Canım benim bildigim nts sadece senin kasılmanla ilgili degil bebegin saglıgı ile ilgili de bilgi veriyor
kızlar walla çatlağım yok. ha selülit var baya ama çatlamadım. göbüşümde öyle fazla bir kaşıntım da olmadı halbuki diyarbakır karpuzu benim göbeğin yanında halt etsin yani :)
gamzecim ben de öyle istifledim duruyor canım. aklıma geldikçe bişiler ekliyorum da bizimkiler bize nanik yapıyormuş gibi geliyor içerden anacım.
ya ne biliyim ben şimdi gitsem mi gitmesemmi yarın acaba????
gamzecim 2 bardak süt içiyordummm az geldi demekki kuzuma.. son on günüm valla günde 1lt süt ve 2 muz yemeye karar verdim... şuanda bebek 2900 bakalım cumaya kadar alacakmı...cuma son kontrolümüz var kalacağım odayı falanda göreceğim...inşllhh..
valla kızlar şuan acayip bi korku filmi başaladı ben onu izlicem, sohbetinize doyum olmaz... bakın yarın beni yalnız bırakmayın sakın işte, evde kıçınızda pireler uşmasın, gözünüzün yaşına bakmam, doğururum haber vermem meraktan çatrlarsınız :)
öpüyorum.....
salihas kendi ünversite yıllarıma dalmışım bir an söylemeyi unuttum. kardeşine de hayırlı olsun inşallah canım. allah güç versin uzatmadan ders bırakmadan bitirsin okulunu... oooy oy ne güzel günler onu bekliyor yaaaa....
gamzeeeee kime laf yetiştiriyon sen yaaaa neden yazmıyon anacım????
10 gün önce iyiydi cnm şükür ama...ufff Allah biliyo ya hiç gitmek istemiyo cnm hatta dışarı çıkmak istemiyo herkes aynı şeyi soruyo olmadımı daha bebek???
neyse bende kaçtım
herkese ii geceler
Kızlar bende kaçar yavaş yavaş kendinize iyi bakın.Ben buyuk ihtimalle yarın yokum temizlk var evde mutfak incek aşağıya, o biterse oglene kadar okula bir ugrayıp kızları gorecem.
Hepinize iyi geceler
ay kasım kasım kasıldım şişkinim çok fena. ama gözüm buzdolabında hala :) rüyamda gene açıkbüfe kahvaltı gördüm yaaaa. kocama sabah saydırdım götürmüyon beni açıkbüfeye diye kalk gidelim dedi e şimdik o oruç ben tıkıncam olmas dedim evde ne bulduysam yedim artık :))))
gamzecim bırak anacım sen onlar mı doğurcak biz mi doğurcaz... bizim önceliğimiz var herhalde bacım...
kızlar konuşmaya ortadan dalıom ama size bişey sorcam benim akıntım inanılmaz arttı şeffaf beyaz ve kokukusuz olduğu için doktorumuz normal olduğunu söyledi epey sümüksü salgı gibi gelio benim korkum bunun doğum belirtisi olması var mı benzer bişi yaşayann ???
ay kasım kasım kasıldım şişkinim çok fena. ama gözüm buzdolabında hala :) rüyamda gene açıkbüfe kahvaltı gördüm yaaaa. kocama sabah saydırdım götürmüyon beni açıkbüfeye diye kalk gidelim dedi e şimdik o oruç ben tıkıncam olmas dedim evde ne bulduysam yedim artık :))))
gamzecim bırak anacım sen onlar mı doğurcak biz mi doğurcaz... bizim önceliğimiz var herhalde bacım...
kızlar herkes bebeğiyle kendi evine gelecek demi.. varmı annesinde vs kalacak edecek olan:???
kızlar herkes bebeğiyle kendi evine gelecek demi.. varmı annesinde vs kalacak edecek olan:???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?