2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım senin yiyesin mi yok bacım alla alla. allah hayra çıkarsın anacım. günlerdir buzdolabından kafanı çıkartmıyordun hatırladığım kadarıyla
tubacım geçmiş olsun canımcım.
eslem walla eşim de açmayalım diye psikolojik baskı yapıyor ama yemezler nefes alamıyorum kan ter içinde kalıyorum. bi de fark ettim ki son zamanlarda ayaklarım alev alev yanıyor...
çingenecim hadi hayırlı haberlerle gel canımcım.
ayşecim senden de güzel haberler bekliyoruz canımcım.

ay bende tek benimki böyle sanıyodum alsana aynısı:)

Günaydın herkese ay heralde üşütmüşüm bide uykusuzluk arkadaşlar nasıl bi halsizim anlatamam bebişi zor yediriyorum valla yaa

günaydın canım, aman sen dikkat et üşütme, sonra bebeğe gaz yapmasın

canım benim yaaa, bak bi sen ekmeğimi düşündün, Allah razı olsun opuyorumnanaktan
neyse elti kızı getirdi 3 , 5 parça, yedim dsoydum elhamdülillah

eslem rafınızı ikeadanmı aldınız ne kadaraacaba

evet canım IKEA dan aldım, fiyatı yanlış hatırmayorsam 79 tl filandı
sitesinden bakabiliriz tekrar, net bilmek açısından yerimseniben

fatoş eslem tubacım hoşgeldiniz
geçmiş olsun

eyvallah , hoşbulduk tülayım

bi bakıp geleyim hele

selam kızlar.... sabah tahlillerimi yaptırdım biraz sonra doktora götürcem.. tansiyonum sabah iyiydi umarım tekrar çıkmaz..ayerin resmini göremedim geçmişe göz attım ama...

selam canım, bişey çıkmaz inşallah, güzel haberlerle gel

bir cumartesi günü ve burası bu kadar kalabalık hayırlara cıka

ayferi ve zuzusunu gördüm yok böle bişey yaaaaopuyorumnanaktan

özgee canım sağol yaa, gördüm, ayferi, elayı seni, çirkin ördekleri
hepsine MAŞALLAH

sizi gidi siziler, resimlere bakmışlarda yorum yazmışlar, ben ahanda şimcik görüyorum
insan bi haber veriri dimi ama klava:

slm kızlarnasılsınız bakalım ??? herkez yavrusunu bir an önce kucağına almak istiyo ama ben napıyım haftaya perşembe benim için son gün ama daha ses seda yok üstelik nst de şiddetli sancılarım olmasına rahmin yumuşamsına rağmen bekliyoruz kızım yerini sevdi işin garip tarafı kilolu bi bebek doğurucak teçhizata sahip de değilim üst çatım basık yani biraz dar sıkıntı oluşturabilcek konumda ben napıyım şeker hanımlar ???

n,hahahaa evet evet coşalımmmm herkesten önce biz doğuralımmm!! (nolcaksa herkesten öne geçince??!!?;!?!?!) :roflol::roflol::roflol::roflol:

Ayyyyyyy evet ya ne güzel şeyler yazmış dimi Baharcım. İnsanın ağzını sulandırıyor :))))))

yaa ne yazmış bizede söleyin beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee klava:

selam kızlar
nasılsınız? ben anca kalktım, kahvaltımı hazırladım ama sadece 2 dilim ekmek var, başka da kalmamış
Allah rızası için biri bana ordan ekmek uzatsın

şekerim hoşgeldin derdin ekmek olsun yaa uzat elini ben 2 tane almıştım biri sana feda olsun :)))

hmmm demek sıcak duş filanda yemedi canım.. ozaman geriye bi yol kalıyooooooooo evde kendi kendine suni sancı vermenin yolunu bulmakk :))))))))))))))))))

slm kızlar nasılsınız? ben tuhaf hissediyorum kendimi karnım ve kasıklarım agrıyoo dogum felan diildir heralde ... üşüttümmü acep?????

hiihhh valla bak ishalde oldum demişsin oladabiliiirr olmayadabiliiiirr :))) bazı kadınların dopumuna bikaç gün kala vücudu bilerek ishal olup bayirsaklarini temizlermüüşş:))))

olabilerrrrrrrrrrr... sankimm benim herif hamile sarıp sarmalanıyoo aman usutmuyum diye:)) bende tam tersi kıçım donsa örtmüyom üstümü.. ondandır heralde. ama bikacgundurde ishalim. nolcak benim bu halim??????

o örtünmeme durumu bendede var ama ishale dikkat ett doktoruna sor istersen bi.. işaret felan olmaısn sakınn :))

Günaydın herkese ay heralde üşütmüşüm bide uykusuzluk arkadaşlar nasıl bi halsizim anlatamam bebişi zor yediriyorum valla yaa

canım hoşgeldin geçmiş olsun enerji yapıcı bişiler ye bari limon filan iç iyi gelir.. annesi bebişin sana ihtiyacı var amaa :)))

ayşecim hayırlı haberlerle gel işallahh.... gelir gelmezde yaz tabiii :)))

ya benimde karnım aç ama...yiyesim yokkkk
özgecim hayırlısı sağ salim atlatıcan sende inş. alıcan minişini kucağına
gamze cim ağzın bal yesin ay inş. yaaaa

amin canımm hepimizin ağzı bal yesin işallahhh :))) amaan en fazla bikaç güne herşey olup biticek bile yaa rahat olun salın boşverin.. sabah sabah sinirlerinizi bozayım accık halaaa doğum çantam yok bugün annemle yapacaz kısmetse :)))))))

selam kızlar.... sabah tahlillerimi yaptırdım biraz sonra doktora götürcem.. tansiyonum sabah iyiydi umarım tekrar çıkmaz..ayerin resmini göremedim geçmişe göz attım ama...

Allah yardımcın olsun canım işallah dr bey iyi şeyler söyler sende mutlu mesut koşa koşa bize anlatmaya gelirsin havadisleri :)))

tülay haklısın kuzum walla günümüz günümüzü tutmaz oldu...bebişler gelince ne kılıklara gircez bakalım :)
gülcan hoşgeldin bacım...
ben gidem banyoyu temizleyem bir de duş alam da gelemmm

zeynepcim hoşgeldın canım yaa bıde derler kız çocukları erkekn gelır diye hanı nerdee yaw bızım bizimler nıye böle oldu yaaa 38 haftada falan normal doguran olmucak gibi az kaldı zeynepcim dayan azcık daha napcan tıpış tıpış gelcek mecbur kızın anam bunlar pek nazlı çıktı yaaa zuzular

hamdolsun gülcancım karnımızı doyurmaya çalışıom ne olsun
gamze hastayım senin şu rahatlığına yaaaa kızım daha hazırlamadınmı çantanıı öööhhhh yanii
pushıng hoşgeldinnnn hakkınızda hayırlısı cnm üzülme

hmmm demek sıcak duş filanda yemedi canım.. ozaman geriye bi yol kalıyooooooooo evde kendi kendine suni sancı vermenin yolunu bulmakk :))))))))))))))))))

ben sana yardımcı olayım ilişkiye girmek bi nevi suni sancı görevi yapıyo :)) yani aslında suni sancı dedikleri şeyin içeriği spermden oluşuyo denemek isteyene ben kocamı ikna edemedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anaaaaaaaaaaaaaaaa bunu nerden öğrendin cnm sen yaaa valla bu karınla zor ama???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…