demet yok günlerdir doğum yaptımı acaba?????????
çok basit canım onun sayfasına git albümünü zaten görürsün ama arkadaşı isen ??? sayfasu derken kullanıcı profili diyorum kaydirigubbakcemile5 hakkında hayırlsı oldun canım demek yavruna kavuşmana 3 gün kaldı bazen
seeryan olanlara imreniyorum ne güzel tarih alıyosunuz gidiyosunuz ve o tarişhte yavrunuz kucağınızda önümü görememk her zaman beni deli etmiştir belkide şu an bu yüzden bu kadar beklenri içindeyim:bbo:
yok canım arkadaşı deilimdir hayırlısı olsun hakkımızda canım ama bende normal yapmak çok isterdim inş. senin kuzunda normal yollardan gelir
:Saruboceq:
inşallah canım :Saruboceq: bu arada çatı darlığı hakkında bişi sorcam şimdi benim ki dar değil ama üst çatı kemiklerim basık yani problem oluşturabilir konumda ama doktorum sonuna kadar normali denicez dedi olaki olmadı işte ozaman bana sezercik yolu gözüküyo senin dr un çatın hakkında ne söledide sezeryan olucaksın ???
dün sana cevap yazıcaktım kusuRA BAKMA çıkmak zorunda kaldım canım :)) evet bende sancı var hatta şidetli ama malesef doğum sancısı değil kasıklarım ve belim sürekli ağrıyo zaten acaip derecede kızım bana baskı ve ağırlık yapıyo o yüzden doğum sancılarım başlasa anlama zira sürekli zten ağrım var kaydirigubbakcemile3rahim ağzı sürekli her hafta konrtol ediliyo ya ellnmekten yumuşamıştır benimkide kaydirigubbakcemile3 sende canını hiç sıkma canım bak gör ben ağrılarla boğuşuyorum ama sen benden önce doğurursun aniden bir gece kalkarsın yatağın ıslanmış sonra apar topar duşunu alır doktora gidersin ki burcu hanım doğumunuz başlamış açılmanız da 4 cm iki sate kalmaz yavrunu kucağına alırsın hemde epizyotemi kesiğine gerek kalmadan nasıl ama ben böle hayal ediyorum zemuszemusPushing senin durumun benden iyiymiş canım. Bende nstde hiç sancı çıkmadı şimdiye kadar. Doktor hiç yumuşamadan falan da bahsetmedi. "Kızın çok rahat görünüyor" dedi o kadar:çok üzgünüm:
evet canım yastık bu yastık :))yan yatırmalar şöyle bir şey mi peki?
E-Bebek | Bebek Güvenliği-Telsizler | Evde Güvenlik Ürünleri | Bebefox | spk Bebefox Yan Yatma Yastığı
canım dediki çapın bana uygun değil dar dedi ve üstten kemik aşağı doğru baskı yapıyor normal olur ama sende bende çok zorlanırız dedi bende sezeryana karar verdim sonuçta herşeyi bilip denemek yanlış olur okadar sancı çekicem zorlanıcam olmadı sezeryan ikisinide yaşamış olucam ondan istemedim ama doktorum hep normal taraftarıdır
demet sakura oluyo dimi bende size sorucaktım o gülen suratları sayfada göremeyince bende dedim herhalde doğurdu kaydirigubbakcemile3
sağolun kızlar. ben yattığım için eşime söylüyorum o alıyor. güzelce tarif etmem gerekiyor bu yüzden
muck sizlere..:)
yan yatırmalar şöyle bir şey mi peki?
E-Bebek | Bebek Güvenliği-Telsizler | Evde Güvenlik Ürünleri | Bebefox | spk Bebefox Yan Yatma Yastığı
bende aslında bundan korkuyorum ya bende normal doğuramzda sezeryane alınırsam diye inşallah bi problem olmaz canım hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:
oççeldin baharcııımm...
kız sen böle gelip gidiyon babannen sana bişi demiyomu pc kullanmanla ilgili :))))
canım ama şöle bi durum var benim ebe hemşire bi ark. var... ona sormuştum.. en ufak bi darlıkta bile bebek ve anne için ciddi riskler oluşur o yüzden direkt sezeryana yönlendiririz demişti... e şimdi senin kemiğin ya çok basık değil yada dr.un bi bildi,ği var....??
yok hayatım bişi demiyor. bir yandan da onun anlattıklarını dinliyorum. gerçi genelde daha önce en az 5 defa dinlediğim şeyler oluyor ama yerim ben onun ağzını. ilk kez dinlemişim gibi dinliyorum napiim
doğru diyosun canımzaten önce allaha sonra doktora emanet inşallah bi problem olmaz :Saruboceq: bu arada evet karıştırmışım isimleri aklımda tutamıyorum ki peki merve nasıl bi haberi olan varmı ??
dün sana cevap yazıcaktım kusuRA BAKMA çıkmak zorunda kaldım canım :)) evet bende sancı var hatta şidetli ama malesef doğum sancısı değil kasıklarım ve belim sürekli ağrıyo zaten acaip derecede kızım bana baskı ve ağırlık yapıyo o yüzden doğum sancılarım başlasa anlama zira sürekli zten ağrım var kaydirigubbakcemile3rahim ağzı sürekli her hafta konrtol ediliyo ya ellnmekten yumuşamıştır benimkide kaydirigubbakcemile3 sende canını hiç sıkma canım bak gör ben ağrılarla boğuşuyorum ama sen benden önce doğurursun aniden bir gece kalkarsın yatağın ıslanmış sonra apar topar duşunu alır doktora gidersin ki burcu hanım doğumunuz başlamış açılmanız da 4 cm iki sate kalmaz yavrunu kucağına alırsın hemde epizyotemi kesiğine gerek kalmadan nasıl ama ben böle hayal ediyorum zemuszemus
evet canım yastık bu yastık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?