2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eltim çağırdı, ona indim
oğlu beşikten düşmüş
kafası şişmişti, buz filan koyduk
anam hareketlenince nasıl idare etcez kuzuları
herşey, heryer tehlike arz etmeye başladı çocuk için
beşiği kaldırdık, yer yatağı yaptık
ayağı kalkıp hareket ettiği için beşik tehlikeli artık

iyi pazarlar kızlar nasılsınız
eslemcim çikolalatalarınız harika
Rabbim iyi günlerde ve neşe içinde ikram etmeyi nasip etsin inşallahh
tülaycım dün fazla kalamadım dileği sormuşsun dilek doğum yaptıgının ertesi günü saat 1 gibi hastaneden taburcu olup evine gitmişti maşallahhh ve iyiydi
bu afrada dün çok yoruldum ben yaa bu gün hala her yerim ağrıyor o yüzden dün iftara misafir aldım
gün boyuda işlerim vardı lokum aldık loğusa şerbeti için malzeme aldık yastıklarımız için pembe saten olsun diye yorgancıya gittik ağdaydı oydu buydu derken
akşam saat 5 oldu o saatten sonrada iftar hazırlığı derken inanın pilim bitmiş bu gün hala her yerim ağrıyor tek eksiğimiz ev temizliğimiz ve bebek şekerlerimiz kaldı inşallahh ıonlarda olursa deriiinnn bir ohhh çekeceğimm ve Allah ın izni ile hafta içi doğuma gideceğim
silerden ne var ne yok bakalım neler yaptınız

merhaba kislar.bebislerinin kiyafetlerini yikayanlara bi sorum olacak.simdi bu kiyafetlerin arasinda 6 aylikken giyecegi kiyafetlerde var.hatta 1 yasindayken bile.hepsini yikadiniz mi yoksa sadece 0-3 ayliklari mi yikadiniz? otekilerde yikansa 6 ay sonra kirlenmez mi?

canım benim kıyamamm yaaa çok geçmiş olsunn
aklınızda bulunsun canım siz yada bebeğiniz fark etmez düşer yada bir yerinizi bir yere vurursanız hemen oraya azcık vicks krem sürün hem şişliği alııyor hemde morarmasını önlüyor birden ısıtıp soğuttugu içinde ağrıyı alıyor kokusu azcık keskin olsada işlevi çok büyük o konuda :))))

Hoşgeldin cnm. Evet şafak 1 :lepi:

özgeciğm ya geçmişi okudum biraz çileğin resmini çekerim diodum ama başın baya bi kalabalık olacak okuduğum kadarıyla bi de ben gelip telaş yapmıyım cnm lmaz:
son 24 saatin tadını çıkar kızınla birlikteopuyorumnanaktan ayyyy keşke ben de yarın alsam yavruşu kucağıma çoooook özledim daha görmedenkaydirigubbakcemile3

24 saatim bile kalmadı kızlar.. yarın bu saatlerde meleğimi emzziriyo olucam inşallah.. dualarınızı bekliyom..

SLM KIZLARRR NıHAL ARKADASIMIZ MSJ YOLLAMIS BUGUN AYNEN YOLLUYORUM SıZLERE:

canım mrb 28 inde genel anesteziyle sezeryana girdim 10 a 5 kala girdim 10:13 te kızım 3.650 kg 50 cm le 38+3 te dünyaya gözlerini açıp babasına ilk merhabayı demiş. ben 11 gibiydi gördüğümde. 29 unda eve geldik ikimizin sağlık durumuda gayet iyi çok şükür (göğüs ucumu saymazsak tabi :) ) doğum yapan anneleri tbr ediyor yapacak olanlarında allah yar ve yardımcıları olsun dileklerimi gönderiyorum.. hayatımdaki en güzel duygu bu yaşadıım... resimleri yollıycam..hoşçakalın uyandı kızım :) bu arada adı tanay naz...

teyzelerii maşallahh deyin kuzuya

Son düzenleme:

Canım çok saolasın. ben çarşamba akşam gibi anca çıkarım hastaneden. Gelebilirsen beklerim çok sevinirim cnm.

24 saatim bile kalmadı kızlar.. yarın bu saatlerde meleğimi emzziriyo olucam inşallah.. dualarınızı bekliyom..

Aaa bizim bebişler aynı gün doğcak desene. Hayırlı doğumlar cnm sanada.

Ayyyy maşallah ya çok şeker. Çok sevindim ikisininde iyi olduğuna. Allah analı babalı büyütsün. Fatoşcum tekrar görüşürsen nihalle selamlarımızı ilet lütfen

ay özge yarın kuzun kollarında olcek ne güsellll...darısı başımıza cnm...şimdiden tebrik ediyorum cnm

kızlar ben de geldim,geceliklerimi çıkarttım dolaptan, çantam için tek gel,şme bu daha... bi de onları denedim, bitane sabahlığım çok canlı renklerde bunu mu giyeceksin diye güldü eşim:)

siz ne yapıyosunuz.....

nihalin bebeğine de maşallha, haftasına göre kilosu ne kadar iyi, demekki 40 haftayı bekleseydi 4 den çok fazla olacakmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…