2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya sizin nst çıktılarınız nasıl görünüyo, ben de çok sık yükselmeler ve o yükselmeler tepe yapmış vaziyette, siznkiler nasıl acaba, bir öncekinde de dalgalanmalar vardı ama bu kadar sık değildi, dalgalanmalarda tepe yapmamıştı çizgiler, keskin tepecikler varsa sancınız var demekmiş....

yaseminnnn hoşgeldin tatlım, iyiki sana denk geldim, canım bugün hastaneye gittim sadece nst için, 5 dakikaya bir sancım çıkıyo ama ben de tık yok hala, hiçbişey hissetmiyom....

bende dün kontrole gittim oğlum 2800 grm olmuş ,suyu falanher şeyi iyiydi ... Nst ye de girdim sancım falan çıkmadı benim göstergelerim düzenli öyle yükselme falan yok ... Ama gelişme olarak belki dönme ihtimali olabilir , olmasa da sancı gelene kadar sezeryana almaya niyetleri yok ...

yaseminnnn hoşgeldin tatlım, iyiki sana denk geldim, canım bugün hastaneye gittim sadece nst için, 5 dakikaya bir sancım çıkıyo ama ben de tık yok hala, hiçbişey hissetmiyom....

okudum tatlım , bence sen süper bir doğum gerçekleştireceksin rahat bir şekilde acısız , sızısız ... Ama hurmaları ve bol yürüyüşükes istersen beklesin rüzgar kızımız azıcık daha ....

selam kızlar...

canım bugün benim karnımda öyle gece de hiç uyuyamadım bugün 38.haftama giriyorum haftaya doktor kontrolüm var...Bebişim poposunu galiba iyice sivriltiyor önden gözle bile görülüyor..Çok komik oluyor ama bana çok sancı veriyor...

ay yasemin valla keşke doğurabilsem ama o kadar şanslı olur muyum bilmiyorum... belki de geçici bi durumdur.... önümüzdeki haftada girerim olmazsa nst ye tekrar , doktorum şehir dışında bu arada... bir de benim vajina girişim bi garip olmuş onu da dün anladım, söylemesi ayıptır ama tuvalette farkettim çişimi yaparken orası böyle yumuşamış gibi hafif de ellyince sızı oluyo, acaba açılmamın yaklaştığının belirtisi mi....

benim acilen don falan da almam lazım hastane için, çorap, taç alacam dahaaa.... off ya çantam da yok, bebeğin kıyafetlerini bile yıkamadım........

hamilelikte vajina çok değişiyor canım bende ilk gördüğümde bir şok yaşadım..

benimki acayip şekilde şiş ve aşağı sarkmış gibi duruyor..Bebeğin başı baskı yaptığındanmış...

canım o dediğin kasılmalrdan bende de var ve her nst ye girdiğimde daha da artmış oluyo ama bende hala doğum belirtisi yok yani normal bu sancılar rahim uzunluğunu kısaltmaya yönelik sancılar :bbo:

fayzacım sanırım ben kasılıyorum çünkü bebek bir yerini dayayınca sadece orası sertleşiyo ama şimdi kasılmalarımın olduğunu daha iyi anlıyorum, göbeğim tümüyle serleşiyo, hepsini kapsayacak şekilde yanlardan başlıyo ve 2 saniye içinde tüm göbeğim kaskatı oluyo, yani parmağını nereye dokunursan dokun asla en ufak yumuşama olmuyo, böyle resmen taş gibi, ve buraya yazdığımdan beri 4 kez falan oldu, neredeyse 10 dakikada bir... 2 dakika falan sürüyo.... bu biraz farklı sadece ben farketmiyorum çok fazla, sadece oturduğum zaman çok net anlaşılıyo...

yasemin maşalllah tatlım, kilosu da çok iyi, en iyi kararı vermişler son anda bile dönen bebekler oluyomuş... sen neredesin şimdi, nereden girdin nete...

