2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gulaycım yok kuzum benim agrılar seninkine benzemiyoo benim gobegimin altında resmen adet sancısı, gerilmelerde akşam oluyooo genelde davul gibi oluyorum ama oyle 15sn / dk felan degil bayagı uzun

betulcum acibademde sezryan olan bi arkadasima yapmamislar lavman
bna sezeryan olursan mutlaka iste yaptir cunku sonrasi cok fena oluyor tuvaletini yapamiyorsun felan dedi
Benim arkadaşım 2 hafta once dogum yaptı genel anestezi ile gazı çok olunca yapmışlar belki duruma gore yapıyorlardır ???

pushing senin doktorun olmazsa ne zaman suni sanci verecekti
valla doktorun supermis bizimki olsa direk simdiye sezeryana almisti beni

canım benim perşembe günü 40 hafta dolmuş oluyo yine dr gidicem nst ye gircem bebeğin kalp atışları suyu iyiyse bana bir hafta daha vericekler bu aradada 3 günde bir yine nst ye giricem oldu oldu olmadı suni sancı bu gidişle büyük bi ihtimalle suni sancıyı yicem :))) dr um sonuna kadar normali denicez dedi bende şaşırdım aslında gittiğim hastanede sürekli sezeryan yapılıyo ama sağolsun b enim dr um ii çıktı sabır zeynepçim deyip beni eve gönderiyo herseferinde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar gidenlere güle güle, ben de kocişin elinden zor kaptım laptopu tekrar....

betülcüm inşallah gününü bekler istediğin gibi sezeryan olursun tatlım... bakalım biz ne yapcaz :)

pushing canım benimkide muhtemelen uzarsa bekletir beni, tabi suyun ve plesanta iyiyse 1 hafta daha bekletiyolar, umarım bun agerek kalmaz. senin sancıların nasıl şimdi...

ya artık izne ayrılıp şu eksiklikleimi tamamlamak istiyorum, annem yok kaynanam yok, tek başıma nasıl halletcem... daha doğrusu bana fikir veren biri olursa daha iyi yaparım.... salı günü ayrılcam, artık hafta içi çamaşırları yıkayım, haftasonu annem gelince de ütüleme işine girişiyim... valla gamzenin dediği gibi başımıza bela oldu şu çantalar ya :)

bahar uyuyamı kaldın yoksa yine pc başında :)

yok gülüm ya digiturkle başımız dertte bu ara... müşteri hizmetleri ile konuşuyordum canım.
bu arada sezeryanda da lavman yapılıyor. doğumdan önce de sonra da olabiliyor. eltime sonrasında da yapmışlardı tuvalete çıkamamıştı. bir de pijama da giyebilmişti.

çingene ay çok heyecanlısındır keisn ya, ben kendimi düşünemiyorum. inşallah derin bi uyku çekersin bugün....

canım benim sancılar son hız devam ediyo :)) ama bu hafta umudum yok :bbo: zaten olmasında dr um burda değil ayrıca evi temizleticem baştan aşağı temizlikçi ayarladım perşembeye kadar doluyum mümkünse kızım haftaya pazartesi yada salı gelsin temiz temiz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

senin yarın mı? bir yerde 24 saatten az kaldı yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Geçmişi toplu okuyunca boyle oluyoo
Gulaycım valla bebek kıyafetlerini yıkadın mı bilmem ama ufacık şeyler bayagı zaman alıyoo ben bitirdim ama yatak ortusu felan kaldı bide minik minik şeyler insan bi garip oluyoo yıkayıp utulerken

ya zaten kaç gündür kabızlıkla uğraşıyom bana saat başı lavman yapsalar yeri, zaten hemen lavman yapın dicem hastaneye gidince, bi de bu kabızlık başıma bela ya... bak kızım eğer akıllı uslu bişey olmazsam anan sana çektiklerini bir bir soracak :)

bahar ya digitürk bize de bela oldu, donup kalıyo ya ekran, kocam kaç kez kavga etti telefonda, makineleri bozuldu kendiliğinden yeni makine ücreti aldılar... valla insanı bazen üye olduğuna pişman ediyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…