2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok betülcüm aldım koydum bütün kıyafetleri hepsi beni bekliyo, ben onlara onlar bana bakıyo her dolabı açtığımda . anneme ütületmeyi düşünüyorum zaten, bakalım kabul edecek mi, bebek yarım kilo daha aldı derim ben de 3 kilo kandırırım olmazsa annemi :) sevincinden ütüleyi verir bir çırpıda.....

ya da kıyafetler haftasonu kaynanamın ellerinden öper, bu hafta sonu yine geliyolar bizleri görmeyi, eee torun sahibi olmak kolay değil, biri kendini feda edecek ütülemek için :)

Deli kız alemsin valla, benimkiler yıkanıp utulenip benim onları yerleştirmemi bekliyordu valla kocaya dedim gel beraber yapalım, once mırın kırın etti ama valla hepsini yerleştirdi sonra da bana onu bu işe dahil ettigim için teşekkür etti :içelim: sende dene bak bunu hem hepsini yapıyorlar hemde uzerine teşekkür alıyoruz

oyy oyy baharcım herkes eksiliyo bir bir, kızlar bayramda bebişlerine bayram kıyafeti alacak görücüye çıkartacaklar, biz hala evde bölünmeiş olarak oturacaz belkide.... oyy oyyy :)

gülaycım walla türksata geçiş yaptık 1 aydır 6 tane decoder değiştirdiler her defasında saatlerce telde kavga ettik gene aynı sorun yarın gene servis gelcek bu sefer ben kavga etcem artık... bıktım yaaaa... siz neden para ödediniz ki bize servis parası diyorlar hayatta vermem dedim tüketici haklarına başvururum dedim falan aladılar walla...
ay aman neyse adam maç izleyemiyor bana ne oluyorsa

kızlar herkese merhaba,

geçmişe az bir göz attım ama dayanamayacagım. size yazıp rahatlamam ve fikir almam lazım.

dün dr.a gittim. çok şükür herşey yolunda. en son muayneden bu yana 12 gün geçti ve kızım 700 gr.almış hihoyyyt toplamda 3200 gr ve 50 cm olmuş. maşallah kızıma

ama dr.um çoook canımı sıktı, muayneden çıktım hüngür hüngür agladım. :gitme: hem can acısından hem adamın tavrından. tersinden kalkmış herhalde ayııııııı klava: benden çıkardı resmen. istiyor ki ona hiç soru sorulmasın, o baksın, herşey normal desin, sen sıkıntılarını anlatsan da üstüne düşmüyor, normal normal diyip geçiştiriyor sanki, detaya inmek istersen cevap vermiyor. off offff.. salak kafam zaten adamın boyle oldugunu biliyordun, neden degistirmedin dimi bunca zaman. ama ilk kez beni bu kadar ust uste tersledi, acayip bozugum. şimdi nasıl kalkıpda bu adamla doguma giricem bilmiyorum. güvenim yerlerdee..bu saatten sonra yeni dr.da bulmak çok zor. allahım yardım etsin bana, dr.u değiştirebilirim. napıcam bilmiyorum.. :sinifsinif:

nst ye girdim 1 saat boyunca, dr.un operasyonu varmış, toplamış bütün hemşireleri de yanına. resmen unuttular beni orada, yatmaktan kıçım ağrıdı. neyse 3.çağırmamdan sonra danışmadaki kız geldi çıkartı aleti. kasılmam veya sancım da çıkmadı. çok azmış normal seviyede.

arkadan muayneye girdim. aslında ben sezeryan istiyorum, dr.la bunu daha once konuştuk. ben zannettim ki akıntı, kaşıntı var dedim diye muayne edecek. anaa çatı muaynesi yapacakmış, hiç soylemedi ve var yaa kimsenin gözü korkmasın kızlar, herkes benim dr.um kadar ayıııı ve hayvan olamaz klava: ama agzıma mıçtııı resmen. ben acıyor diye bagırıyorum, hemşire elimi tutuyor, o gerzek dr.da ara vermeden oyuyor resmen koluyla klava: neyse birkaç dk.sürdü ve bitti allahtan. arkadan odasına gittim, dogumdan konusurken tekrar sezeryan istiyorum dedim ve adam " neden o zaman çatı muaynesi yaptırdın " demez miii? klava: ya adamı orada bogasım geldii. iyi de dedim gecen hafta kararsız oldugumu biliyordunuz, konusacaktık dedim.. ben sezeryanla ilgili merak ettiklerimi soruyorum, o kızgın cevaplar veriyor. yani diyorlar ya " ne soyledigin degil, nasıl soyledigin onemli diye " aynen oyle işte. cevaplarken bir dovmedigi kaldı!

Son düzenleme:
oyy oyy baharcım herkes eksiliyo bir bir, kızlar bayramda bebişlerine bayram kıyafeti alacak görücüye çıkartacaklar, biz hala evde bölünmeiş olarak oturacaz belkide.... oyy oyyy :)

gülay walla yarama parmak basma anacım. diyom ya bizim misyonumuz bu doğuranlara ve doğanlara dua etmek falan. bana hiç doğuracakmışım gibi gelmiyor...

valla zaten betülcüm benim koca bana ütülemeyi bile teklif etti, dün dalga geçiyodum evde ya annen ya benim annem biri seçsin kendini yoksa bizi çarşafa sarıp çıkarcaklar hastaneden diye... annesini çağırdı onun davaları varmış, gelemem dedi, annem kaçtı valla ankaradan doğuma yakın gelirim diye abimin yanına gitti antalyaya, kocam baktı herkes artık kaçıyo benden, ben yaparım ütüyü hayatım sen göster bana hangisi ütülenecek diye. ben de şimdi cesaret edemiyorum tek kahrımı çeken o var, onu da ütü esnasında delirtirim dımdızlak kalırım doğum öncesi diye....

