2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

10 gün önce iyiydi cnm şükür ama...ufff Allah biliyo ya hiç gitmek istemiyo cnm hatta dışarı çıkmak istemiyo herkes aynı şeyi soruyo olmadımı daha bebek???

Canım benim bildigim nts sadece senin kasılmanla ilgili degil bebegin saglıgı ile ilgili de bilgi veriyor

evet canım haklısın... bebeğin oksijen alımına ve haraketlenmesinede bakıyolarmış..... dr.um öle demişti...

tututututt maşallahhhhhh ge tükürecem demek çatlamadın haa :)))
ay evet çantaya her bişiy koyuşumda ya bu annemd amma manyak yaa ben çıkmıcam diyo sanki velet içerden içerden gibime geliyo :)))))

ya ne biliyim ben şimdi gitsem mi gitmesemmi yarın acaba????

canım istersen git.. bak yüzdük yüzdük kuyruğa geldik alt tarafı bi nst... bebeğin oksijen durumuyla ilgilide ciddi bilgi veriyomuş aksatmamak lazım aslında...

sütü bir litreye çıkar evet ben başından beri öyle ypıyorum 200 lt süt içmişimdir herhalde :))))))

şekerim zaten bebeklerin çıkası yok korkutucan bebeyi iyice içeri kaçıcak yaa naapıyon sen ama yaa valla gelicem oraya haa :)))))))))))))))))) :roflol:

sağol canım.inşallah hayırlısıyla basarıyla bitirir.tabi aynı zamanda en eglenceli yıllarınıda yasar

gamzeeeee kime laf yetiştiriyon sen yaaaa neden yazmıyon anacım????

şekerim msn.de 3 kişi var burda siz evdede annem ve kayınpederimin büyük oğluna yetiştiriyorum ben bu çeneyi kolaymıııııııııııııııı :)))))))))) :roflol::roflol::roflol:

10 gün önce iyiydi cnm şükür ama...ufff Allah biliyo ya hiç gitmek istemiyo cnm hatta dışarı çıkmak istemiyo herkes aynı şeyi soruyo olmadımı daha bebek???

canım öle diyenlere o çıkıyoda ben geri sokuyorum de... ayy ne manyak millet yaa tasası neden onları tutuyosa.. klava:

Kızlar bende kaçar yavaş yavaş kendinize iyi bakın.Ben buyuk ihtimalle yarın yokum temizlk var evde mutfak incek aşağıya, o biterse oglene kadar okula bir ugrayıp kızları gorecem.
Hepinize iyi geceler

kızlar konuşmaya ortadan dalıom ama size bişey sorcam benim akıntım inanılmaz arttı şeffaf beyaz ve kokukusuz olduğu için doktorumuz normal olduğunu söyledi epey sümüksü salgı gibi gelio benim korkum bunun doğum belirtisi olması var mı benzer bişi yaşayann ???

Kızlar bende kaçar yavaş yavaş kendinize iyi bakın.Ben buyuk ihtimalle yarın yokum temizlk var evde mutfak incek aşağıya, o biterse oglene kadar okula bir ugrayıp kızları gorecem.
Hepinize iyi geceler

hoşçakal canım kendini yorma sakın öptük sizi hayırlı geceler...

ay kasım kasım kasıldım şişkinim çok fena. ama gözüm buzdolabında hala :) rüyamda gene açıkbüfe kahvaltı gördüm yaaaa. kocama sabah saydırdım götürmüyon beni açıkbüfeye diye kalk gidelim dedi e şimdik o oruç ben tıkıncam olmas dedim evde ne bulduysam yedim artık :))))
gamzecim bırak anacım sen onlar mı doğurcak biz mi doğurcaz... bizim önceliğimiz var herhalde bacım...

evet valla öncelikliyiz biz demi ama :))))))))))

güzelim o akıntı oluyor ara ara özellikle tuttuğum zaman oluyor. kokusuzsa sorun yok canım ben de kültür falan yaptırdım bişi çıkmadı.

ben su seker illetinden hep diyetteyim.diyorum kızım sağsalim bir doğsun hergün tatlı yiycemcokacimcoookcokacimcoookşimdi sadece 6 kilo aldım diyetten dolayı ama emnim doğum sonrası daha cokkkkkk kilo alıcam:bbo:

kızlar sütümü içtim artık gidip yatayımm yarın milli eğitime uğrayıp hastaneye gideceğim tekrar.. çarşıdanda sonson alacaklarımm var eşime göre alınacaklar bitti bana göre bitmedi.....:) herkesi öptükkk...iyi geceler....

salihas canım emzirirken telafi edersin sen de artık :) biz o ara ne yapsak ta versek kiloları diye düşünüyor olacağız :))),
ayşecim iyi gecelerrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…