2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

baharcımm alemsin yaa... bendede vardır öyle şeyler...eşyalarım benim için çok önemlidir.. hiçbişeyimi kolaykolay değiştiremem... ama yeni laptoplarda hariika yaa...düşün yine istersenn..delikafadulden

baharcımm alemsin yaa... bendede vardır öyle şeyler...eşyalarım benim için çok önemlidir.. hiçbişeyimi kolaykolay değiştiremem... ama yeni laptoplarda hariika yaa...düşün yine istersenn..delikafadulden

hoşgeldin canım. walla bana kalsa eşimin kini bile değiştirtmicem. gözüm döndü yaaaa. ne günler geçirdik biz o laptoplarla. hep yanımızdalardı. :gitme:

ne kusura bakıcam baharcım, psikopat bence de. kendince akademik düşünüyor,
karışılsın istemiyor. ne diyorsa ne yapıyorsa o.
ya aptal herif zaten hiç dogum şekli hk. yorum yapmıyor, yonlendirmiyor bile.
ben kendi kendime karar vermeye çalışıyorum.
adama tahmini dogum kilosu ne olur diyorum. oyle bir tahminde bulunamam diyor.
be salak adam, ben bebegimin ortalama aldıgı kiloyu hesapladıgımda bile
vaktini doldurursa 4 kiloyu geçecek gibi gorunuyor. bunu neden konusmuyoruz.
37.hafta bitiyor. yani zaten normal olmaz ki bu durumda. belki de boşuna düşünüyorum.
zaten sezeryan olma ihtimali yüksek.

bu arada eşimle gittik dr.a. çatı muaynesine eşim girmedi, nasıl acı çektigimi bilmiyordu. dr.un tavrının o da farkında ama beni daha fazla üzmesin diye iyi yaklaşmaya çalıştı. çıkışta tabi ben başlayınca aglamaya, bir de muayneyi anlatınca o da iyice sinir oldu.

1-Deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lülülülülülü
2.neden senin emektarı veriyorlar g.mudure??
3.Seni anlıyorum bende benim bi oncekini eltiye sattım daha 1 yıllık bile degilken kendime yenisini aldım ama ona da baktıkça içim gitti
4.Sen ikisini de kendine sakla

sağol betülcüm ya, benim doktor olayım çok karışık oldu, ben rahatlıktan yine herzamnaki gibi 3 ayıma kadar doktora gitmedim hatta benle dalga geçiyodu insanlar artık dokuz ayında gidrsin bir kez yeter falan diye, görümcem kendi doktorundan randevu aldı baktı ben biyere kımıldamıyorum, sadece eczaneden aldığım testle yetiniyorum. neyse gittik, iyi dedik, kadın suratsız ama. ben de eşim de çok sıcak kanlıyız alıştığım bi insan olursa espri yaparız sürekli, doktora espri yapıyoz tık yok tabiiii... 5 ayımda başladı bendeki zırlamalar değiştircem diye, tabi aradım burada bir devlet hastanesinin bölüm başkanını özel muayne için doktor kabul edemem dedi, o zaman ben de ipler koptu, yine devam ettim doktoruma...şuan iyi gibi en azından espri yapınca gülüyo kadın, ama işinde iyi yani güven sorunum yok... bir de kaba değil nazik bi bayan, ama çok soğuk....

ya canım ben de 20 li haftalarda doktor değiştirdim iyi ki de değiştirmişim. doktorumdan çok ama çok memnunum. doktorun başından beri böyleyse keşke daha önce değiştirseydin. ama riskli bir hamile değilsin ve sezeryan olacaksan bu doktorunla da mutlu değilsen hala şansın var canım...

hoşgeldin canım. walla bana kalsa eşimin kini bile değiştirtmicem. gözüm döndü yaaaa. ne günler geçirdik biz o laptoplarla. hep yanımızdalardı. :gitme:

bahar hamilelik hormanlarını başından deft canım yaa al yenibir laptop ayy benim eşimin erkek kardeşi kendine bir latop almışş ahh içim kaldı valla çok güzell...birsürü özellikleri var...benim laptopta durmadan donar ağır çalışır yinede vazgeçmiyorummm çünki çok masrafımız oldu bu ara... yılbaşından sonra artık...