AAAAAanaa manyak adam.tuba allah sabır versin sana

sagol canım valla moralim çok bozuk.

bir de ultrasonda 3 boyutludan yuzune bakalım dedim, gostermez sanmıyorum dedi ve bakmadı bile. salak mı nee? bizim için ne kadar onemli yuzunu şimdiden gorebilmek, insan bi bakar..kötükedihüso

tubacım sezeryan istiyorsan bence değiştirebilirsin yaaaa... ben olsam hemen yarın başka doktora giderdim. psikopatmış senin doktorun kusura bakma da... benim eşim öyle bir durumda yanımda olsa kesin adama dalardı yaaaa...

Canım belki o gunluk oyledir doktor belki canı sıkkındır birşeye??? istersen bi yandan dr bak yada aynı hastanede başka birine gorun. Belirli hafta geçince bazı doktorlar kabul etmeyebilyormuş yeni hasta..

tubacım allah sabır versin, benim doktorum da asık suratlı bişey... ama son haftalar biraz ısındım bikaç kez espri yaptı rahatladım... yoksa resmen stres yapmıştı ben de ilk aylar o yüzden seni çok iyi anlıyorum.... valla doktor değiştir desem bi dert değiştirme desem bi dert, acaba iyi bi doktor bulabilecekmisin bi de o var.... ben de 5 ayımda doktor değiştirecektim yine başka bi bölüm başkanına gitmek istedim ama doktor beni kabul etmek istemedi, çünkü doktorum başka hastaned ebölüm başkanıydı... mecburen ona devam devam ettim, ama şimdi iyi, alıştım nazik kibar ve sorularıma cevap veriyo ama buz gibi bi bayan yine de daha canayakın birini isterdim... benim de değiştirmeme nedenlerimden en büyüğü ankarda özel hastaneler içinde en iyi yoğun bakımı olan bi hastane şuan gittiğim hastane ve üniversite hastanesi. kocam devlet hastanesinde doğum yapmamı istemiyor. dolayısıyla bana seçenek kalmamıştı... bu saatten sonra doktor değiştirmek sana kalıyo canım olmazsa yine de bi doktor belirle bi konuş istersen ama doktorun kaba olmasının yanında işinin ehliyse ben ce değiştirme derim. şu saate kadar çektin doğum anında zaten kurtulur bi daha görmezsin... yine de iyi düşün sen tatlım...

kızlar size bişi anlatcam ama lütfen deli demeden önce dikkatlice sonuna kadar okuyun.

şimdi benim şirket laptopum var. 2 senedir istanbula geldiğimden beri benimle. genel müdürümüz kendi laptopunu gönderdi. eşim de kendi için yeni aldı falan benimkini de genel müdürünkü ile değiştirmek istiyorlar. şimdik deniyorum falan. eski laptopum da yanımda. ona baktıkça gözlerim doluyor. iki senedir neler yaşadık biz onla. bir kere bile format yemedi kendisi. neler gördük geçirdik birlikte. şimdi daha iyisini bulup emektarımı terk etmiş gibi hissediyorum içim burkuluyor. bunu denicem dedim ama sanırsam eski laptopumdan vazgeçemicem ben yaaaa. tamam şimdi deli diyebilirsiniz :)))

Ayşeee harika bi haber canım benim nerede yapıcaksın doğumu doktorun kim? Sen niye sezeryan oluyosun öyle mi istedin. Tarih harika valla inşallah o zamana kadar dayanır bebişin.
sağol canım benim... akademi hastanesinde doğum yapacağım inşlh canım doktorum gökhan bey.. inşallah dayanır yaa bugün kayınvalideme iftara gittik zor yürüdüm azcık yolu yaa....:sinifsinif:
Günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr :))))) Napaysınız bakam????

Ayşenin sez. tarihi belli olmuş . Hayırlısı olsun.
özgecim evet tarihimiz belli oldu sanada rabbim kolaylık versin yarım bu saatlerde bbeğini emziriyo olursun inşlhh..
çok güzel bir fikir canım yaa...sepetinizde çikolatalarınızda çok güzel.. senınde şafak 3 galiba AYY Allahım tektek dökülüyoruz...
24 saatim bile kalmadı kızlar.. yarın bu saatlerde meleğimi emzziriyo olucam inşallah.. dualarınızı bekliyom..
canım ALLAHkolaylık versin.. dualarımız sizlerle güzel haberlerini bekliyoruz... telefonun varmı burda kimsede senden haber alalım cabucak yoksa albilirim tel canım.. tabi istersenn..

ayy Allah analı babbalı büyütsün maaşallah çok güzel bebek maaşallah kilosuda maaşşallh.. keşke bizimkide öyle kilolu doğsa yaa şuanda zayıf doktorumda dedi bu bbek zayıf diye nasıl moralim bozuldu yaa napayımm 1 aydır yumurta tavuk süt içmekten öööö geldii yinede oğlummun kilosu yeterli gelmedi doktor amcamıza... tubacımm boşver sen doktorunu nanaplım artık sona geldik bian önce doğur çık hemm neden normal doğum yapmak istemiyorsun anlamadımm biz burda ağlaya ağlya sezeyana gidiyoruz sen klava:
bizim ev şuan satdyum gibi fenerde gol atıı işim havalarda ....delikafadulden bizim dijitürtemi bozulsa yaaCADIARZU:jeyyar:

Gulay senin doktor senin bu tatlı dilin karşısında nasıl suratsız olmayı beceriyor???
ben valla tavsiye üzerine doktor degiştirdim ama daha 20 haftalardaydım ve şimdiki doktorumdan çook memnunum ki bende bayan doktor fobisi vardı onu bile yendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…