Kızlar bende azıcık çıkıyorum. Uzanıcam biraz. Şimdilik öptüm sizi
eltim çağırdı, ona indim
oğlu beşikten düşmüş
kafası şişmişti, buz filan koyduk
anam hareketlenince nasıl idare etcez kuzuları
herşey, heryer tehlike arz etmeye başladı çocuk için
beşiği kaldırdık, yer yatağı yaptık
ayağı kalkıp hareket ettiği için beşik tehlikeli artık
herkese selam ...
Hoşgeldin cnm. Evet şafak 1 :lepi:
mrb kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/cocug...in-anneleri-kiskandiracak-itiraflari8230.html
özellikle kız bebek bekleyenler okuyun ve eslerinize okutun.cok güzel cok.
özgeciğm ya geçmişi okudum biraz çileğin resmini çekerim diodum ama başın baya bi kalabalık olacak okuduğum kadarıyla bi de ben gelip telaş yapmıyım cnmlmaz:
son 24 saatin tadını çıkar kızınla birlikteopuyorumnanaktan ayyyy keşke ben de yarın alsam yavruşu kucağıma çoooook özledim daha görmedenkaydirigubbakcemile3
24 saatim bile kalmadı kızlar.. yarın bu saatlerde meleğimi emzziriyo olucam inşallah.. dualarınızı bekliyom..
SLM KIZLARRR NİHAL ARKADASIMIZ MSJ YOLLAMIS BUGUN AYNEN YOLLUYORUM SİZLERE:
canım mrb 28 inde genel anesteziyle sezeryana girdim 10 a 5 kala girdim 10:13 te kızım 3.650 kg 50 cm le 38+3 te dünyaya gözlerini açıp babasına ilk merhabayı demiş. ben 11 gibiydi gördüğümde. 29 unda eve geldik ikimizin sağlık durumuda gayet iyi çok şükür (göğüs ucumu saymazsak tabi :) ) doğum yapan anneleri tbr ediyor yapacak olanlarında allah yar ve yardımcıları olsun dileklerimi gönderiyorum.. hayatımdaki en güzel duygu bu yaşadıım... resimleri yollıycam..hoşçakalın uyandı kızım :) bu arada adı tanay naz...
teyzelerii maşallahh deyin kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?