kızlar ben de geldim,geceliklerimi çıkarttım dolaptan, çantam için tek gel,şme bu daha... bi de onları denedim, bitane sabahlığım çok canlı renklerde bunu mu giyeceksin diye güldü eşim:)
siz ne yapıyosunuz.....
yakışır gülayıma :) walla ben pek bakım falan düşüneceğimi sanmıyorum. normalde de düşünmediğimden :))) ama kırmızı tacımı aldım ben de tabe adettendir...canım lacivert ama canlı bi lacivert üzerine bordo o da canlı bordo çiçekleri var, kimeno tarzı biçimi de uzun bişey, saten ipek tarzı karışık bi kumaşı var o yüzden renkler daha bi parlak.... içine de düz beyaz askılı bişey giyecem uzun bi gecelik... saçımada beğendim taçımı lacivert ten kırmızı benekleri olan kurdelalı bir taç, bunları doğumdan çıkar çıkmaz giymicem, bir gece sonrası gelen gidene karşı yani, az bakımlı olayım diye... doğum sonrası klasik penye uzun kollu bi gecelik aldım uzunca....
evet ya ben o kadar süslü olmama rağmen kırmızı taç meselesi hiç hoşuma gitmezdi, bir de taç benim başımı ağrıtır takamam en fazla 15 dakika, ama dün bebek ürünleri satan bi mağazaya gittim orda çocuklar için yapılmış daha yumuşak sıkı olmayan taçlardan beğendim ben de onu alacam... neyseki küçük değildi kalıpları....
betül hoşgeldin sen ne yapıyosun tatlım....
baharcım benim de aklıma bazen gelmiyo değil sonrada uzaklaştırıyorum bu fikirleri hemen bak bekledin o kadar bekle biraz daha diyorum... bir de şuana kadar sorun yok gibi, normal gözüküyor am adoktor en ufak bişey derse riskli diye atlarım gibime geliyo sezeryan fikrine... doğumdan korkumdan değil de bıkkınlık geldi artık bekle bekle... ama doktor sezeryan demedikçe yönelmiyeceğim kesin sezeryana, sonra da pişman olmak var... ben çok kolay doğuracam diye kendime sürekli telkin veriyorum, ama işte asıl mesele gününü beklemek, nerde ne zman gelecek suyum falan. can sıkıntısı orlan nokta bu zaten... inşallah 39 gibi doğurururm bayram gelmeden olsa iyi olur valla :)
Canım yaa bende de tam tersi ilk yattıgımda resmen agırlık yapıyoo sola yatarsam sag taraftan çıkacakmış gibi oluyo sağ yatınca da diger taraftan.canım walla bilmiyorum son ana kadar beklemek çok çok zor. hele ki millet doğurup doğurup geldikçe daha bir gaza geliyorum. oğluş ta gaza gelse de çok bekletmese diyorumay belim çok ağrıdı benim bugün yaaaa. karnım da kaskatı oluyor. yatar konumdayken sorun yok ta ayağa kalkınca zorluyor baya
Canım heycanlıyım artık gunum belli oldu yaa içim rahatladı, birde hemşireler sezeryan olacagım haldı gecelik yerine pijama giyebilecegimi soyledi ve dünyalar benim oldubetülcüm hoşgeldin canım. iç güveysinden halliceyiz senden naber?
Canım yaa bende de tam tersi ilk yattıgımda resmen agırlık yapıyoo sola yatarsam sag taraftan çıkacakmış gibi oluyo sağ yatınca da diger taraftan.
Canım heycanlıyım artık gunum belli oldu yaa içim rahatladı, birde hemşireler sezeryan olacagım haldı gecelik yerine pijama giyebilecegimi soyledi ve dünyalar benim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?