2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ozgecim hiiic takma kayinvalideni bosver konussun konussun dursun.
su saatten sonra bunlarla canini sikmaya degmez tatlim sen minik cilegi dusun sadece :)

benim kayinvalidemde ben normal dedikce acaba sezeryan mi olsan felan diyor arada tirsip ben ses etmeyince tabi en iyisini sen bilirsin hayirlisi olsun deyip kapatiyor.

Geçmiş olsun

Evet baharcım kremi sürmeye başladım. Yanıma aldım zaten. Humana çayınıda bugün alıcam. Onuda içmeye başlıcam.

Ebrucum evet cnm takmıyorum artık ya konuşan konuşsun. Ben cevap vermezsem zaten apışıp kalıcaklar her sölediklerine sessizlikle cevap vericem :))))

Hilkamcım gerçekten insan ilk günlerini düşününce çok duygulanıyor. Allahımıza bin şükür bu güzel duyguya bize yaşattı

geçer canım yaa, valla şimdi düşünüyorumda nasıl geçti günler
şayet evde işlerin varda hergün bir meşguliyet içindeysen, zaman akııp gidiyor
hayırlısıyla hepimiz kuzularımızı alalım kucağımıza
benim işler hala bitmedi, dün kumaş aldım, ufak yuvarlak altın yastığı dikicem bugün
hergüne bir iş sıkıştırdım, zamanın farkında değilim, sadece geceleri sezeryan olacağım için bayılmaktan korkuyorum okadar

benim anca sıkınca hafif süt geliyor göğsümden

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallh

amiiin amiiin, herkese nasip etsin, kimseye aratmasın

saol hilkam, insallah bu gecede olmaz bu bulantilar, dogru duzgun uyutmadi resmen
senin dogum tarihi bellimiydi canim ben artik herkesinkini karistirmaya basladim.

tulaycim evet yaaa artik erken dogum olmuyor da ne kadar kalirsa o kadar iyi diyorlar ya o yuzden seyettim, dursun yani daha
bu arada bebeklerdeki kolik sancilari ilk 3 ay oluyormus 3. aydan sonra bicak gibi kesiliyormus, bunun sebebininde bebeklern bazilarinin bagirsak gelisimi dogumdan sonra 3 ay boyunca tam gelismemis olup gelismeye devam ediyormus o yuzden bu sekilde sancilar cekiyormus kuzular. insallah allah hic birimize kolik sikintisi yasatmaz.

kızlar günaydın,

ebrucum göğüs uçlarına dokunmanda sorun olmaz tatlım uyarmaktan kasıt bence, hani aldığımız kitapta da yazıyor, yurtdışında bebeğigeç gelen annelere günde 3 saat boyunca her göğüs ucunu 15 er dakika değişimli olarak uyarmaları isteniyormuş. uyramaktan kasıt günde saatler sürecek bişey yani, bence sen kremini ihmal etme....

bu arada miden için geçmiş olsun canım. sen yine ufaktan zorla kendini aç kalmasın alişimiz...

tüllaycım dün geçmiş olsun yazmışsın canım ama çıkmıştım siteden kusura bakma... benim sancılarım ve kasıntılarım devam ediyo ama çok fazla hissetmiyorum yine...

bir de kegel egzersizlerini yaparken artık vajinamı sıkamıyorum, yani hafif sızı hissediyorum.... ve bu iki gündür böyle, sanırım benim rahim doğum için tam maratona girdi gibi...

eslemcim bende kulaktan dolma biliyorum çay olayını hayatım ama rezene de oluyor sanırsam bir de ısırgan çayı. krem de lansinoh canım. ben şimdilik evicap kullanıyom.
ebruşum hoşgeldin tatlım tekrar. hala kötü mü miden yaaa???

Cuma günü kocamla gidip çikolata baktık
malum hastaneye gelecek olan misafirlere birşey ikram etmek lazım
oruçlu olacakları için kişiye özel çikolata lazım
bizde pelitten bulduk çok cici şeyler

pembe süslü beşik içine güllerle süslenmiş çikolatalar alıp içine doldurttuk

işte resimleri

Eklentiler

• $DSC02268.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $DSC02269.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 38

Benim sıpa 7 eylülde gelecek inşallah senin ne zaman???????

kizlar kursta emzirme uzmani bu caylarin en fazla sutu %4 felan arttirdigini soyledi ama yine de rezenenin sut arttirma disinda rahatlatma ozelligi oldugundan onu icin hem siz hemde bebek rahatlar dedi aklinizda bulunsun bende rezene cayi alcam yanima sanirsam

hazır rezene poşet çay var, ondan alıp içsek aynı faydayı verir dimi?
aktardan alınca daha ağır oluyor sanki kokusu ve tadı

ÇOk cici görünüyor.Ben yarım kilo badem şekeri beyaz tül ve mavi kurdela alıp kendim yaptım.Fiyonkların ortasına da kalpli nazar boncuğu yapıştırdım.
Sepeti de evde yapma çiçeğim vardı çiçeklerini çıkardım attım sepetini de beyaz tülle süsledim .25 -30 tl ye falan maloldu ve bana evde oyalanacak bişe çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…