2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım ay bizim gamsızlık sana da mı sirayet etti bacım ya. pek bi saldım çayıra mevlam kayıra gördüm seni :)))
salihas ay evet yaaaa. ne günlerdi. çok derdimiz var sanırdık ama hiç derdimiz yokmuş meğer o zamanlar...
betül 20 kiloyu aştım tek çatlağım yok iyi mi

ya ben bir haftada bir kilo aldım, göbeğim aşaağı indim ve ben ilk defa tatlıya aş erdim, keisn 3 haftada top gibi olurum çok hızlı gidiyom, kocamn bir 6 kişilik cheese kek pastayı mideye indirdim saniye içinde, düşünün artık...

evet canım ne günler .en rahat relax olduğumuz dönemler.

tuba ben sana özelden atayım eger o drsa sen sonra yanıtla canım.

hoşgeldin gamze ... nasılsınn..

hoşbulduk ayşecim iyiym çok şükür sağol çağırdın topladın beni :)))

slm gece kuşlarıı
ahh tuba içim kötü oldu dr undan valla ne anlayışı kıt dr muş cnmmmm

selam canımm nassın bakammmmm :)))

gamzecim biz seninle dr.konusunda konuştuk aslında. seninkini de biliyorum ben. dr.unu öp başına koy bacım. ben sana hastane ismini ve dr.ismini mesaj atıyorum şimdi sana.

haa konuşmuştuk demi... benimde dr değştirme durumum var.. ama seninki gibi yapsa benim dr onu oyarım yaa... dangalakmıdır nedir.... amacı ne anlayamadım ben.... ???

ahh canım betülcüm yaaa kıyamam nasılda uğraşmış yazmış yaa..

gamzecim şu başımıza bela olan hastane çantalırımı desem, delü doktorlar mı desem, yoksa sen ben baharın misyonumu desem konumuz... bacım herşeyden var işte... delürdük biz....

CANIM BEN O ÇANTAYI YAPTIM BÜYÜK ÖLÇÜDE ama illet oldum yaa off hep bi eksik var ıyyy yeter yaaa bi kapatamadım ağzını (((

gülaycım biz gamzeyle kendimizi gevşek biliyorduk gamsız biliyorduk ama sen olayı aşmışsın annem yaaaa..

evet yaaa gevşek olan bizdik ama anam buda xxxxxl çıktı ne diyim ben :))
ayrıca ben çantamı yaptım ilgililere duyurulur :)) bu seferde eşşek sıpası gelmiyo ne işe yarıcaksa çanta :))))

kızlar bebeğimin kilo almasını istiyorumm ama hiç yiyesim yok bişey.... ne kötüü yaaa....öfff..

süt iç canım süttttt.... nasılsa sezercik istiyon nassı kilo yapıyo biliyomusun maşallahh :))

allam kendi derdimden sizinle sohbet edemedim bile. kocam çağırıyor odadan.
maç bitti yatalım diyee. zatii giremedim kaç günlerdir.
neyse artık yarın girerim.
hep boyle neşeli olun, hiç üzülmeyin. çoook optum sizi koca gobekliler.
iyi geceler

salihacım attım mesajı bu arada.

valla ne koyacam göbüş resmi, bugün kocama dedim hatta, göbüşüme kaş göz çizsem sıkıldım artık böyle ortası delik top gibi bişeyi kızım diye sevmekten:)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaw bahar nasıl oluyoo yahu bol su da içiyorum, badem yagı , kakoa yagı, mustella suruyorm ama yanlar boyleeeee dikine dikine kırmızı kırmızı oldu

kızlar walla çatlağım yok. ha selülit var baya ama çatlamadım. göbüşümde öyle fazla bir kaşıntım da olmadı halbuki diyarbakır karpuzu benim göbeğin yanında halt etsin yani :)
gamzecim ben de öyle istifledim duruyor canım. aklıma geldikçe bişiler ekliyorum da bizimkiler bize nanik yapıyormuş gibi geliyor içerden anacım.

gamzecim 2 bardak süt içiyordummm az geldi demekki kuzuma.. son on günüm valla günde 1lt süt ve 2 muz yemeye karar verdim... şuanda bebek 2900 bakalım cumaya kadar alacakmı...cuma son kontrolümüz var kalacağım odayı falanda göreceğim...inşllhh..

valla kızlar şuan acayip bi korku filmi başaladı ben onu izlicem, sohbetinize doyum olmaz... bakın yarın beni yalnız bırakmayın sakın işte, evde kıçınızda pireler uşmasın, gözünüzün yaşına bakmam, doğururum haber vermem meraktan çatrlarsınız :)

öpüyorum.....

gülay hakkaten garipsin anacım. normalde izlemezdim korku filmi şu ara hiç dayanamıyom. hatun ne diyo yaaaa.... allahın psikopatı!!! :)))
tülaycım bence git tatlım ya. bebişin hareketleri kalp atışı falan da takip ediliyor sonuçta...

canım kac kiloydu enson kontrolde.yumurta ve ceviz ye .

Haydi iyi geceler

salihas kendi ünversite yıllarıma dalmışım bir an söylemeyi unuttum. kardeşine de hayırlı olsun inşallah canım. allah güç versin uzatmadan ders bırakmadan bitirsin okulunu... oooy oy ne güzel günler onu bekliyor yaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…