canım dr ve hastanen hangisi?? burdan olmazsa özelden yazabilirmisin?? bende hastane yüazünden dr değiştirmeyi düşünüyorumda... düşündüğüm hastane ve dr adında çakışıyomuyuz acaba??
slm gece kuşlarıı
ahh tuba içim kötü oldu dr undan valla ne anlayışı kıt dr muş cnmmmm
tubacım canım sen git hafta içi diğer doktora ve onla konuş ona göre karar ver canım... bakalım hastane ne olacak diğer doktor nerede seni sezeryana alacak onlar da önemli bence, ben artık canayakınlığından geçtim hastanenin iyi olması benim için önemmli, bebeğimdeki akciğerindeki sorundan dolayı....
baharcım sen böyle herşeye emektar diye bakıp evden atmazsan senin evin durumun vahim olur tatlım, üst üste yaşarsınız artık evde eski emektarlarınla :) he he ben herşeye kıyarım bak sen o yeniyi bizim eve yolla, benim bu dört yıllık emektardan nasıl vazgeçiyom bak gör :) çalıştığım bakanlık beni böyle yaptı anacım, gözümü para bürüdü he he :)
gamze anlatayım
-tuba doktoru dovecekmişklava:
-bahar laptopu ile vedalaşamıyoo senağlama
-Gulay hamile oldugunu ogrenip 3 ay doktora gitmemiş :1closedeyes:
-pushing saatleri sayıyoo sırnaşık şey
-aysenin eşinin kardeşi guzel bi laptop almış
benimde uykusuzluk çeneme vurdu laelaelaelaelae
tulay hoşgeldiiiiiiiiiiin , git anam sen bak benim kız daha ufacık tefecik ama her kontrolde giriyoz nts herşey yolunda olmasına ragmen. bu arada yanına okuyacak birşeyler al ben çok sıkılıyoru 15-20 yatınca orda oyyyllleeeeeee. Bi de çizelgede cizgiler sabit sabit gidiyoo sonra tavan yapıyooo o iyi bir göstergeymiş.
slm kızlar
tubacım doktor tavsiyeleri topiğinden hatırlıyorum kuzenimin dr diye yazmışsın drun adını özelden yazarmısın.eger o drsa cok iyi sana bilgi verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?