2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hee rahatım accık ben bebeeemin dolabı bilem yok daha eşyalar ortada oyy oyy :)))

evet canım onu bende okumuştum ama öle sıkıntıya gelemem ben bu halde.. yapabiliyosa serum yapsın versin bana yoramam kendimi :))))))))))))))

hoşbulduk gamzecim ve baharcım kolay gele ve sıhhatler olsun

sağol şekerimmmm sanadaaaa :)))

sorma bacım her gören aa bak sen erken doğurursun kız erken gelir zaten yaz hamilesisin kesin gününden 10 gün önce gelir dediler ben hala beklemedeyim :kedi::kedi:zaten bu sene tuhaf bi sene ya erkenden geliyolar ya da gününü geçiriyo bebkler iki arladaşımda gününü geçirmiş pazartesi günü mecburen biri sezerysn diğeri normal yoldan doğurmuşlar bi gününde 38 haftada gelen yok benim kızım acaip nazlı olucak naparız bilmiyorum babada hiç problem yok ben her şikayet ettiğimde kıznda sana çekmiş tembel diyorum uyuşuk filan diyorum hayırlsı olsun demezmi allahım annelik ne zor şey sabır ya sabır :bbo:

ay doktor bizi bu ilişki muhabbetine uyardığında kocam 3 gün kasılarak görüyonmu her derde devayım doğuramassan gel bana filan diye hindi gibi kubara kubara gezdiydi ıyyy :))))))))))))

kızlar selam,

size sorularım var.şimdi biz oda yaptırma işini doğumdan sonrasına erteledik. park yatak aldık ve odamızda duracak. 3-4 ay ikisi yanyana yatacak. şiltesi de elyaf. ne yapmalı bebekleri korumak için alez mi almalı?

bir de nasıl yastık aldınız. minicik olması lazım yastıkların değil mi onu da ancak yaptırtmak gerek satınalmak olmaz...

kızlar bu ilişki konusu dogrudur bende bılıyorum kocaları yanında olanlara duyurulurkaydirigubbakcemile3

anaaaaaaaaaaaaaaaa bunu nerden öğrendin cnm sen yaaa valla bu karınla zor ama???
canım doğurucam diye neleri araştırmadımki ben :)))yurt dışında yanılmıyosam ingilterede günü geçen sancısı olmayan bayanlara yada açılması az olup açılmayanlara hastanelerde özel ilişki odaları varmış eşleriyle işi pişirsin bebek doğsun diye :)))

olabilir sonra biz onu enjekte eder sabaha da doğururuzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 denemediğim bi okaldı bu kız bana onuda denettircek herhalde :kedi:kaydirigubbakcemile3

zeynepcim hoşgeldin
yok anacım yok, bizim kızlar hiiç öyle rken gelmeye niyetli değiller
dediğin gibi birde kız erken gelir demezlermi, birazdan ondan sabırsızlanıyoruz galiba
neyse sağlıklı olsunlarda inşallah, elbet doğacaklar, 9 ay durdular daa
yeter artık, herşeyin bir sonu var, dimi ama :)))

hastane çantasını hazır etmeyen mi var, benmi yanlış anladım
öyleyse şayet maşallah yanii, rahatlık tavan yapmış

pemboşum hoşgeldin... mini pembeler nasıllar :))
canım eğer alma şansın varsa alez daha iyi hem hijyenik açıdan hemde bebekler direkt elyaf yatağa temsa etmemiş olur elyaf terletir çok sağlıklı değil bebeklerin akciğer enfeksiyonlarına yakalanmasının en büyük nedeni biliyosunuzki ter!!!! ama alezlerin pamukluları var ya onlardan iki tane alırsın kussalar etseler bi şekilde kirletseler bile rahatça kullanırsın... yastık konusuna gelincede yastık ilk etapta kullanılmıcak canım.. ben kullanmıcam yani... nerde araştırsam gerek yok diyo.. sadece yan yatma yastığı aldım kızıma kusma etme vs gibi durumların yaratacağı tehlikelerin önüne geçmek için...