Canım belki o gunluk oyledir doktor belki canı sıkkındır birşeye??? istersen bi yandan dr bak yada aynı hastanede başka birine gorun. Belirli hafta geçince bazı doktorlar kabul etmeyebilyormuş yeni hasta..

kesin zaten normal degildi o gün. zaten hassas dönemdeyiz. nasıl kavga etmedim hayret ediyorum kendime.

amin canım. aynen dedigin gibi, degistirsem bir türlü, degistirmesem bir türlü..
sen de yaşamışsın o düşünceyi, hem de kaçıncı ayda.
birkaç gün geçsin, sinirim yatışsın bakalım düşüncem degişecek mi?
ya degiştiricem, kuzenimin dr.u falan var aklıma o geldi, o çok memnun.
ya da bu kadar katlandım. en çok 2-3 kez daha muayneye giderim, dogum yapıp kurtulurum.
bir de eşim kendisine gomlek almayı düşünüyordu, kızımız bi dogsun diyordu.
ona bebek şekeri bile vermem ben. aptallll..

Son düzenleme:

genel müdürünki bana geldi canım benimkini başka elemana vercez. işte bendehuyumu biliyorum içim gidecek verirken. bu hormonlarla birlikte laptopla vedalaşma anımı düşünmek bile istemiyorum. eşimin dilinden senelerce kurtulamam. yok veremicem ben emektarımı yaaaa

Kız nasıl dayandın 3 koca ay dokora gitmeden?? Ben ilk başta 3üz diye her hafta gidiyordum sonra bebişler tek tek gidince 2 haftada bire düştü kontroller de canım sıkıldı..
b

tubacım bence tahmin yapmamakta haklı kilosu konusunda çünkü asla yanıltmak istemiyolar , ben c ebu konuda doğru olanı yapıyolar baksana şimdi doğuran arkadaşlarımızdan bazıları iri bebek olacak diye sezeryana alındı ama bebekler daha düşük kilolu çıktı, sen bence aldığı ortalama kiloya bakma, son haftalar plesanta yaşlandığı için bebekler artık o kadar kilo almayabilirler, ben ce bu noktada doktorun profesyonel davranmış... tabi senin asıl kızıdğın olay, gereksiz yere çatı muaynen yapıldığı için, o da iyice sinirlerini girdi... sanırım doktorun çok yoğun aynı benimki gibi, tabiki hatırlaması lazımdı ve çatına bakacam demesi gerekirdi bu noktada haklısın tatlım. en azından yarın bi düşün şu olayın etkisi geçsin sen doktorun artılarını ve eksilerini bitart ona göre karar ver derim...

ben valla verirdim emektarı hemen baharcım , çok mu acımasızım ya :)

yaw sizin gözünüzü teknoloji bürümüş para bürümüş. nerde kaldı emek, nerde vefa sorarım size... ne duygusuz hatunlarsınız yaaaa... ben kimleri dos bilmişim allahımmmm.... kaydirigubbakcemile3

birazda eşim sebep oldu aslında. evimize çok yakın ve izmir in en donanımlı hastanesine gidiyorum. ayrıca eşimin iş arkadaşlarından gidenler varmış bu kişiye, memnunlarmış diye illa ona gidelim dedi. benim ilk muaynelerde istedigim gibi biri degildi, biliyordum ama hiç terslemedigi icin bugune kadar idare etmiştim. ama şimdi boyle diyaloglara girince tepem attı tabi. yarın için kuzenin dr.undan randevu aldım, bakalım bi gideyim de..hafta içi vericem kararımı. dedigin gibi riskli bir durumum yok, hep herşey yolunda gitti. sezeryan da olursa degiştirmek daha kolay.

betülcüm diyorum ya neredeyse ben evde doğuracaktım kocişe de bir kaç kez doğum videosu izlettikmi tamamdı, ben eczaneden testi aldım hamileyim dedim sonra atladım tatile gittim, tatilden geldim herkes bana soruyo kan testi yaptırdın mı yo ne gerek var ki, yaptık ya test diyom... sonra 3 ay oldu doktora gittik bizimki maşallah boylu poslu kız olmuştu :)

canım dr ve hastanen hangisi?? burdan olmazsa özelden yazabilirmisin?? bende hastane yüazünden dr değiştirmeyi düşünüyorumda... düşündüğüm hastane ve dr adında çakışıyomuyuz acaba??

haklı olabilirsin tabi canım. dedigin gibi şu an çok kızgınım.
yarın diger dr.a bi gideyim.
dedigin gibi eksilerini artılarını düşünüp mantıklı bir karar vermeliyim,
hafta sonuna kadar.. ne kaldı ki şurda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…