2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım dr ve hastanen hangisi?? burdan olmazsa özelden yazabilirmisin?? bende hastane yüazünden dr değiştirmeyi düşünüyorumda... düşündüğüm hastane ve dr adında çakışıyomuyuz acaba??

gamzecim biz seninle dr.konusunda konuştuk aslında. seninkini de biliyorum ben. dr.unu öp başına koy bacım. ben sana hastane ismini ve dr.ismini mesaj atıyorum şimdi sana.

]pushıng cnm bişi sorcam ben sana tecrübeli olaraktan şimdi normal beklenen durumlarda son haftalarda bu nst bağlanmalar çok önemlimi?
yarın için gün verdi dr um ama hiç gidesim yok çok çıkarsa ne olcek az çıkarsa ne olcekki???
bi deyiver şu cahıl gebeye

tubacım canım sen git hafta içi diğer doktora ve onla konuş ona göre karar ver canım... bakalım hastane ne olacak diğer doktor nerede seni sezeryana alacak onlar da önemli bence, ben artık canayakınlığından geçtim hastanenin iyi olması benim için önemmli, bebeğimdeki akciğerindeki sorundan dolayı....

baharcım sen böyle herşeye emektar diye bakıp evden atmazsan senin evin durumun vahim olur tatlım, üst üste yaşarsınız artık evde eski emektarlarınla :) he he ben herşeye kıyarım bak sen o yeniyi bizim eve yolla, benim bu dört yıllık emektardan nasıl vazgeçiyom bak gör :) çalıştığım bakanlık beni böyle yaptı anacım, gözümü para bürüdü he he :)

slm gece kuşlarıı
ahh tuba içim kötü oldu dr undan valla ne anlayışı kıt dr muş cnmmmm

sagol tülaycım.. çok poktan bir durum içindeyim. olabilecek en kotu şeylerden biri. kimsenin başına gelmesin inş. sanki devlet hastanesi..orda çok azarlarlar ya o açıdan diyorum. onlar bile iyidir şu durumda.

gamze anlatayım
-tuba doktoru dovecekmiş klava:
-bahar laptopu ile vedalaşamıyoo senağlama
-Gulay hamile oldugunu ogrenip 3 ay doktora gitmemiş :1closedeyes:
-pushing saatleri sayıyoo sırnaşık şey
-aysenin eşinin kardeşi guzel bi laptop almış
benimde uykusuzluk çeneme vurdu laelaelaelaelae

yarın gidiyorum zaten. gidip geleyim de akşam haber veririm size.
allahım hakkımda hayırlısı neyse oyle olsun, o şekilde karar vereyim inş. :Saruboceq:

gamzecim şu başımıza bela olan hastane çantalırımı desem, delü doktorlar mı desem, yoksa sen ben baharın misyonumu desem konumuz... bacım herşeyden var işte... delürdük biz....

slm kızlar
tubacım doktor tavsiyeleri topiğinden hatırlıyorum kuzenimin dr diye yazmışsın drun adını özelden yazarmısın.eger o drsa cok iyi sana bilgi verebilirim

kızlar bebeğimin kilo almasını istiyorumm ama hiç yiyesim yok bişey.... ne kötüü yaaa....öfff..

tulay hoşgeldiiiiiiiiiiin , git anam sen bak benim kız daha ufacık tefecik ama her kontrolde giriyoz nts herşey yolunda olmasına ragmen. bu arada yanına okuyacak birşeyler al ben çok sıkılıyoru 15-20 yatınca orda oyyyllleeeeeee. Bi de çizelgede cizgiler sabit sabit gidiyoo sonra tavan yapıyooo o iyi bir göstergeymiş.

ay hakkaten çenemize vurdu yaaaa. bu da doğum belirtisi olabilir mi acaba? toplucanak doğururmuşuz sabaha karşı :))))
ya bir de farkındamısınız artık kimse göbüş resmi koymuyor. bebek resimleri gelmeye başladığından beri...

betüle alkışşşşalkisalkisalkis :roflol:

hoşgördük cnmmmmm...ya az kaldı ya hastaneye gidip moralim bozulsun istemiyom...ne bilem ult girmicem ben hep özeline gittim dr un hastanede ult hiç girmedim kanala girdimi girmedimi öğrenemicem kasılmam çok olsa ne olcek olmasa ne olcek??? nişan yada su gelmedikçe ondan diom...ufff ne bilem

valla ne koyacam göbüş resmi, bugün kocama dedim hatta, göbüşüme kaş göz çizsem sıkıldım artık böyle ortası delik top gibi bişeyi kızım diye sevmekten:)

kızlar kardesim ünv kayıtları için ist.gitti.ne heyecan vardı görseniz yeni bir hayata atılmanın heyecanı.birden ünv.ilk basladığım dönenler geldi aklıma baya bir zaman gecmiş.yaslanıyormuyuz acep

Ayşe protein agırlıklı yemen lazım bebişin kilosu için diyecem aynı iştahsızlık bende de var su ve meyveden başka birşey istemiyor canım.
bu arada kızlar 2 hafta içinde hiç kılo almamışım ve şu ana kadar toplam 11 kilo aldım ama nedense yanlardan çatlamaya başladım inşallah gobişime vurmaz

slm kızlar
tubacım doktor tavsiyeleri topiğinden hatırlıyorum kuzenimin dr diye yazmışsın drun adını özelden yazarmısın.eger o drsa cok iyi sana bilgi verebilirim

az önce gamzeye msj attım ozelden.
sana da yazdım atmak için ama kk uyarı verdi.
hey allahım yaa. 600 saniyede bir msj atabilirmişim..
biraz bekleticem canım :)

bişey olmuyo tülaycım kasılman çok olsa da yani sadece biz kendimiz varız sanıyoruz hamile diye, millet deli gibi sancılarla geliyo bişey yapmıyolar bekleyin diyolar. baksana ben de nst de sancılar 5 dakikaya bir çıktı eve yolladılar kös kös... sanırım biz sanıyozki böyle pıt diye nst de sancı çıkınca doğurcaz... bir de doğumu tetiklememek için bence kalp atışarı ve bebeğin hareketleri iyiyse alttan muayne etmekten kaçınıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…