aqua cım

alezi yedek olsun diye mi iki tane yoksa iki kat üstüste mi sereyim. bebek mağazalarında vardır değil mi?

yan yatırma yastığını nereden aldın sen?

slm kızlar nasılsınız bakalım

ooo zeynep hoşgeldin nerelerdesin bakim sen

bu arada ayferin resmini bende çok görmek istiyorum ama nasıl

ay doktor bizi bu ilişki muhabbetine uyardığında kocam 3 gün kasılarak görüyonmu her derde devayım doğuramassan gel bana filan diye hindi gibi kubara kubara gezdiydi ıyyy :))))))))))))
ay varya gülmekten kırıldım alemsin şekerim şu halimle beni güldürdün ya tez zamanda kavuşasın yavruna :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
alez dediğin şey sıvı geçirmeyen bant değilmi ?? ben öle biliyorum şayet eğer dediğin oysa al bence ben aldım kızımın beşiğine geçirdim sende ilerde odasındaki yatağına geçiririsin :)) yastık konusunda bi tene ben yaptırdım kuzu yününden kışın kullanırız diye bi tane hazır aldım oda silikon galibabi tanede sepet beşiğinde hediye geldi ama zaten çok fazla yastık kullaılmıyo yatarken boğulmasın diye dr larda önermiyo 1 yaşına kadar yastık kullnımını kaydirigubbakcemile5
kızlar bu ilişki konusu dogrudur bende bılıyorum kocaları yanında olanlara duyurulurkaydirigubbakcemile3
kocam yanımda ama kesinlikle yanaşmıyo adam bı tırsıyo anlatamam ne kadar kıymetli kzı var anla yani kaydirigubbakcemile3
inşallah canım benim de tek temennim o sağlıklı olsunda ben beklemeye razıyım kaydirigubbakcemile5 ama insan psikoljik olarak çok etkileniyo bidse şimdi demzlermi senin karnın epey aşağı inmiş yakında doğururusun diye kaydirigubbakcemile3

aqua cım

alezi yedek olsun diye mi iki tane yoksa iki kat üstüste mi sereyim. bebek mağazalarında vardır değil mi?

yan yatırma yastığını nereden aldın sen?

tatlım alez yedek olsun diye dedim... ben havlusu vs gibi şeyleri çift aldım nolur nolmaz bebek bunlar napacakları belli olmaz yani....
bide yan yatırma yastığıda bebe çeyiz mağazalarında var oralardan bulabilirsin. ben bebe-dor aldım birtek sağlık bakanlığı onaylı olan marka oymuş.. ayrıca bebeğe temas eden kılıfta alerji yapmıyo ve leke tutmuyo gibi özelliklere sahip.. fiyatıda diğerleriyle hemen hemen aynı...

Son düzenleme:

burdayım canım ben doğurucam diye anneme gittim gerçi orda internet var ama kardeşimden fırsat kalmıyo :bbo:nasılsın canım bu arada ayfer in resmi özgeninin(mozijuki) albümünde bakmak istersen :)))

burdayım canım ben doğurucam diye anneme gittim gerçi orda internet var ama kardeşimden fırsat kalmıyo :bbo:nasılsın canım bu arada ayfer in resmi özgeninin(mozijuki) albümünde bakmak istersen :)))

canım bende salı günü sezeryanla doğum yapıcam kısmet olursa bende normal istiyodum ama doktor çapın dar ve kemik üsten baskı yapıyo ikimizde çok zorlanırız dedi yani banada sezeryan yolları gözüktü bu arada nasıl bakıcam bu albüme biraz acemiyimde

çok basit canım onun sayfasına git albümünü zaten görürsün ama arkadaşı isen ??? sayfasu derken kullanıcı profili diyorum kaydirigubbakcemile5 hakkında hayırlsı oldun canım demek yavruna kavuşmana 3 gün kaldı bazen
seeryan olanlara imreniyorum ne güzel tarih alıyosunuz gidiyosunuz ve o tarişhte yavrunuz kucağınızda önümü görememk her zaman beni deli etmiştir belkide şu an bu yüzden bu kadar beklenri içindeyim:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…