2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hmmmm rezene oluyorsa o zaman rezene alayım ben ya. Ama ne bileyim herkes humana dediği için heralde humanaya odaklandım bende.

eslemcim coook guzeller renkte super valla ben bile yemeye kiyamam bunlari sanirsam

hilkam ben normal bekledigim icin deadline 18 eylul o zamana kadar gelir mi bilmem

bende kıyıp paketi bozdurmicam galiba, sadece bakın yemek yok dermişim misafirlere delikafadulden

bende aslında sepetçimden sepet alıp içinede kendim badem yada çikolata kiloyla alıp süslemek istiyordum, uğraşmayıda seviyorum ama hem geç akldım hemde herşeyi kendim hazırladım, bari bunu hazır alalım istedim
resimlerini ekle de görelim, çok güzel olmuştur şimdi senin el emeği

bence posati olur canim en azindan ben oyle yapicam poset cay koycam yanima

yaa vede vardı almıştım rezeneyi poşet olarak
boşa gitmesin götüreyim hastaneye diyorum bende

ebru sen deadline deyince aklıma geldi. bizim işte de ETA diye bişey vardr. estimated time of arrival yani gemilerin limana tahmini varış zamanıdır. gemi gelmeden önce kaptan durumlara göre ETA verir. eli efenin ETA sı da 25 eylül :)))

Eslemcim bayıldım çikolatalrına çok güzeller

eslemmm çikolar süper tatlım yaaaa... allah içinize sindirsin canım...

teşekkür ederiz teyzeleri, sepetimizin köşesinde ayak bigürlü not kağıdımız var, orayada kızımızın diliyle misafirlerimize not yazdık
sonra sepetin yanına hatıra defteri aldık, birde simli kalem
gelen misafirlerimizi kızımıza not yazıcaklar

nasıl fikir ama? not yazmayana çikolata yok zemuszemus

eslem çikolatalar çok güzel, ben de vermeye kıyamazdım.

ebrucum geçmişi daha yeni okudum, canım kendine dikkat et, evet bazı hamileler sn ayda kusuyormuş... acaba bişey yapılabilir mi bu durum için.... devam ederse doktora bi sorarsın olmazsa...

özge dün seni merak etmiştim, canını ne sıktı diye. haklısın hayatım girmek istese bile sana sorsun kaynanan, sen cevabını verirdin zaten, kocan bu konuda karar veremez. zaten bizim ne hissettiklerimizi anlayamıyorlar eşler, bir de iyice stres yaratıyolar..... off offf

ebru valla pıt diye doğururmuyum bilmiyorum ama sancılarımı hissetmemen biraz ilginç bi durum oldu... artık ben de doğurdum diye yazıyomuşum bugün yarın... çok komik olur valla...

baharcım gülnazın fotosu için sağol tatlım, ne kadar tatlı bi bebiş, saçlarına bayıldım valla.

deadline da bizim yaptigimiz bilgisayar projelerin son bitis tarihi icin soyluyoruz
bizim alisin 18 eylul, gelmezse sureyi asmis olup bana tazminat odemek durumunda kalcak kendisi
totosundan isirik olarak almayi planliyorum odemeyi

Benimkiler biraz acemice pek anlamam böyle işlerden

Eklentiler

• $odamız.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 20
deadline da bizim yaptigimiz bilgisayar projelerin son bitis tarihi icin soyluyoruz
bizim alisin 18 eylul, gelmezse sureyi asmis olup bana tazminat odemek durumunda kalcak kendisi
totosundan isirik olarak almayi planliyorum odemeyi

işte benim tazminat şansım yok. duruma göre geç kalırsa "acts of god" tanırının işi deniyor ve tazminat alınmıyor. olsun ben de ısırcam dötünden dötünden :)) :lepi:

ay ebru aklıma dün ne geldi biliyomusun, bebek hareket etmemişti ya bi önceki nst de, ben de 4 tane kocaman hurmayı mideye indirdim nst den 10 dakika önce, nst ye bağlandım ilk 10 dakika herşey normal birden sancılar 70 ler e dayandı, sonra dedim lan yoksa hurmalardan mı. hemen sen aklıma geldin sonra :)

hilka sade ve şık tatlım, nazar boncukların bayıldım, ben böyle bişeyi lokum için düşünüyorum hayırlısı bakalım:)

hilalcim çok güzel olmuş canım emeğine sağlık. walla ben de istedim de yapamadım. çikolata lokum falan vercez napalım

Baharcım ben yarım saatte 30 tane yaptım eşim tülü ve kurdelayı kesti ben de birleştirdim bu hem basit hem de eğlenceli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…