2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım arkadaşı deilimdir hayırlısı olsun hakkımızda canım ama bende normal yapmak çok isterdim inş. senin kuzunda normal yollardan gelir

sağolun kızlar. ben yattığım için eşime söylüyorum o alıyor. güzelce tarif etmem gerekiyor bu yüzden
muck sizlere..:)

Pushing senin durumun benden iyiymiş canım. Bende nstde hiç sancı çıkmadı şimdiye kadar. Doktor hiç yumuşamadan falan da bahsetmedi. "Kızın çok rahat görünüyor" dedi o kadar:çok üzgünüm:

:Saruboceq:
yok canım arkadaşı deilimdir hayırlısı olsun hakkımızda canım ama bende normal yapmak çok isterdim inş. senin kuzunda normal yollardan gelir

inşallah canım :Saruboceq: bu arada çatı darlığı hakkında bişi sorcam şimdi benim ki dar değil ama üst çatı kemiklerim basık yani problem oluşturabilir konumda ama doktorum sonuna kadar normali denicez dedi olaki olmadı işte ozaman bana sezercik yolu gözüküyo senin dr un çatın hakkında ne söledide sezeryan olucaksın ???

canım dediki çapın bana uygun değil dar dedi ve üstten kemik aşağı doğru baskı yapıyor normal olur ama sende bende çok zorlanırız dedi bende sezeryana karar verdim sonuçta herşeyi bilip denemek yanlış olur okadar sancı çekicem zorlanıcam olmadı sezeryan ikisinide yaşamış olucam ondan istemedim ama doktorum hep normal taraftarıdır

Pushing senin durumun benden iyiymiş canım. Bende nstde hiç sancı çıkmadı şimdiye kadar. Doktor hiç yumuşamadan falan da bahsetmedi. "Kızın çok rahat görünüyor" dedi o kadar:çok üzgünüm:
dün sana cevap yazıcaktım kusuRA BAKMA çıkmak zorunda kaldım canım :)) evet bende sancı var hatta şidetli ama malesef doğum sancısı değil kasıklarım ve belim sürekli ağrıyo zaten acaip derecede kızım bana baskı ve ağırlık yapıyo o yüzden doğum sancılarım başlasa anlama zira sürekli zten ağrım var kaydirigubbakcemile3rahim ağzı sürekli her hafta konrtol ediliyo ya ellnmekten yumuşamıştır benimkide kaydirigubbakcemile3 sende canını hiç sıkma canım bak gör ben ağrılarla boğuşuyorum ama sen benden önce doğurursun aniden bir gece kalkarsın yatağın ıslanmış sonra apar topar duşunu alır doktora gidersin ki burcu hanım doğumunuz başlamış açılmanız da 4 cm iki sate kalmaz yavrunu kucağına alırsın hemde epizyotemi kesiğine gerek kalmadan nasıl ama ben böle hayal ediyorum zemuszemus
evet canım yastık bu yastık :))

bende aslında bundan korkuyorum ya bende normal doğuramzda sezeryane alınırsam diye inşallah bi problem olmaz canım hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:

demet sakura oluyo dimi bende size sorucaktım o gülen suratları sayfada göremeyince bende dedim herhalde doğurdu kaydirigubbakcemile3

canım karıştırdın sakura=merve (idi galiba)
demet 5848BL olandı :))))

sağolun kızlar. ben yattığım için eşime söylüyorum o alıyor. güzelce tarif etmem gerekiyor bu yüzden
muck sizlere..:)

şekerim sen her ihtimale karşı bulda resmini göster iyicede tarif et :))))

taa kendisi hayatım ahanda budur :))

bende aslında bundan korkuyorum ya bende normal doğuramzda sezeryane alınırsam diye inşallah bi problem olmaz canım hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:

canım ama şöle bi durum var benim ebe hemşire bi ark. var... ona sormuştum.. en ufak bi darlıkta bile bebek ve anne için ciddi riskler oluşur o yüzden direkt sezeryana yönlendiririz demişti... e şimdi senin kemiğin ya çok basık değil yada dr.un bi bildi,ği var....??

oççeldin baharcııımm...
kız sen böle gelip gidiyon babannen sana bişi demiyomu pc kullanmanla ilgili :))))

oççeldin baharcııımm...
kız sen böle gelip gidiyon babannen sana bişi demiyomu pc kullanmanla ilgili :))))

yok hayatım bişi demiyor. bir yandan da onun anlattıklarını dinliyorum. gerçi genelde daha önce en az 5 defa dinlediğim şeyler oluyor ama yerim ben onun ağzını. ilk kez dinlemişim gibi dinliyorum napiim

doğru diyosun canımzaten önce allaha sonra doktora emanet inşallah bi problem olmaz :Saruboceq: bu arada evet karıştırmışım isimleri aklımda tutamıyorum ki peki merve nasıl bi haberi olan varmı ??

yok hayatım bişi demiyor. bir yandan da onun anlattıklarını dinliyorum. gerçi genelde daha önce en az 5 defa dinlediğim şeyler oluyor ama yerim ben onun ağzını. ilk kez dinlemişim gibi dinliyorum napiim

ayy ama ne güzel yaa şu yaşında hala gelmiş sana bile yetişiyo maşallah 41 kere... insan onu dinlemesinde naapsın yesin filan yani :)))
bu arada kimse gelmicekmi yaına annenler kaynana vs.. babannemi olcak hep... nasıl planınız??

doğru diyosun canımzaten önce allaha sonra doktora emanet inşallah bi problem olmaz :Saruboceq: bu arada evet karıştırmışım isimleri aklımda tutamıyorum ki peki merve nasıl bi haberi olan varmı ??

hehehe neyse şekerim enazından birbirimize hatırlatabiliyoruz eksikleri kapatıyoruz demi ama :)))
dediğin gibi dr.a güvenmek en güzeli inanıyorumki bir sorun filan çıkmaz hiç endişe etme.. belkide öyle takıalcak derecede dar değilki dr öyle söledi.. hakkımızda hayırlısı olsun herkes için en sağlıklı en iyisi ne olacaksa rabbim onu kısmet etsin bizlere... :Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:

Ooooh, hayalin güzelliğine bak yaalkisalkisalkisAMİİİİN diyorum ne diyeyim. Ama aynısını ben de senin için diliyorum:Saruboceq:Birbirimize dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…