Gülaycım , panik yapma heme nst de çıkıyor diye doğurcaksın diye bişey yok, o yumuşamalarda son zamanlarda herkesde oluyormuş . Panik yapma yarın yavaş yavaş hazırlarsın çanatanı canım ...

Arkadaştayım , kocalar tv izliyor o da yemek falan hazırlıyor bende gebeliğin tadını çıkartıyorum :) Yeni bebeklere bakayım diye girdim ... Maşallah Ayferin kuzusunu da gördüm ...Yanlış söylemişim ayfer değilmiş o bebek

Son düzenleme:
pushing canım ben de çok sık oluyo, 10 dakikadan daha kısa sğre hatta bugün ben de deneyimsizim bu konuda sağol bilgi verdiğin için tatlım... inşallah sen de bir an önce bebişne kavuşursun canım... peki sen de sancı çıkıyormuydu nst de, ben de kasılmamla beraber 70 lere dayanan 5 dakikada bir sancı çıktı bugün.....

yasemincim iyi yapmışsın tatlım, umarım en kısa zamanda internet alırsın eve, valla sensiz nasıl geçirecez önümüzdeki günleri...

bahar nerdesin bacım????????

Gülaycım bebiş geldi mi , zamanın nasıl geçtiğini anlamıcaz bile ... Bu arada bugün hastaneden raporumu aldım ,iş yerime verdim ...Bir de kuyumcuya gittik kocamala kar tanesi desenli bir kolye ve küpesini aldırdım ,tabi beklediğinden daha pahalı geldi :))))) Dwdim çocuk doğuruyoruz pırlanta beğenmediğime şükret . Bir de besmele yazılı nazarlık aldık oğlumuza ....

ay süper kar tanesi kolye, güle güle kullan tatlım.... benim de vardı küpe ve kolyesi, gelinimize hediye etmiştim... oh canım iyi yapmışsın valla, bir de çok zarif duruyo kar taneleri....

biz de hastaneden sonra bayağı bi gezdik oto koltuğuna falan be-aktık, heralde ben doğucam son eksikliklerini tamamlayım dedim... ama çok pahalı , hepsi buaradan alavam, arasında 50 tl fark var, beğendiğim oto koltuğunun internet ile mağaza fiyatı arasında...

O zaman internetten sipariş et tatlım,eğer modeli beğendiysen ama bak havale falan aynı fiyata geliyorsa gidip direk alırsın ... Yarında göğüs pompasına bakıcaz başka da şimdilik bişeyimiz yok . Dün komşum bebefonunu getirmiş çok sevindim valla , en azından bir de onu almak zorunda kalmıcaz.... Başka eksikler mutlaka vardır ama artık gerisini doğumdan sonra hallederiz artık olduğu kadar ...Sağlıkla gelsinlerde , eksikler hallolur .

yok canım internette taksitli fiyatı 119 tl, modeline baktım görümcem de ondan kullanıyo çok memnundu, ama burada peşin 150 taksitli 180 dedi... internetten ucuza alabilirsiniz dedi satıcı, zaten her zaman alışveriş yaptığımız siteden alcaz...

bebefon olayı süper olmuş valla... görümcem de kızıma uyku tulumu, şapka, eldiven, yazlık elbise aldı bugün, ben biraz daha beklesem oto koltuğunu da alacak da, artık yeter dedik kocamla bari onu alalım :)

eksiklikler düşündükçe çıkıyo, zaten bitmesi mümkün değil...

Anacım dört dörtlük istersek eksik hiç bitmez ki , o yüzden relax olup öncelikli olanları almakta fayda var ,artık ben çıkayım ayıp olmasın arkadaşa ... Bööle buldukça girmeye çalışıcam , dönme ihtimaline karşıda sabahları falan yürüyüşe çıkıcam ... Kendinize iyi bakın :)))

Gülaycım sen de sakın panikleme , yarın yavaş yavaş başla hazırlanmaya kendine çok iyi bak , rüzgar gelirse haber ver mutlaka bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…