tülaycım ay bizim gamsızlık sana da mı sirayet etti bacım ya. pek bi saldım çayıra mevlam kayıra gördüm seni :)))
salihas ay evet yaaaa. ne günlerdi. çok derdimiz var sanırdık ama hiç derdimiz yokmuş meğer o zamanlar...
betül 20 kiloyu aştım tek çatlağım yok iyi mi
hoşgeldin gamze ... nasılsınn..
slm gece kuşlarıı
ahh tuba içim kötü oldu dr undan valla ne anlayışı kıt dr muş cnmmmm
gamzecim biz seninle dr.konusunda konuştuk aslında. seninkini de biliyorum ben. dr.unu öp başına koy bacım. ben sana hastane ismini ve dr.ismini mesaj atıyorum şimdi sana.
ahh canım betülcüm yaaa kıyamam nasılda uğraşmış yazmış yaa..gamze anlatayım
-tuba doktoru dovecekmişklava: NERDE VE NEZAMAN?? GELEYİM BENDE 2 VURAYIM HEVESİMİ ALAYIM :)))
-bahar laptopu ile vedalaşamıyoo senağlama
-Gulay hamile oldugunu ogrenip 3 ay doktora gitmemiş :1closedeyes: AY YUH BACIM NE DİYİM RAHATLIĞINDA BUKADARI :))))))))) laelaelaelaelae
-pushing saatleri sayıyoo sırnaşık şey -- KISKANIYORUUUMMMMMM
-aysenin eşinin kardeşi guzel bi laptop almışDOĞUM HEDİYESİMİ?? :))
benimde uykusuzluk çeneme vurdu laelaelaelaelae
gamzecim şu başımıza bela olan hastane çantalırımı desem, delü doktorlar mı desem, yoksa sen ben baharın misyonumu desem konumuz... bacım herşeyden var işte... delürdük biz....
gülaycım biz gamzeyle kendimizi gevşek biliyorduk gamsız biliyorduk ama sen olayı aşmışsın annem yaaaa..
kızlar bebeğimin kilo almasını istiyorumm ama hiç yiyesim yok bişey.... ne kötüü yaaa....öfff..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3valla ne koyacam göbüş resmi, bugün kocama dedim hatta, göbüşüme kaş göz çizsem sıkıldım artık böyle ortası delik top gibi bişeyi kızım diye sevmekten:)
sana valla maşallah baharcım hiç çatlamasan genetik denilen olayı kanıtlamış olacan :)
gamzecim 2 bardak süt içiyordummm az geldi demekki kuzuma.. son on günüm valla günde 1lt süt ve 2 muz yemeye karar verdim... şuanda bebek 2900 bakalım cumaya kadar alacakmı...cuma son kontrolümüz var kalacağım odayı falanda göreceğim...inşllhh..
Haydi iyi gecelervalla kızlar şuan acayip bi korku filmi başaladı ben onu izlicem, sohbetinize doyum olmaz... bakın yarın beni yalnız bırakmayın sakın işte, evde kıçınızda pireler uşmasın, gözünüzün yaşına bakmam, doğururum haber vermem meraktan çatrlarsınız :)
öpüyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?