yok betülcüm aldım koydum bütün kıyafetleri hepsi beni bekliyo, ben onlara onlar bana bakıyo her dolabı açtığımda . anneme ütületmeyi düşünüyorum zaten, bakalım kabul edecek mi, bebek yarım kilo daha aldı derim ben de 3 kilo kandırırım olmazsa annemi :) sevincinden ütüleyi verir bir çırpıda.....
oyy oyy baharcım herkes eksiliyo bir bir, kızlar bayramda bebişlerine bayram kıyafeti alacak görücüye çıkartacaklar, biz hala evde bölünmeiş olarak oturacaz belkide.... oyy oyyy :)
AAAAAanaa manyak adam.tuba allah sabır versin sana
sağol canım benim... akademi hastanesinde doğum yapacağım inşlh canım doktorum gökhan bey.. inşallah dayanır yaa bugün kayınvalideme iftara gittik zor yürüdüm azcık yolu yaa....:sinifsinif:Ayşeee harika bi haber canım benim nerede yapıcaksın doğumu doktorun kim? Sen niye sezeryan oluyosun öyle mi istedin. Tarih harika valla inşallah o zamana kadar dayanır bebişin.
özgecim evet tarihimiz belli oldu sanada rabbim kolaylık versin yarım bu saatlerde bbeğini emziriyo olursun inşlhh..Günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr :))))) Napaysınız bakam????
Ayşenin sez. tarihi belli olmuş . Hayırlısı olsun.
çok güzel bir fikir canım yaa...sepetinizde çikolatalarınızda çok güzel.. senınde şafak 3 galiba AYY Allahım tektek dökülüyoruz...teşekkür ederiz teyzeleri, sepetimizin köşesinde ayak bigürlü not kağıdımız var, orayada kızımızın diliyle misafirlerimize not yazdık
sonra sepetin yanına hatıra defteri aldık, birde simli kalem
gelen misafirlerimizi kızımıza not yazıcaklar
nasıl fikir ama? not yazmayana çikolata yok zemuszemus
canım ALLAHkolaylık versin.. dualarımız sizlerle güzel haberlerini bekliyoruz... telefonun varmı burda kimsede senden haber alalım cabucak yoksa albilirim tel canım.. tabi istersenn..24 saatim bile kalmadı kızlar.. yarın bu saatlerde meleğimi emzziriyo olucam inşallah.. dualarınızı bekliyom..
SLM KIZLARRR NİHAL ARKADASIMIZ MSJ YOLLAMIS BUGUN AYNEN YOLLUYORUM SİZLERE:
canım mrb 28 inde genel anesteziyle sezeryana girdim 10 a 5 kala girdim 10:13 te kızım 3.650 kg 50 cm le 38+3 te dünyaya gözlerini açıp babasına ilk merhabayı demiş. ben 11 gibiydi gördüğümde. 29 unda eve geldik ikimizin sağlık durumuda gayet iyi çok şükür (göğüs ucumu saymazsak tabi :) ) doğum yapan anneleri tbr ediyor yapacak olanlarında allah yar ve yardımcıları olsun dileklerimi gönderiyorum.. hayatımdaki en güzel duygu bu yaşadıım... resimleri yollıycam..hoşçakalın uyandı kızım :) bu arada adı tanay naz...
teyzelerii maşallahh deyin kuzuya
bizim ev şuan satdyum gibi fenerde gol atıı işim havalarda ....delikafadulden bizim dijitürtemi bozulsa yaaCADIARZU:jeyyar:gülaycım walla türksata geçiş yaptık 1 aydır 6 tane decoder değiştirdiler her defasında saatlerce telde kavga ettik gene aynı sorun yarın gene servis gelcek bu sefer ben kavga etcem artık... bıktım yaaaa... siz neden para ödediniz ki bize servis parası diyorlar hayatta vermem dedim tüketici haklarına başvururum dedim falan aladılar walla...
ay aman neyse adam maç izleyemiyor bana ne oluyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?