tekrrar gunaydin kizlar
hala bisey yiyemedim midemden
benden bir hafta onde olan arkadasiminda boyle olmus doktor bebek asagi inmis o zaman olur bu sekilde mide bulantilari demis. bizim oglanda artik asagilara indi sanirim ya da iniyor.
ozgecim eslemcim sizi dusundukce o kadar heyecanlaniyorum ki
kuzulariniza kavusmania ne kadar az kaldi, bana hala o kadar uzak gorunuyor ki sanki hic dogmicakmis gibi hala idrak edemedim bir bebegimiz oldugunu :)
bu arada benim goguslerden krem surerken sut gelmeye basladi valla suremiyorum kremi artik hemsire cok oynamayin erken dogumu tetikler demisti
bizimkide 4 eylul muayeneden once gelmesin hazir deilim dahacatim dar mi genis mi, bebek ne kadar poooof
yaaa kizlar karmakarisik yazdim kusura bakmayin
tekrrar gunaydin kizlar
hala bisey yiyemedim midemden
benden bir hafta onde olan arkadasiminda boyle olmus doktor bebek asagi inmis o zaman olur bu sekilde mide bulantilari demis. bizim oglanda artik asagilara indi sanirim ya da iniyor.
ozgecim eslemcim sizi dusundukce o kadar heyecanlaniyorum ki
kuzulariniza kavusmania ne kadar az kaldi, bana hala o kadar uzak gorunuyor ki sanki hic dogmicakmis gibi hala idrak edemedim bir bebegimiz oldugunu :)
bu arada benim goguslerden krem surerken sut gelmeye basladi valla suremiyorum kremi artik hemsire cok oynamayin erken dogumu tetikler demisti
bizimkide 4 eylul muayeneden once gelmesin hazir deilim dahacatim dar mi genis mi, bebek ne kadar poooof
yaaa kizlar karmakarisik yazdim kusura bakmayin
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallh
saol hilkam, insallah bu gecede olmaz bu bulantilar, dogru duzgun uyutmadi resmen
senin dogum tarihi bellimiydi canim ben artik herkesinkini karistirmaya basladim.
tulaycim evet yaaa artik erken dogum olmuyor da ne kadar kalirsa o kadar iyi diyorlar ya o yuzden seyettim, dursun yani daha
bu arada bebeklerdeki kolik sancilari ilk 3 ay oluyormus 3. aydan sonra bicak gibi kesiliyormus, bunun sebebininde bebeklern bazilarinin bagirsak gelisimi dogumdan sonra 3 ay boyunca tam gelismemis olup gelismeye devam ediyormus o yuzden bu sekilde sancilar cekiyormus kuzular. insallah allah hic birimize kolik sikintisi yasatmaz.
ebru geçmiş olsun, gece kusmuşsun?
bişeymi dokundu, hayırdır
kizlar kursta emzirme uzmani bu caylarin en fazla sutu %4 felan arttirdigini soyledi ama yine de rezenenin sut arttirma disinda rahatlatma ozelligi oldugundan onu icin hem siz hemde bebek rahatlar dedi aklinizda bulunsun bende rezene cayi alcam yanima sanirsam
Cuma günü kocamla gidip çikolata baktık
malum hastaneye gelecek olan misafirlere birşey ikram etmek lazım
oruçlu olacakları için kişiye özel çikolata lazım
bizde pelitten bulduk çok cici şeyler
pembe süslü beşik içine güllerle süslenmiş çikolatalar alıp içine doldurttuk
işte resimleri
hazır rezene poşet çay var, ondan alıp içsek aynı faydayı verir dimi?
aktardan alınca daha ağır oluyor sanki kokusu ve tadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?