walla bizde sohbet halindeyiz sürekli... zaten ben bebeklerle de konuşurdum hep.eltim derdi senin çocuk 2 aylık konuşmaya başlarsa şaşman diye :)yesinler senin oğlunu böyle konuşmaya ben de bayılıyorum.Tüm gün evin içinde oğlumla sohbet halindeyiz
kız onu bunu boşver yarın akşam çileğin kollarında cuk cuk emiyor olcak :)Ayy ne derse desin artık valla. Birşey dersede zaten aynı odada bile durmucam onlarla. Gidip yatağımda dinlenicem.
Evet bebişim. Daha dur bakalım neler duycaz. En iyisi kulakları tıkamak hakkaten kaydirigubbakcemile5
günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
zafer bayramımız kutlu olsun...[/B]
kız onu bunu boşver yarın akşam çileğin kollarında cuk cuk emiyor olcak :)
Hepinize dua edicem Tülaycım. İnş. hepimizin bebekleri sağlıkla gelsinler kucaklarımza :Saruboceq:
tülaaaayyy kız bide bakmışsın salı gününe kadar paşan gelmiş , belli mi olur
8 eylülde 3 sene biticek cnm. Sen????
Benim bebeğim de gelmeyi kendi istedi.Biz 4 ay kadar denedik olmadı sonra vazgeçtik çünkü benim dün bahsettiğim anksiyete için tedavi görmem gerekti ilaç kullanıyordum.İlacı bıraktım .sonraki ay zaten olmuyor dedik ve 1 kez korunmadık .Sonra benim adet gecikti.O dönem düzensizlik de vardı .1 hafta bekledim eşim imkansız hiç heveslenme diyip duruyordu.Kayınvaldem de o sıra bende kalıyordu onların gitmesini bekledik.Bi cmts saat 5 te bi özel hastanenin acilinden giriş yapıp test yaptırdım.Hişç ümidimiz olmadığı için dışarda arkadaşlarla buluştuk telefonda pozitif dedikleri an ben koptum tabi başladım kafenin ortasında ağlamaya.İnanılmaz bi duyguydu ve hayatımın en güzel günlerinden biriydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?