2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaarrr merhabaaa.... yemek sonrası fenalaşmamızıda yaşadık geldik çok şükürr kızımla :))
eee sizde nevar neyok.. :))

üff ya eşim tutturdu derin dondurucu alalım diye....aldı da...bugün getirdiler...evde nereye koysam diye kara kara düşünüyoruz şimdi.....oğluma oda yaptıktan sonra eskiden o odada olanlar diğer odalara dağıldı...ev 3+1 ama tıklım tıklım oldu anlayacağınız.eşyayı atsan atılmıyor evleneli 1,5 sene oldu hepsi yeni.....üfff sinir olmamak elde değil...bi sorum olucak bu derin dondurucu çalışırken ne kadar ses çıkarıyor acaba bilgisi olan var mı?

ayşecim hayırlı olsun günün belli olmuş hemde çok güzel bir tarih......Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinnn

ayşecim hayırlı olsun günün belli olmuş hemde çok güzel bir tarih......Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinnn

sağol eminecim...istediğimiz bir tarih ti zaten doktorumuzda önerince balıklama atladık...:) rabbim hepimizin bebeklerini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...
canım hiç derin dondurucumuz olmadı bilmiyorum nasıl ses çıkarır... eğer çok kışlık erzak hazırlıyosan iyi olmuş canım hayırlısı olsunn... hepimizin evi öyle oldu valla sıkış pıkışş diyorumki bu çocuk büyüyünce oyuncakları falan kitaplarıı..... ayyy laelaelaelaelae

Ayşeee harika bi haber canım benim nerede yapıcaksın doğumu doktorun kim? Sen niye sezeryan oluyosun öyle mi istedin. Tarih harika valla inşallah o zamana kadar dayanır bebişin.

Selam..
Oğlandan fırsat bulup gitemiyorum artık. Umarım hepiniz iyisinizdir. Heyacanla doğum zamanını beklerken bol bol uyumaya çalışın bu günlerinizi çok ararsınız. :)))

Benim oğluşumda idrarda bakteri ürüyor. Pazartesi tekrar doktora gideceğiz. Belki hastaneyede yatabilirir kuzum. Biraz gerginiz. Hastanelerden kurtulamadık bir türlü. Bizim için dua edin kızlar umarım sorunsuz atlatırz. Bu sıkıntılar nedeniyle sütümde az geliyor mama takviyesi yapıyoruz. Sanırım doguran biri için en iyi dilek sütün bol olsun demek. Hepinizin sütü bol olsun. Allaha emanet olun.

gunaydin bahaaaaar
nabersin
ben b gece az kaldi boguluyordum gece bi uyandim kusuyorum agzim felan dolmus zor ytistim banyoya
noldu anlamadim sonrasinda da sabaha kadar bulandi geri geri geldi sabahi zor ettim

gunaydin bahaaaaar
nabersin
ben b gece az kaldi boguluyordum gece bi uyandim kusuyorum agzim felan dolmus zor ytistim banyoya
noldu anlamadim sonrasinda da sabaha kadar bulandi geri geri geldi sabahi zor ettim
ay canım benim yaaaa. görmedim geldiğini...baktım kimse yok çıktım. geçmiş olsun canım ya. niye öyle oldu ki sana?

Günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr :))))) Napaysınız bakam????

Ayşenin sez. tarihi belli olmuş . Hayırlısı olsun.

Tülaycım lokumlar süper olmuş. Ellerine sağlık.

Rüzgar bebeğe maşallah. Aynı Gülnaza benziyor sankim. Bir tanede çirkin çocuk çıkmazmı anacım Eylül analarından. Hepsi çok güzeller. Allahım sen nazarlardan koru.

Ebrucum geçmiş olsun cnm

Çok heyecanlıyım kıs Baharrrrrrrrrrrrrrr :))) bugün iyice bir dorukta. Son hazırlıklarımızı tamamlıcaz bakalım.

Ayy bir yandanda sabah sabah gerildim yine bacım. Kocam saolsun gerdi beni . Neymiş annesi gircekmiş doğuma benle bir. Dedim hayatta olmaz. Neden dedi? Birincisi ben kimseyi istemiyorum yanımda sen girceksen gir ok ama 2. si senin annen girerse benim annemde girer yani ne alaka. Kimseyi istemiyorum dedim. Ayy muhabbete bak ya

kız insanlar ne meraklı herşeye burunlarını sokmaya... kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ha... annem altın günü yapmıyorsunuz sonuçta operasyon yani. pes diyorum yaaaa...

kız insanlar ne meraklı herşeye burunlarını sokmaya... kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ha... annem altın günü yapmıyorsunuz sonuçta operasyon yani. pes diyorum yaaaa...

Ayy sorma kızım ya. Sanki eğlenmeye giriyoruz ameliyathaneye :))) Mümkün değil kimseyi sokturmam doktora söylerim zaten. Hatta yarın kan vermeye gidince hemşirelere sölicem yasak desinler. Delimidir nedir insanlar ya :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…