pushing canım ben de çok sık oluyo, 10 dakikadan daha kısa sğre hatta bugün ben de deneyimsizim bu konuda sağol bilgi verdiğin için tatlım... inşallah sen de bir an önce bebişne kavuşursun canım... peki sen de sancı çıkıyormuydu nst de, ben de kasılmamla beraber 70 lere dayanan 5 dakikada bir sancı çıktı bugün.....
ay kıyamam canım yaaa. ben de ne zaman dalsam eşim mutlaka arar. bu sefer deliksiz uyumuşum aramadı ben de şaşırdım walla kaydirigubbakcemile3Yaaaa ne güzel uykum vardı. Tam dalıyordum yine içine edildi ya yine sinirlerim tepeme çıktı anasını satayım((((
özelm ne oldu canım... kim ne yaptı canım...
pushing canım geçmişi okudum da şimdi, daha iyi anlıyorum canım, ağrın çok oluyomuş, sanırım zayıfmışsın bi de ondan. Allah tez kurtarsın... ben de daha ağırlaşma yok neredyse....
yalnız kafama bişi takıldı a dostlar... o kadar sancı varken neden açılma için muayene etmediler. bence etmeden bırakmamaları lazımdı...
canım beni muayne ediyolar şimdiye kadar 3 defa oldum sağolsun lar bu gidişle elleye elleye doğurucam :))) önümüzdeki perşembe yini olucam :kedi:
ah canım ya biz bir keresinden korkuyoruz seni habire yatıryorlar çatala demek... walla sırf bu yüzden bile sezeryan isticem gibime geloor bacım.
bilmiyorum çoğu insanda çatal korkusu vardır ama bende allaha çok şükür öle i durum yok soğuk kanlıyım yani hatta hastanede bi kadınla tanıştım sırf çatala çıkmamamk için sezeryan olucaktı acaip tırmıştı :))) şaşırdım bende hem o kadar canın yanmıyoki yada ben hissetmedim ama şu bi gerçek elden ele değişiyo ebe daha az acıtıyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?