yaseminnnn hoşgeldin tatlım, iyiki sana denk geldim, canım bugün hastaneye gittim sadece nst için, 5 dakikaya bir sancım çıkıyo ama ben de tık yok hala, hiçbişey hissetmiyom....
özgecim şaşkınım tatlım valla, o kadar karıştı ki kafam sancılar neredeyse 60 lar 70 ler ben hala makine de sorun var diye düşünüyorum....
evet çantamı hazırlamam lazım sanırım... ama hala tembellik yapıyorum....
bebek malzemelerini yanınızda taşımak için çanta aldınızmı hani doğumdan sonrasında kullanmak için. lamadıysanız mutlaka tchiboya bakın derim. bugün aldım 29 tl ye, çok kullanışlı içinde biberon için, alt açma için ayrı aparatları var... ayrıca küçük bir çantası da var ayrıca içinde... rengi lacivert ve çok kaliteli kumaştan.... en uyduruklarını bile 50 tl idi, bu neredeyse benim gördüğüm 100 tl likl olan çantalarla aynı kalitede, almadıysanız mutlaka alın derim...
bu arada karnım kasılıyo kesinlikle, hatta şimdi yazarken bile 15 dakikada bir sertleşiyo, 2 , 3 dakika sonra yumuşuyo karnım....
kızım dinleme sen baharla gamze ablalarını, kasılmaya devam et... kıskanıyolar seni :)
ay yasemin valla keşke doğurabilsem ama o kadar şanslı olur muyum bilmiyorum... belki de geçici bi durumdur.... önümüzdeki haftada girerim olmazsa nst ye tekrar , doktorum şehir dışında bu arada... bir de benim vajina girişim bi garip olmuş onu da dün anladım, söylemesi ayıptır ama tuvalette farkettim çişimi yaparken orası böyle yumuşamış gibi hafif de ellyince sızı oluyo, acaba açılmamın yaklaştığının belirtisi mi....
benim acilen don falan da almam lazım hastane için, çorap, taç alacam dahaaa.... off ya çantam da yok, bebeğin kıyafetlerini bile yıkamadım........
kızlar ya sizin nst çıktılarınız nasıl görünüyo, ben de çok sık yükselmeler ve o yükselmeler tepe yapmış vaziyette, siznkiler nasıl acaba, bir öncekinde de dalgalanmalar vardı ama bu kadar sık değildi, dalgalanmalarda tepe yapmamıştı çizgiler, keskin tepecikler varsa sancınız var demekmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?