ayşecim hayırlı olsun günün belli olmuş hemde çok güzel bir tarih......Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinnn
slm kızlar nabersiniz.... benim kafam duygularım iyice birbirine karıştı.. ağlamamak için kendimi zor tutuyorumm.... sezeryan tarihimiz belli oldu.. 09.09.2009 sabah 10.30 da.......... ahhh rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunnn...
GÜLNAZ ARKADAŞIMIZ VE MELEĞİ RÜZGARIN RESİMLERİNİ İFTİHARLA SUNARIZ :lepi:
ay canım benim yaaaa. görmedim geldiğini...baktım kimse yok çıktım. geçmiş olsun canım ya. niye öyle oldu ki sana?gunaydin bahaaaaar
nabersin
ben b gece az kaldi boguluyordum gece bi uyandim kusuyorum agzim felan dolmus zor ytistim banyoya
noldu anlamadim sonrasinda da sabaha kadar bulandi geri geri geldi sabahi zor ettim
Çok heyecanlıyım kıs Baharrrrrrrrrrrrrrr :))) bugün iyice bir dorukta. Son hazırlıklarımızı tamamlıcaz bakalım.
Ayy bir yandanda sabah sabah gerildim yine bacım. Kocam saolsun gerdi beni . Neymiş annesi gircekmiş doğuma benle bir. Dedim hayatta olmaz. Neden dedi? Birincisi ben kimseyi istemiyorum yanımda sen girceksen gir ok ama 2. si senin annen girerse benim annemde girer yani ne alaka. Kimseyi istemiyorum dedim. Ayy muhabbete bak ya
kız insanlar ne meraklı herşeye burunlarını sokmaya... kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ha... annem altın günü yapmıyorsunuz sonuçta operasyon yani. pes diyorum yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?