ayy ama ne güzel yaa şu yaşında hala gelmiş sana bile yetişiyo maşallah 41 kere... insan onu dinlemesinde naapsın yesin filan yani :)))
bu arada kimse gelmicekmi yaına annenler kaynana vs.. babannemi olcak hep... nasıl planınız??
hoşgeldin ali efenin annnesi :))
amin canım inşallah yalnız bende ramazanda doğmuşum kızımda doğacak çevremdekiler hep der kısmetlisin ballısın diye ramazan gibi mübarek bi ayda doğan bebeişler bereketli oluolar inşallah sende ramazan çıkmadan kavuşursıun yavruna :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5hehehe neyse şekerim enazından birbirimize hatırlatabiliyoruz eksikleri kapatıyoruz demi ama :)))
dediğin gibi dr.a güvenmek en güzeli inanıyorumki bir sorun filan çıkmaz hiç endişe etme.. belkide öyle takıalcak derecede dar değilki dr öyle söledi.. hakkımızda hayırlısı olsun herkes için en sağlıklı en iyisi ne olacaksa rabbim onu kısmet etsin bizlere... :Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:
Ooooh, hayalin güzelliğine bak yaalkisalkisalkisAMİİİİN diyorum ne diyeyim. Ama aynısını ben de senin için diliyorum:Saruboceq:Birbirimize dua edelim
hoşbulduk canımcım. hala tek parçasın :) allah yardımcın olsun walla biz bu haftada ağırlıktan yakınıyoz sen 39 u devirdin dayanıyon. süpersin bacım... :lepi:
dayanıyoz be bacım işte ama inanın zaten dr umda uyarmıştı zayıf bi hamilesin bebeğin ağırlığı sana iki kat daha fazla gelir demişti hakkatten öle sanki karnıma ve belime 10 kilo bağlamışım gezinmeye çalışıyorum bacakalrımıda çatala koymuşlar ayırıyolar yani anlatamam tez zamanda yavruma kavussam bunları unutucamda sabır işte bende çok sabırsız bi insanım yapıım gereği rabbim bana sABIRI ÖĞRETİYO İŞTE BUDA Bİ İMTİHAN kaydirigubbakcemile3
yok hayatım annemle görüşmüyorum zaten. kaynanam babanemden gençtir ama 8 çocuktan sonra hastalıktan kendine bile zor bakar hem de memlekette gelemez kolay kolay canımcım. babanecim saolsun koşuşturur gene herşeyimize. düğünde de öyle olmuştu zaten. 71 yaşını bitiriyor ama kendisini halen 18lik çıtır zanneder kendisi. süper babanedir yani :)
amin canım inşallah yalnız bende ramazanda doğmuşum kızımda doğacak çevremdekiler hep der kısmetlisin ballısın diye ramazan gibi mübarek bi ayda doğan bebeişler bereketli oluolar inşallah sende ramazan çıkmadan kavuşursıun yavruna :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
amiin canım :Saruboceq:
öptüm sizi kızlar. hoşçakalııın.
afedersin canım densiz bi soru oldu galiba kusura bakma umarım seni çok üzecek bişey söylememişimdir...... maşallah babannene Allah onu başınızdan eksik etmesin ne güzel ilgileniyo senle... Allah ona uzun ömür ve sağlık versin..... ne güzel yaa....
amin canım bal akıyo kelimelerinden ne güzelllll :)))))))))))))
gidiomusun şekerim öptük seni hoççakallllll :gitme:
yok tatlım ne demek üzüldüğüm falan yok. allahım bana babanemi lütfetmiş. birçok annenin yapamayacağı anneliği yaptı sabrı, şefkati gösterdi bana. ben halimden çok memnunum doğrusu :)
ohh yaa tamam bitanem üzüldüm valla burda yanlış bişiy söyledim senide zor duruma düşürdüm diye :)))
dediğin gibi bazen gerçek sevgi ve fayda en yakınındakinden bile gelmeyebiliyor... allah bizi gerçekten sevenleri yanımızdan eksik etmesin.... :Saruboceq:
amin canım amin. benim için kimin ne yaptığı önemli değil. ben evladıma iyi bir anne olacağım. onu adam gibi adam yetiştireceğim. gerisi hiç önemli değil.
