2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yesinler senin oğlunu böyle konuşmaya ben de bayılıyorum.Tüm gün evin içinde oğlumla sohbet halindeyiz
walla bizde sohbet halindeyiz sürekli... zaten ben bebeklerle de konuşurdum hep.eltim derdi senin çocuk 2 aylık konuşmaya başlarsa şaşman diye :)
Ayy ne derse desin artık valla. Birşey dersede zaten aynı odada bile durmucam onlarla. Gidip yatağımda dinlenicem.

Evet bebişim. Daha dur bakalım neler duycaz. En iyisi kulakları tıkamak hakkaten kaydirigubbakcemile5
kız onu bunu boşver yarın akşam çileğin kollarında cuk cuk emiyor olcak :)

ayyy ne güzel ya yarın akşam alcan kızını kucağına
hadi sağ salim doğur bizede güzel pozlarını yolla, görelim çileği

tülaycım hoşgeldin, seninde zafer bayramın kutlu olsun, demesen bilmicektim valla
benim tv bilgisayardaydı, format atınca pc ye şimdide kanalları bulup yükleyemiyoruz
kaldı bi haber

özge kıs kayın validen dr yamağı falanmı ameliyata gircekmişşş töbü töbüüüü
özgecim sen kızına odaklan başka bişiye de takma cnm kafana..haaa bide bize dua et gelsin paşam yaaa

günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
zafer bayramımız kutlu olsun...[/B]

Hoşgeldin tatlımmmmmmmm. Nabersin? Ay evet ya Zafer Bayramımız kutlu olsun :lepi: turkbayragi

kız onu bunu boşver yarın akşam çileğin kollarında cuk cuk emiyor olcak :)

Evet anacım yaaaaaaa inşallah hemen sütüm gelir emer benim minik kuzummmmmmm :Saruboceq:

günaydın eslemmm,, bahar
uff eslemin de az günü kaldı ne güzel..darısı başıma...aslında akşam belimden karnıma başlayan bi kasılma bi uyuşma oldu ahaa dedim geliyo oğlan ama uzanınca geçtii
..

Benim bebeğim de gelmeyi kendi istedi.Biz 4 ay kadar denedik olmadı sonra vazgeçtik çünkü benim dün bahsettiğim anksiyete için tedavi görmem gerekti ilaç kullanıyordum.İlacı bıraktım .sonraki ay zaten olmuyor dedik ve 1 kez korunmadık .Sonra benim adet gecikti.O dönem düzensizlik de vardı .1 hafta bekledim eşim imkansız hiç heveslenme diyip duruyordu.Kayınvaldem de o sıra bende kalıyordu onların gitmesini bekledik.Bi cmts saat 5 te bi özel hastanenin acilinden giriş yapıp test yaptırdım.Hişç ümidimiz olmadığı için dışarda arkadaşlarla buluştuk telefonda pozitif dedikleri an ben koptum tabi başladım kafenin ortasında ağlamaya.İnanılmaz bi duyguydu ve hayatımın en güzel günlerinden biriydi.

oyy oyy oyy, hikayeni okuyunca hamile kaldığım anı ve neler çektiğimi hatırladım birden
şükürler olsun bugünümüze, şafak sayıyoruz yavrularımızı kucağımıza almak için
elhamdülillah

çift çizgiyi görünce gözlerime inanamadım bende, gözlerimden birden yaşlar süzüldü
yanlış görüyorum herhalde dedim ve koşarcasına polikliniğe gidip kanda baktırdım
telefondan aldığım pozitif cevabınada inanamadım ve eltime tekrar arattırıp sordurdum
ne günlerdi yaaaa :)))

tekrrar gunaydin kizlar
hala bisey yiyemedim midemden
benden bir hafta onde olan arkadasiminda boyle olmus doktor bebek asagi inmis o zaman olur bu sekilde mide bulantilari demis. bizim oglanda artik asagilara indi sanirim ya da iniyor.

ozgecim eslemcim sizi dusundukce o kadar heyecanlaniyorum ki
kuzulariniza kavusmania ne kadar az kaldi, bana hala o kadar uzak gorunuyor ki sanki hic dogmicakmis gibi hala idrak edemedim bir bebegimiz oldugunu :)
bu arada benim goguslerden krem surerken sut gelmeye basladi valla suremiyorum kremi artik hemsire cok oynamayin erken dogumu tetikler demisti
bizimkide 4 eylul muayeneden once gelmesin hazir deilim daha catim dar mi genis mi, bebek ne kadar poooof

yaaa kizlar karmakarisik yazdim kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…