2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun.... off ya kendimi dinlemeye başladım şimdi, sanki canım acıyo gibi.... psikolojik sanırım...

baharcım hem yüklüyeme hem de ballandıra ballandıra anlat :) olmazki ama he he :))

slm kızlar nabersiniz.... benim kafam duygularım iyice birbirine karıştı.. ağlamamak için kendimi zor tutuyorumm.... sezeryan tarihimiz belli oldu.. 09.09.2009 sabah 10.30 da.......... ahhh rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunnn...

tülaycım, lokumların lokum gibi walla :) süper düşünmüşsün oruçlu olanlar yiyemez falan diye. bizde hiçbişi yok ellerine vercez artık milletin.

ayşecim hayırlısı olsun canım doğum tarihiniz belli olmuş. sen birkaç gndür sıkılıyorsun hemen o düşünceleri kov kafandan bakem...

selam kızlar
tülaycım lokumlar çok güzel olmuş valla, harikalar, bende mevlüt okutacağım zaman yaparım belki
şimdilik hastaneye gelenlere çikolata aldım
resmini çekip koyarım inşallah

GÜLNAZ ARKADAŞIMIZ VE MELEĞİ RÜZGARIN RESİMLERİNİ İFTİHARLA SUNARIZ :lepi:

Eklentiler

• $ruzgar bebek.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 16
ben bir giriyorum bir çıkıyorum kardeşımden bana fırsat kalırsa gırmeye calışıyorum bı kız bırakıp bırakıp nereye gıdıyo demeyin :kedi:

gülaycım da gelmiş nts sancıları cıkmış bu kız o kdar harekete yürümeye pırt diye cıkarcak ne güzel offf benı sancı falan çıksa göbek atarım sositosositoartık bacaklarım falan çok şiş inmiyo kalkınca ınmış oluyo ama gün içinde yınee aynı soba borusu gibi oldumafoldumben

aysecım senınde tarıh belli olmuş sizleri duydukca kuduruyorum yaaa artık dua edıyorum allahıma gelsın diyeee:Saruboceq:

baharcım sendende allah razısı olsun canım bize fotoları getirdin alı efe mızınde fotoları görmek nasip olsun

ayşecim hayırlısı olsun canım doğum tarihiniz belli olmuş. sen birkaç gndür sıkılıyorsun hemen o düşünceleri kov kafandan bakem...
sağol canım benim... biraz daha iyyim sankii...:bbo:

GÜLNAZ ARKADAŞIMIZ VE MELEĞİ RÜZGARIN RESİMLERİNİ İFTİHARLA SUNARIZ :lepi:
ayy maaşallah çok tatlı.....teşekkürler bahar..
aysecım senınde tarıh belli olmuş sizleri duydukca kuduruyorum yaaa artık dua edıyorum allahıma gelsın diyeee:Saruboceq:
canım sağol maraton sona eriyor....:Saruboceq: sağlıkla alalım kucağımıza kuzularımızı inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…