baharım yok bacım yaa, benim bünye manyağın teki, en ufak bir esintide karnıma sancı girer
o sebeple benimki üşütmeye bağlı sanırsam
camları bende açıyodum, eşim soğuk oluyor, üşürüz diye kapattırıyor, bende pişiyorum tabiii
önceden ben üşürdüm, örterdi üstümü, şimdi tam tersi oldu :)))))))
Günaydın herkese ay heralde üşütmüşüm bide uykusuzluk arkadaşlar nasıl bi halsizim anlatamam bebişi zor yediriyorum valla yaa
günaydın kızlar.... bugün doktor amcamıza gidiyoruz doktor amcamızı çok seviyoruz....
eşimi uyanmasını bekliyorum kızlar 13.30 da randevumuz var.... bakalım sezercik tarihimiz netleşirmii....
eslem bacım at sepeti hemen bi koşu alıp geleyimm...ekmeğinii...
eslem rafınızı ikeadanmı aldınız ne kadaraacaba
fatoş eslem tubacım hoşgeldiniz
geçmiş olsun
Geçmiş olsun cnmcım. Üşütmüşsün heralde kıs.
Benimde albümde ekli cnm
Ayy cnm sanada geçmiş olsun nerde üşüttünüz böle acaba yahu?
Güzel haberlerle gel canım. Tarih verir artık sanırım.
selam kızlar.... sabah tahlillerimi yaptırdım biraz sonra doktora götürcem.. tansiyonum sabah iyiydi umarım tekrar çıkmaz..ayerin resmini göremedim geçmişe göz attım ama...
kızlar ayfer bana da mesaj atmış kuzusuyla resmini bi de bişeyler yazmış benim gene gözlerim doldu. yahu şu 1 ay böyle gelen meleklere annelerine duygulanıp hüngürdeyerek nasıl geçer. gamzecim dediğin gibi yürüyelim koşalım coşalım bacım bişiler yapalım şu veletler çok bekletmesin bizi
Ayyyyyyy evet ya ne güzel şeyler yazmış dimi Baharcım. İnsanın ağzını sulandırıyor :))))))
selam kızlar
nasılsınız? ben anca kalktım, kahvaltımı hazırladım ama sadece 2 dilim ekmek var, başka da kalmamış
Allah rızası için biri bana ordan ekmek uzatsın
yaaa gamze bi de ben varım
yürüyüşü üç gündür yapıyorum en az 40 dk.
bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum gece ama olsun bu amaç uğruna uykular da feda olsun :) sıcak duş da beim için herzamanki olay zaten sadece eskisi kadar kaynar yapmıyorum suyu minnoş haşlanmasın diye inşallah biişe yararlar
bahar senin dediğin gibi ben de diyodum ki eylül 19a kadar geldi geldi gelmedi gider alırım onu içerden diyodum
doktorla bunun pazarlığını yapmaya gittim
ama hiç oralı olmadı valla
benimle bu pazarlığı yapmana gerek yok hanfendinin keyfi ne zaman gelirse o zaman alırız sen asıl pazarlığı onunla yap dedi bana
şimdi ben de yürüyüş duş ve psikolojik baskıyla şansımı deniyorum
slm kızlar nasılsınız? ben tuhaf hissediyorum kendimi karnım ve kasıklarım agrıyoo dogum felan diildir heralde ... üşüttümmü acep?????
olabilerrrrrrrrrrr... sankimm benim herif hamile sarıp sarmalanıyoo aman usutmuyum diye:)) bende tam tersi kıçım donsa örtmüyom üstümü.. ondandır heralde. ama bikacgundurde ishalim. nolcak benim bu halim??????
Günaydın herkese ay heralde üşütmüşüm bide uykusuzluk arkadaşlar nasıl bi halsizim anlatamam bebişi zor yediriyorum valla yaa
günaydın kızlar.... bugün doktor amcamıza gidiyoruz doktor amcamızı çok seviyoruz....
eşimi uyanmasını bekliyorum kızlar 13.30 da randevumuz var.... bakalım sezercik tarihimiz netleşirmii....
eslem bacım at sepeti hemen bi koşu alıp geleyimm...ekmeğinii...
ya benimde karnım aç ama...yiyesim yokkkk
özgecim hayırlısı sağ salim atlatıcan sende inş. alıcan minişini kucağına
gamze cim ağzın bal yesin ay inş. yaaaa
selam kızlar.... sabah tahlillerimi yaptırdım biraz sonra doktora götürcem.. tansiyonum sabah iyiydi umarım tekrar çıkmaz..ayerin resmini göremedim geçmişe göz attım ama...
hmmm demek sıcak duş filanda yemedi canım.. ozaman geriye bi yol kalıyooooooooo evde kendi kendine suni sancı vermenin yolunu bulmakk :))))))))))))))))))
ben sana yardımcı olayım ilişkiye girmek bi nevi suni sancı görevi yapıyo :)) yani aslında suni sancı dedikleri şeyin içeriği spermden oluşuyo denemek isteyene ben kocamı ikna edemedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?