2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hilkamcım çok güzel şekerlerin cnm.

Evet Gülaycım artık kocamında heyecanına verdim. En çok bizim hislerimiz önemli şu durumda ama yine kadın olarak iş başa duruyor sakinliği korumak adına napalım

slm kızlar...nasılsınız..Sabaha kadar rüyamda oğluma isim aradım..Hatta bu yüzden uyuyamadım bile doğru düzgün...

sizce EREN mi olsun EYMEN mi...

eymeni çokbeğeniyorum ama herkese tuhaf geliyor...Birde eymen patlaması olucak diyorlar 2009 da..

veya başka güzel isim ne olabilir ya..yerimseniben

evet özge valla arayı bulcaz bi şekilde, son anda nasıl olsa biz ne karar verirsek o olacak... ben de tek doğurmak istiyorum, hiçkimseyi istemiyorum yanımda görümcem girmek istiyorum diyince gözlerim şaşkınlıktan yerinden fırlamıştı daha neler artık, bi de doğum yaparken onun stresi sarsın beni... ama istemediğimiz ve bunu uygun şekilde dile getirdiğimiz sürece zaten karar veren biz oluruz dediğin gibi..

Öyle hayatım. Kimseyi kırmadan güzelce dile getirmek lazım

bahar benim ayaklarım ellerim yanıyo, kocamınkiler soğuk..ben de çareyi uyurken onun ayaklarına ayaklarımı yapıştırmakla buldum

baharcım bnm ayaklarım değilde
böle karnım sertleştiğinde özellikle
alnımdan sırtımdan terler boşalıyooo

iyi pazarlar

özgecım kayınvalıdene koptum ne işin var senın dogumdaaa:mymeka:alla alla ne güzel yaa senın safak 1, senın yerınde olmayı çok ısterdım:kedi:

eslemcım cıkolatalar harıka valla sen dagıtma kımseye sakla bence

ebrucum canımcm geçmiş olsun tatlım ya

tülaycım ben fark etmedim canım göbeğim öbek öbek olduğunda dikkat ediyim bakalım... azönce eşime dokundurdum ayaklarımı yanıyo dimi diye yooo dedi buz gibi ilginç walla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…