2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eslemcim hoşgeldin canım... bugün herkesin kocası uyanmış erkenden sanırım. kocası horul horul uyuyanlar klübü boş bugün :)

hoşbulduk canım
doğruya bugün pazar, tabii kocişler evdedir şimdi, benimki 10 gündür evde olduğu için pek anlıyamadım

ne işi varmış doğumdaa ? kendi girmiyosa anasını sürmesin peşine
la havle yanii, yarınmı doğum özge, salı mı?
benim çarşamba sabahı kısmetse

Demek yarım bebek kollarında olacak süper yaaaa benim 1 haftam da çabuk geçer inşallah

günaydın hilkam, hoşgeldin

ayy sezeryan olucam, 2 gündür düşündükçe tırsıyorum yaaa, bayılmak ürkütüyor beni

hay allahım ya. söyle dolma falan sarsınlar doktor doğum yaptırırken çay kek falan ikram ederler... kız benim babanem ultrasona bile gelemiyor kötü olurum diyo kadın yazık :)
Herkese günaydın
hoşgeldin cnm nasılsın bugün?

ayyyyy kayınmvalidem daha gelmeden kıl etti beni kendine karşı. Zaten dünde sinirlendim dedim ya. Arıyor beni tamda uyucakken. Neyse annem açtı telefonu. Anneme soruyor şimdi neden normal yapmıyor ben normal istiyodum.. He oldu ben senin istediğini yapmak zorundaydım çünkü. Sonra en son sinirlendim ver dedim telefonu. Eee doktormu dedi sana senmi istedin?? hem ben hem doktorum öyle uygun gördük. Bazı sebepleri var dedim. Anneme diyomuş bide e hani devlette yapcaktı? Ayyyy yani anlattıkça sinirlendim neyse ...........

günaydın hilkam, hoşgeldin

ayy sezeryan olucam, 2 gündür düşündükçe tırsıyorum yaaa, bayılmak ürkütüyor beni

Daha önce ameliyat olmuş biri olarak hiç korkma narkozdan sonrasında hatırlamıyosun ayıkdığını zaten.Yalnız ben çok üşümüştüm temmuz olmasına rağmen yanına hırka alabilrsin

ne işi varmış doğumdaa ? kendi girmiyosa anasını sürmesin peşine
la havle yanii, yarınmı doğum özge, salı mı?
benim çarşamba sabahı kısmetse

Anacım ne bileyim ne işi var. Hemşire ya kendisi makas tutcak heralde :))))

Yarın akşam cnm doğum kısmetse

Demek yarım bebek kollarında olacak süper yaaaa benim 1 haftam da çabuk geçer inşallah

Geçer cnm merak etme zaman hızlı akıyor gerçekten

hay allahım ya. söyle dolma falan sarsınlar doktor doğum yaptırırken çay kek falan ikram ederler... kız benim babanem ultrasona bile gelemiyor kötü olurum diyo kadın yazık :)

:roflol::roflol: evet bacım güne gidiyoruz sanki

Özge ya senin kayınvalde benimkinin eski hallerine benziyo.Benimkini eşim ve kızları baya baya yola getirdi artık acayip dikkatli arada kaçırsa da...

özgecim takma tatlım kafana yaaa. herkes bişi dicek şimdi. ay şükediyorum başımda böyle tipler yok ben de çenemi tutamazdım kolay kolay hem kocamlar hem söyleyenlerle papaz olurdum herhalde
eslemcim ben de genel anestezi geçirdim bir defa. sigara içmeme rağmen çok kolay ayılmıştım ve hiç sıkıntı çekmedim canım. ondan sezeryan olursam korkmuyorum genel anesteziden. psikolojin nasıl girersen onu yaşama olasılığın yüksek canımcım ondan korkma bence.

Özge ya senin kayınvalde benimkinin eski hallerine benziyo.Benimkini eşim ve kızları baya baya yola getirdi artık acayip dikkatli arada kaçırsa da...

Ayy ne derse desin artık valla. Birşey dersede zaten aynı odada bile durmucam onlarla. Gidip yatağımda dinlenicem.

özgecim takma tatlım kafana yaaa. herkes bişi dicek şimdi. ay şükediyorum başımda böyle tipler yok ben de çenemi tutamazdım kolay kolay hem kocamlar hem söyleyenlerle papaz olurdum herhalde
.

Evet bebişim. Daha dur bakalım neler duycaz. En iyisi kulakları tıkamak hakkaten kaydirigubbakcemile5

Ya buarada dün çok güzel birşey oldu. Alt komşum 5 senelik evli. Hatun pek istemiyordu çocuk ama kocası çok istiyordu. 1 haftadır regl isi gecikmiş. Dün gittik hemen test aldık eczaneden. Eve geldik yaptık. veeeeee çift çizgi :lepi: nasıl heyecanlandım ya ilk test yaptığım gün geldi aklıma. Ben evde çğlık attım arkadaşım donup kaldı resmen. Şok oldu yani. Neyse baya konuştum onunla ne kadar güzel bir duygu olduğunu anlattım. Hala donuk bir vaziyetteydi ama alışıcak bu duruma :)))))

Eslem senin ne gün 2 3 günün var sanırım

2 eylül çarşamba sabahı inşallah zemuszemus

ee illaki kaynanalık etcekler yaaa, adamı çileden çıkarmadan olmuyor
benim direk yüzüme söyleyemiyorlar, ama duyuyorumtabii
deseler cevabım hazır ondan

Daha önce ameliyat olmuş biri olarak hiç korkma narkozdan sonrasında hatırlamıyosun ayıkdığını zaten.Yalnız ben çok üşümüştüm temmuz olmasına rağmen yanına hırka alabilrsin

evet çantama hırka koydum, ne olur ne olmaz, üşüme ihtimalim olabilir
sağol canım kaydirigubbakcemile5

ayy ne biliim şimdiye kadar tık yoktu, şimdi kafamda kurdukça korkuyorum nedense
bakalım, sağ slaim çıkarız inşallah doğumdan
en iyisi doğumu düşünmemek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…