eslemcim hoşgeldin canım... bugün herkesin kocası uyanmış erkenden sanırım. kocası horul horul uyuyanlar klübü boş bugün :)
Çok heyecanlıyım kıs Baharrrrrrrrrrrrrrr :))) bugün iyice bir dorukta. Son hazırlıklarımızı tamamlıcaz bakalım.
Ayy bir yandanda sabah sabah gerildim yine bacım. Kocam saolsun gerdi beni . Neymiş annesi gircekmiş doğuma benle bir. Dedim hayatta olmaz. Neden dedi? Birincisi ben kimseyi istemiyorum yanımda sen girceksen gir ok ama 2. si senin annen girerse benim annemde girer yani ne alaka. Kimseyi istemiyorum dedim. Ayy muhabbete bak ya
hay allahım ya. söyle dolma falan sarsınlar doktor doğum yaptırırken çay kek falan ikram ederler... kız benim babanem ultrasona bile gelemiyor kötü olurum diyo kadın yazık :)
Ayy sorma kızım ya. Sanki eğlenmeye giriyoruz ameliyathaneye :))) Mümkün değil kimseyi sokturmam doktora söylerim zaten. Hatta yarın kan vermeye gidince hemşirelere sölicem yasak desinler. Delimidir nedir insanlar ya :umursamaz:
hoşgeldin cnm nasılsın bugün?Herkese günaydın
günaydın hilkam, hoşgeldin
ayy sezeryan olucam, 2 gündür düşündükçe tırsıyorum yaaa, bayılmak ürkütüyor beni
ne işi varmış doğumdaa ? kendi girmiyosa anasını sürmesin peşine
la havle yanii, yarınmı doğum özge, salı mı?
benim çarşamba sabahı kısmetse
Demek yarım bebek kollarında olacak süper yaaaa benim 1 haftam da çabuk geçer inşallah
hay allahım ya. söyle dolma falan sarsınlar doktor doğum yaptırırken çay kek falan ikram ederler... kız benim babanem ultrasona bile gelemiyor kötü olurum diyo kadın yazık :)
ayyyyy kayınmvalidem daha gelmeden kıl etti beni kendine karşı. Zaten dünde sinirlendim dedim ya. Arıyor beni tamda uyucakken. Neyse annem açtı telefonu. Anneme soruyor şimdi neden normal yapmıyor ben normal istiyodum.. He oldu ben senin istediğini yapmak zorundaydım çünkü. Sonra en son sinirlendim ver dedim telefonu. Eee doktormu dedi sana senmi istedin?? hem ben hem doktorum öyle uygun gördük. Bazı sebepleri var dedim. Anneme diyomuş bide e hani devlette yapcaktı? Ayyyy yani anlattıkça sinirlendim neyse ...........
hilalcim iyiyim canım saol. kocam uyuyor biz kahvaltımızı yaptık magazin izliyos oğlumla
Özge ya senin kayınvalde benimkinin eski hallerine benziyo.Benimkini eşim ve kızları baya baya yola getirdi artık acayip dikkatli arada kaçırsa da...
özgecim takma tatlım kafana yaaa. herkes bişi dicek şimdi. ay şükediyorum başımda böyle tipler yok ben de çenemi tutamazdım kolay kolay hem kocamlar hem söyleyenlerle papaz olurdum herhalde
.
özge ne kadarlık evlisin sen
Eslem senin ne gün 2 3 günün var sanırım
ayyyyy kayınmvalidem daha gelmeden kıl etti beni kendine karşı. Zaten dünde sinirlendim dedim ya. Arıyor beni tamda uyucakken. Neyse annem açtı telefonu. Anneme soruyor şimdi neden normal yapmıyor ben normal istiyodum.. He oldu ben senin istediğini yapmak zorundaydım çünkü. Sonra en son sinirlendim ver dedim telefonu. Eee doktormu dedi sana senmi istedin?? hem ben hem doktorum öyle uygun gördük. Bazı sebepleri var dedim. Anneme diyomuş bide e hani devlette yapcaktı? Ayyyy yani anlattıkça sinirlendim neyse ...........
Daha önce ameliyat olmuş biri olarak hiç korkma narkozdan sonrasında hatırlamıyosun ayıkdığını zaten.Yalnız ben çok üşümüştüm temmuz olmasına rağmen yanına hırka alabilrsin
özgecim takma tatlım kafana yaaa. herkes bişi dicek şimdi. ay şükediyorum başımda böyle tipler yok ben de çenemi tutamazdım kolay kolay hem kocamlar hem söyleyenlerle papaz olurdum herhalde
eslemcim ben de genel anestezi geçirdim bir defa. sigara içmeme rağmen çok kolay ayılmıştım ve hiç sıkıntı çekmedim canım. ondan sezeryan olursam korkmuyorum genel anesteziden. psikolojin nasıl girersen onu yaşama olasılığın yüksek canımcım ondan korkma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?