2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin bacımmm... hadi bir yerden başlamak lazım dimi. ben de kenara koydum aklıma geldikçe ekliyorum bişeyler. canlı renkler derken nassı yani :)

canım lacivert ama canlı bi lacivert üzerine bordo o da canlı bordo çiçekleri var, kimeno tarzı biçimi de uzun bişey, saten ipek tarzı karışık bi kumaşı var o yüzden renkler daha bi parlak.... içine de düz beyaz askılı bişey giyecem uzun bi gecelik... saçımada beğendim taçımı lacivert ten kırmızı benekleri olan kurdelalı bir taç, bunları doğumdan çıkar çıkmaz giymicem, bir gece sonrası gelen gidene karşı yani, az bakımlı olayım diye... doğum sonrası klasik penye uzun kollu bi gecelik aldım uzunca....

ay ya doğumda bile kokoş olacam sanırım ben, gelen arkadaşımlarım gülay bu anda bile kokoşluğu bırakmadın diye dalga geçecekler... ne biliyim ya kendimi salarsam moralim bozulur benim, makyaj falan çok düşünmüyorum, rimel hafif allık ve parlatıcı ruj sadece...

yakışır gülayıma :) walla ben pek bakım falan düşüneceğimi sanmıyorum. normalde de düşünmediğimden :))) ama kırmızı tacımı aldım ben de tabe adettendir...

bahar sen benden 1 gün ilerdesin, sanırım sonlardayız anacım biz, benim 27 eylül valla ekime sarkarsam kafayı yerim, büyük konuşmayım... ben hurmalara hız veriyim azıcık... arkadaşlar bebişleri kucaklarına aldıkça çok özeniyprum ben de doğursam diye....

evet ya ben o kadar süslü olmama rağmen kırmızı taç meselesi hiç hoşuma gitmezdi, bir de taç benim başımı ağrıtır takamam en fazla 15 dakika, ama dün bebek ürünleri satan bi mağazaya gittim orda çocuklar için yapılmış daha yumuşak sıkı olmayan taçlardan beğendim ben de onu alacam... neyseki küçük değildi kalıpları....

gülaycım walla ben de artık dayanamıyorum gibi gibi. 25 eylül görünüyor benim de ama allah biliyor ya bayramı geçirmek istemiyorum. zaten normali beklemeyi ne kadar yüreğim kaldıracak bilmiyorum canım yaaa.. çok kararsızım bazı konularda.

ben de taç takmayı pek sevmem benim de başım ağrır hemen. azcık gevşeğini falan aldım bir süre dayancaz artık napalım :)

baharcım benim de aklıma bazen gelmiyo değil sonrada uzaklaştırıyorum bu fikirleri hemen bak bekledin o kadar bekle biraz daha diyorum... bir de şuana kadar sorun yok gibi, normal gözüküyor am adoktor en ufak bişey derse riskli diye atlarım gibime geliyo sezeryan fikrine... doğumdan korkumdan değil de bıkkınlık geldi artık bekle bekle... ama doktor sezeryan demedikçe yönelmiyeceğim kesin sezeryana, sonra da pişman olmak var... ben çok kolay doğuracam diye kendime sürekli telkin veriyorum, ama işte asıl mesele gününü beklemek, nerde ne zman gelecek suyum falan. can sıkıntısı orlan nokta bu zaten... inşallah 39 gibi doğurururm bayram gelmeden olsa iyi olur valla :)

canım walla bilmiyorum son ana kadar beklemek çok çok zor. hele ki millet doğurup doğurup geldikçe daha bir gaza geliyorum. oğluş ta gaza gelse de çok bekletmese diyorum ay belim çok ağrıdı benim bugün yaaaa. karnım da kaskatı oluyor. yatar konumdayken sorun yok ta ayağa kalkınca zorluyor baya

Canım yaa bende de tam tersi ilk yattıgımda resmen agırlık yapıyoo sola yatarsam sag taraftan çıkacakmış gibi oluyo sağ yatınca da diger taraftan.

betülcüm hoşgeldin canım. iç güveysinden halliceyiz senden naber?
Canım heycanlıyım artık gunum belli oldu yaa içim rahatladı, birde hemşireler sezeryan olacagım haldı gecelik yerine pijama giyebilecegimi soyledi ve dünyalar benim oldu

betülcüm cumartesi doktora gittik de nst de sanncılarım 5 dakikada bir 70 lerde çıktı ben bişey hissetmiyordum ama dün acayip kasıldım bugün iyiyim....

bahar bend eyatarken kasılıyorum belim popom çok ağrıyo ama ayakta cin gibi oluyorum yatarken karnım her 10 dakikada bir kaskatı oluyo, dün fenaydım ama bugün yine rahat... son haftalae mıştık anacım valla, şimdiden dönemiyom yatakta....

ya ben de sola yatsam sıpa ayaklarını sağdan çıkartıp duruyor ama belim falan rahatlıyor. gerçi geceleri uzun süre yattığımdan baya zorluyor. amaaaaaaa betülüm ne yapacağımızı şaşırdık walla .:)
senin ne güzel tarihin belli olmuş. ben bayramı geçsin istemiyorum zaten sezeryan derse doktor geçmesi pek mümkün görünmüyor :) ben de bu gidişimde hemşirelerle falan detaylı konuşcam. ben de pijama aldım bir tane 2 de gecelik koyuyorum bakalım yeter umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…