gamze bu arada benim de hastane çantam halen tamam değil :kedi:
ay o hastane çantasının Allah cezasını versin diyorum başkada bişiy demiyorum :))))
bela oldu başımıza beeee aman ne yaa versinler işte hastaneden bi pijama bi terlik bebeğede bi zıbın bide bez tamamdır yaaa :)))) amma strese sokuyolar yaa insanı bi rahat vermediler bee :))))
Selam kızlar nabersiniz? Umarım herşey yolundadır sezeryan olan ,normal doğum yapan tüm arkadaşlarımız ve canımız bebişlerimiz umarım çok iyilerdir. Bizi sorarsanız çok zor zamanlar geçiriyoruz annelik acayip zormuş ben resmen lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayım bebişimi sorarsanız bazen çok yaramazlık yapıp hem babasını hem beni hüngür hüngür ağlatsa da çok şükür iyi şu an uyuyor ben ise 3 gündür yalnızca 5 saat uyku uyudum. Hepinizi çok özledim anlatacak çok şey var aslında ama uykuya çok ihtiyacım var iyi olduğumda yine aranızda olucam kendinize ii bakın hepiniz allaha emanet olun....
,Selam kızlar nabersiniz? Umarım herşey yolundadır sezeryan olan ,normal doğum yapan tüm arkadaşlarımız ve canımız bebişlerimiz umarım çok iyilerdir. Bizi sorarsanız çok zor zamanlar geçiriyoruz annelik acayip zormuş ben resmen lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayım bebişimi sorarsanız bazen çok yaramazlık yapıp hem babasını hem beni hüngür hüngür ağlatsa da çok şükür iyi şu an uyuyor ben ise 3 gündür yalnızca 5 saat uyku uyudum. Hepinizi çok özledim anlatacak çok şey var aslında ama uykuya çok ihtiyacım var iyi olduğumda yine aranızda olucam kendinize ii bakın hepiniz allaha emanet olun....
Kızlaaaaaaaarrrrrrrr napaysınız???
AAAaaaaaaaaaaaaaaaa dilek gördüm seni :)))))) nasılsın cnmmm? Defne Su nasıl?
walla bence de gamzecim. ay hiçbir yere giderken böyle hazırlanmadım ben. yok şuda vardı yok bu da var şunu da alıyım derken bitirip te çantaya dolduramadım hiçbirini. istif halinde duruyorlar walla.
canım allah sana ve yeni tüm anne babalara kolaylık versin anne baba olmak zor işte ama eminim onun bi bakışı bütün bu yorgunluklara değiyordur :)) sen vakit buldukça uyu sen rahat etki kızında rahat etsin hem sütün de artar kendine çook ii bak öpüğyoruz kızmla seni arkadaşımızı opuyorumnanaktanSelam kızlar nabersiniz? Umarım herşey yolundadır sezeryan olan ,normal doğum yapan tüm arkadaşlarımız ve canımız bebişlerimiz umarım çok iyilerdir. Bizi sorarsanız çok zor zamanlar geçiriyoruz annelik acayip zormuş ben resmen lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayım bebişimi sorarsanız bazen çok yaramazlık yapıp hem babasını hem beni hüngür hüngür ağlatsa da çok şükür iyi şu an uyuyor ben ise 3 gündür yalnızca 5 saat uyku uyudum. Hepinizi çok özledim anlatacak çok şey var aslında ama uykuya çok ihtiyacım var iyi olduğumda yine aranızda olucam kendinize ii bakın hepiniz allaha emanet olun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?