü üç gündür yapıyorum en az 40 dk.
bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum gece ama olsun bu amaç uğruna uykular da feda olsun :) sıcak duş da beim için herzamanki olay zaten sadece eskisi kadar kaynar yapmıyorum suyu minnoş haşlanmasın diye inşallah biişe yararlar
bahar senin dediğin gibi ben de diyodum ki eylül 19a kadar geldi geldi gelmedi gider alırım onu içerden diyodum
doktorla bunun pazarlığını yapmaya gittim
ama hiç oralı olmadı valla
benimle bu pazarlığı yapmana gerek yok hanfendinin keyfi ne zaman gelirse o zaman alırız sen asıl pazarlığı onunla yap dedi bana
şimdi ben de yürüyüş duş ve psikolojik baskıyla şansımı deniyorum
a.s fatoş, aynı şikayetler bende çok oluyordu ama nstde sancı adına hiçbişey çıkmıyordu
geceleri üstümü çok açıyorum, göbüşüm dışarda kalıyor, üşütüyorum galiba
seninde öyle olabilir mi?
slm kızlar nasılsınız? ben tuhaf hissediyorum kendimi karnım ve kasıklarım agrıyoo dogum felan diildir heralde ... üşüttümmü acep?????
ayferin resmini nere eklediniz gııı, göremiyorum
deyin hele, meraklandım
Günaydın herkese ay heralde üşütmüşüm bide uykusuzluk arkadaşlar nasıl bi halsizim anlatamam bebişi zor yediriyorum valla yaa
günaydın kızlar.... bugün doktor amcamıza gidiyoruz doktor amcamızı çok seviyoruz....
eşimi uyanmasını bekliyorum kızlar 13.30 da randevumuz var.... bakalım sezercik tarihimiz netleşirmii....
eslem bacım at sepeti hemen bi koşu alıp geleyimm...ekmeğinii...
selam kızlar.... sabah tahlillerimi yaptırdım biraz sonra doktora götürcem.. tansiyonum sabah iyiydi umarım tekrar çıkmaz..ayerin resmini göremedim geçmişe göz attım ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?