eyyiz bacım sen napaysın... malum bodrum yanıyo.. annemde ne hikmetse üşüyom diye klima açtırmıyo.. delirtti beni yine :))))) kudurcam şimdi sıcaktan ağzımdan köpükler çıkıcak terler akıyo heryermden :)))
ay evet yaa koca bi bavul aldım bi eksik bişiy kalmasın dye... aman içine şunumu koysam bunumu demekten bi hal oldum bi şeycikte yerleştirip halledemedim :))
eyyiz bacım sen napaysın... malum bodrum yanıyo.. annemde ne hikmetse üşüyom diye klima açtırmıyo.. delirtti beni yine :))))) kudurcam şimdi sıcaktan ağzımdan köpükler çıkıcak terler akıyo heryermden :)))
canım sıkıntı yapma internetteki listeler bazen abartılı olabiliyo en iyisi yakınlarda doğum yapmış birinden destek alman hem bişi eksik olsa bile bulunmaz hint kumaşı değil ya temin edrsiniz canım üzülme biliyorum herşey tam olsun istiyosun sende benim gibi ama unutma hiç birşey mükkemmmel değildir kaydirigubbakcemile5
Pofffffffff sorma burasıda berbat. Babamda ben odada olmadığım zaman fırsattan istifade kalkmış balkon kapısını açmış. Cayır cayır yanıyodu oda. hemen kapadım açtım klimayı. Offf bu klimalar olmasa ne halt etcekmişşiz bilmiyorum. Ben resmen klimayla yapışık yaşıyorum
ay annemi boğasım geliyo bana üşüyom dedikçe yaa.... klima filan kapalı camlar açıkken üşüyo hanım.... dedim ozaman madem üşüyon git giyin ben klima açıyom :)) kadın hem giyindi hemde ısınmak için ütüye başladı... Allahımmmm sana geliyorummmmmmmmmm :)))))))))))
Ya sabır bacım ya sabır az kaldı :))) Allahım eski düzenime dönmek istiyorum yarebbimmmmmmmmmmmmm :Saruboceq:
ahh yaa ahh sabır çeke çeke bi hal oldum valla ben evde birinin dakka başı gezmesine herşeyimi ellemesine dayanamıyorum... düzenimi istiyorum bende geri yaa nefret ediyorum böyle birinin bişi yapıp üste bide böbürlenmesine filan....Allahım herkesi kendi evinde kendine bırak yarabbim yaa..... :sinifsinif:
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr nereye kayboldunuzzzzzzzzzzz.............
ya benim tatlı krizim geldi ama yiyemiyorum dilimin ucuna bile değdiremiyorum... kocam olacak hainde eve sen yemessen yeme bu evde senden başkalarıda var diyip olan baklavayı tulumbayı dolduruyo....... hepsini fırlattım attım şimdi annemde şok oldu napıyo bu manyak der gibi bakıyo bana....... :bbo:
kızlar yaaa hamilelik psikolojisi ile öyle düşünüyorsunuz bence. allah onları başımızdan eksik etmesin bakın ne güzel size yardımcı oluyorlar yanınızda oluyorlar. ben yapayalnız oldıuğumu düşünmek bile istemiyorum walla
Kesinlikle haklısın Baharcım ona bir lafım yok zaten yazdım az öncede. Allah başımızdan eksik etmesin. Yanlız olmak çok daha zor şu günlerde. Ne mutlu bize şanslıyız biz
kesinlikle canım çok şanslıyız. hem artık hiçbirşey eskisi gibi olmıcak zaten. minnoşlar gelcek tüm düzen değişcek.
kızlar ben geldim ...
bugün ilginç bir gündü, sabah ağlama krizine girdim saat 8.30 da , çünkü kaburgalarıma bebek çok baskı yaptı, kocam da panik oldu hastaneye gidelim hemen diye, sanki ne yapcaksa hastane bebek ayaklarını dayıyo sonuçta... neyse ağladım 15 dakika rahatladım ayağa kaltım tabi bebek aşağıya iniyo kaburgalarım rahatlıyo, geceleri artık daha dik yatmayı denicem...
bu arada bende ki süpriz gelişme, geçen hafta doktorum nst ye gir demişti, hastaneye gittik 10 da nst ye girdim, 25 dakika oldu, nst deki çizgiler bayağı bi dalgalı, ohh dedim bu sefer bebek hareketli sorun yok hemen çıkar alışverişe eksikliklerimizi tamamlamaya gideriz diye planlarım var... hemşire geldi kaç haftalıksınız dedi, 36+4 dedim, sancı hissediyormusunuz peki yooo hayır oldukça iyiyim dedim... hemşire şaşkın şaşkın bakıyo, bir tane daha geldi, o da sordu, şaşırdı.... ne oldu diye sordum sancılarınız 5 dakikada 1 çıkıyo dedi, ben hadi canım alet bozuk o zman diye güldüm. tekrar düzeltiler karnımdaki bantları baktılar sancı gösteriyo sürekli, doktorum tatilde, başka doktor baktı, aynı sorular sancınız çıkmış çok fazla hissetmiyormusunuz dedi, yooo dedim gayet iyiyim ... hissetmiyorsam o zaman pıt diye doğururum dimi diyorum doktor gülmeye başladı, valla siz bu haftadan sonra zaten doğurabilecek durumdasınız dedi... 37 den sonra zaten beklenen bi durum dedi....doktorum olmadığı için muayne olmadım, daha doğrusu olmamak için biraz da çaba harcadım, eğer bişey hissedersiniz gelin dediler... neyse eşime anlattım hemen, ben sana dedim pıt diye doğurcan yolda sen diyo.... bu arada ben 2 3 saat boyunca karnıma dikkatlice baktım evet gerçekten kasılmalarım oluyo, yani karnım taş kesiyo sertleşiyo sonra da yumuşuyo sık sık, ama sadece karnıma elleyince farkedebiliyorum bu durumu... onun dışında bi rahatsızlığım yok....
en kısa zamanda çantamı hazırlamam lazım bu arada.....
gülaycım hoşgeldin canım. hadi yaaaa demek kasılman sancın varmış ve hiç fark etmemişsin walla inşallah çok kolay olcek doğumun. hazırla gülüm sen çantanı
gamze gülay da gidecek bak ikimiz kalcaz şişik şişik burda anacım. kıymetimi bil...
walla anacım benim oğlanda göbeğin ortasını öbek öbek yapmaktan başka işe yaramıyor. iki sancı ver de anacın sevinsin dmi yok. hayırsız bunlar bak milletin çocuklarına .... kaydirigubbakcemile3canımsın kıymetlimsin baharcım ne demekk ne demekkkkk :))))))))))) hakket anam ben bu bavulu yakarımmmm bişide hazırlamam çok kırıldım kızıma doğrusu heleki bende bi sancı çıkmasın salıya bak ben ona ne sancılar çektiricem içerdee :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?