hamdolsun gülcancım karnımızı doyurmaya çalışıom ne olsun
gamze hastayım senin şu rahatlığına yaaaa kızım daha hazırlamadınmı çantanıı öööhhhh yanii
pushıng hoşgeldinnnn hakkınızda hayırlısı cnm üzülme
ben sana yardımcı olayım ilişkiye girmek bi nevi suni sancı görevi yapıyo :)) yani aslında suni sancı dedikleri şeyin içeriği spermden oluşuyo denemek isteyene ben kocamı ikna edemedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk gamzecim ve baharcım kolay gele ve sıhhatler olsun
zeynepcim hoşgeldın canım yaa bıde derler kız çocukları erkekn gelır diye hanı nerdee yaw bızım bizimler nıye böle oldu yaaa 38 haftada falan normal doguran olmucak gibi az kaldı zeynepcim dayan azcık daha napcan tıpış tıpış gelcek mecbur kızın anam bunlar pek nazlı çıktı yaaa zuzular
canım doğurucam diye neleri araştırmadımki ben :)))yurt dışında yanılmıyosam ingilterede günü geçen sancısı olmayan bayanlara yada açılması az olup açılmayanlara hastanelerde özel ilişki odaları varmış eşleriyle işi pişirsin bebek doğsun diye :)))anaaaaaaaaaaaaaaaa bunu nerden öğrendin cnm sen yaaa valla bu karınla zor ama???
hee rahatım accık ben bebeeemin dolabı bilem yok daha eşyalar ortada oyy oyy :)))
evet canım onu bende okumuştum ama öle sıkıntıya gelemem ben bu halde.. yapabiliyosa serum yapsın versin bana yoramam kendimi :))))))))))))))
sağol şekerimmmm sanadaaaa :)))
kızlar selam,
size sorularım var.şimdi biz oda yaptırma işini doğumdan sonrasına erteledik. park yatak aldık ve odamızda duracak. 3-4 ay ikisi yanyana yatacak. şiltesi de elyaf. ne yapmalı bebekleri korumak için alez mi almalı?
bir de nasıl yastık aldınız. minicik olması lazım yastıkların değil mi onu da ancak yaptırtmak gerek satınalmak olmaz...
dertlerimle uğraşmaktan biraz cahil kalmışım ya. demek yastık kullanılmıyor ha???
ay varya gülmekten kırıldım alemsin şekerim şu halimle beni güldürdün ya tez zamanda kavuşasın yavruna :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3ay doktor bizi bu ilişki muhabbetine uyardığında kocam 3 gün kasılarak görüyonmu her derde devayım doğuramassan gel bana filan diye hindi gibi kubara kubara gezdiydi ıyyy :))))))))))))
alez dediğin şey sıvı geçirmeyen bant değilmi ?? ben öle biliyorum şayet eğer dediğin oysa al bence ben aldım kızımın beşiğine geçirdim sende ilerde odasındaki yatağına geçiririsin :)) yastık konusunda bi tene ben yaptırdım kuzu yününden kışın kullanırız diye bi tane hazır aldım oda silikon galibabi tanede sepet beşiğinde hediye geldi ama zaten çok fazla yastık kullaılmıyo yatarken boğulmasın diye dr larda önermiyo 1 yaşına kadar yastık kullnımını kaydirigubbakcemile5kızlar selam,
size sorularım var.şimdi biz oda yaptırma işini doğumdan sonrasına erteledik. park yatak aldık ve odamızda duracak. 3-4 ay ikisi yanyana yatacak. şiltesi de elyaf. ne yapmalı bebekleri korumak için alez mi almalı?
bir de nasıl yastık aldınız. minicik olması lazım yastıkların değil mi onu da ancak yaptırtmak gerek satınalmak olmaz...
kocam yanımda ama kesinlikle yanaşmıyo adam bı tırsıyo anlatamam ne kadar kıymetli kzı var anla yani kaydirigubbakcemile3kızlar bu ilişki konusu dogrudur bende bılıyorum kocaları yanında olanlara duyurulurkaydirigubbakcemile3
zeynepcim hoşgeldin
yok anacım yok, bizim kızlar hiiç öyle rken gelmeye niyetli değiller
dediğin gibi birde kız erken gelir demezlermi, birazdan ondan sabırsızlanıyoruz galiba
neyse sağlıklı olsunlarda inşallah, elbet doğacaklar, 9 ay durdular daa
yeter artık, herşeyin bir sonu var, dimi ama :)))
hastane çantasını hazır etmeyen mi var, benmi yanlış anladım
öyleyse şayet maşallah yanii, rahatlık tavan yapmış
aqua cım
alezi yedek olsun diye mi iki tane yoksa iki kat üstüste mi sereyim. bebek mağazalarında vardır değil mi?
yan yatırma yastığını nereden aldın sen?
slm kızlar nasılsınız bakalım
ooo zeynep hoşgeldin nerelerdesin bakim sen
bu arada ayferin resmini bende çok görmek istiyorum ama nasıl
burdayım canım ben doğurucam diye anneme gittim gerçi orda internet var ama kardeşimden fırsat kalmıyo :bbo:nasılsın canım bu arada ayfer in resmi özgeninin(mozijuki) albümünde bakmak istersen :)))
slm kızlar nasılsınız bakalım
ooo zeynep hoşgeldin nerelerdesin bakim sen
bu arada ayferin resmini bende çok görmek istiyorum ama nasıl
canım bende salı günü sezeryanla doğum yapıcam kısmet olursa bende normal istiyodum ama doktor çapın dar ve kemik üsten baskı yapıyo ikimizde çok zorlanırız dedi yani banada sezeryan yolları gözüktü bu arada nasıl bakıcam bu albüme biraz acemiyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?