2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben otururken kaskatı oluyor canım ya. yatarken dönme olayını hiç sorma kaç manevra yapıyorum sağdan sola dönene kadar. :)

bence de sezeryanda pijima giyilebilir gibime geliyo sonuçta dikiş yerine gelmesin yeter beli, ben,m pijamaalr yüksek belli... sezeryan olursam da giyerim.... seninde artık kesinleşti betülcüm, valla şurda bir elin parmağı kadar kaldık beklemede olanlar, bahar, ben, gamze, tülay.... bahardan da korkar oldum bzi terkedecek diye he he :)

kız öyle deme yaaaa. doktor sezeryan olman lazım dese dönek damgası yememek için kabul etmicem o olcak

ayaklarim bugun cok sisti yaw buz torbasi koydum simdi biraz indiler soguk soguk iyi geldi heralde
siz naporsunuz
nihalin bebegi ne kadar guzel masallah :)
bizim alis yine rahat vermiyro kizlar yaaaa acayip cok hareket ediyor
resmen sooole rahat rahat oturup televizyon izlemek haram oldu bana

suyum evde gelirse tek başıma ne yapcam diye düşündüm bugün, eşim atla taksiye hemen hastaneye git dedi işteysem eğer, ben de olmaz seni beklerim evde dedim, sakın bekleme evde doğurursun sen diye korktu adam.... ya tek başıma hayatta gidemem, bir de en üst kattayız komşuda yok lojman, tansiyon zaten düşük bi de düşerse hepten giderim, bi de şu su meselesi taksiye akarsam şarıl şarıl... düşündükçe içime fenalık geldi valla...

evet yaaaa ebrum da bekliyor lütfen yane... hem de normal konusunda en azimlilerimizden biri nasıl unutuyorsunuz yazık yazık :)))
hilalcim senin sezeryan tarihi belli değil miydi canım ya ben mi yanlış hatırlıyom.

Aaaa bir email adresim degiştirdim buraya kayıtlı olan, site mesaj yazmamı engelledi yahu megersem mail gelmiş onu onaylamam gerekiyormuş kafamçokkarıştı korktum valla yazamıcam diye

slm kızlar nbrsiniz bakalım ??? sancılardan konuşmuşssunuz ben sürekli sancı hissediyorum yani karnım taş gibi oluyo bazende ağrım oluyo saat tutuyorum geriye gifiyo hep kandırıyo bu sancılar beni ((

Gulaycım şu hissettigin kasılmalar nasıl birşey ben nts giriyorum doktor super birşey yok diyor ama ben adet sancısı çekiyorum evdeyken, karnım kaskatı oluyoo bunlar ne anlamadım ben.
doktor tarih verdi de ben erken gelir mi dedim belli olmaz dedi, ama suyun yada nişanın gelsede oyle acele edecek birşey yok telaş yapma dedi ki benim evle hastane arası 40-50 dk

hoşgeldiniz kızlar... ana sizleri unuttup, kusura bakmayın :)

baharcım olur mu sezeryan gerek derse kabul edecez hemen bacım :)

ebru benimki de yatarken rahat vermiyo şimdi iyi çok şükür.. bulantın nasıl oldu....

siz de kasılma yada sancı varmı... ben de çok sıklaştı ya özellikle iğne gibi sancılar canım acımıyo ama şiddetli olduğu kesin... olmazsa çarşamba rapor günüm tekrar nsteye girecem....

Ebrucum valla banada en iyi gelen buz torbası, masaja gideyim dedim burda bir yer var oranın doktoru ile konuştum tavsiye etmedi masajı
bu arada pijama giyebilmenin yanında hemşireler amelyattan sonra iç çamaşırı giydiriyoruz yuksek belli olsun yeter dedi , birde hiç birşey getirmene gerek yok bebiş için çıkış takımı yeter dedi. Bi yandan sevindim bi yandan da ben boşuna mı panik yaptım çantam hazır degil diye üzuldum

canım sancım böyle karın bölgemin bir yerinden giriyo sanji iğne batmış gibi ince bişey sonra hızla yayılıyo... 15-30 saniye falan, genellikle belin biraz aşağısından...

kasılmamda böyle karnım bir iki saniye içinde el değsen hiçbişekilde içine çökmeyecek kadar kaskatı oluo.... oda 10-15 saniye sürüyo... ama çok sıklaştı iki gündür.....

evet yaaaa ebrum da bekliyor lütfen yane... hem de normal konusunda en azimlilerimizden biri nasıl unutuyorsunuz yazık yazık :)))
hilalcim senin sezeryan tarihi belli değil miydi canım ya ben mi yanlış hatırlıyom.

Pardon ben yanlış anladım galiba benim belli canım 8 günüm kaldı

betulcum bende hillside da sormustum hamile masaji var mi diye kesinlikle tavsiye edilmiyor biz yapmiyoruz hatta ayak masaji bile yapmiyoruz cunku masaj hamilelikte sakincali olabilecek hormonlari da salgilatiyormus oyle birsey demislerdi

acibademde de bebege hic bir sey getirmeyin dediler, hatta kndim icinde sadece gecelik ve ic camasiri getirin dediler o kadar ped terlik havlu felan onlar veriyormus ama ben yinede koymus bulundugum icin cikarmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…