2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

salihas canım emzirirken telafi edersin sen de artık :) biz o ara ne yapsak ta versek kiloları diye düşünüyor olacağız :))),
ayşecim iyi gecelerrrrr...

canım kilo alanlar daha cabuk veriyor canım .arkadasım 25 kilo almıştı.3-4 ay sonra eski halinden bile daha zayıf oldu.

ben su seker illetinden hep diyetteyim.diyorum kızım sağsalim bir doğsun hergün tatlı yiycemcokacimcoookcokacimcoookşimdi sadece 6 kilo aldım diyetten dolayı ama emnim doğum sonrası daha cokkkkkk kilo alıcam:bbo:

yaa sorma o dert bendede var valla rekordayım hala 3 kg.dayım ama birde bana sorun nasıl dayanıyorum diye.. hayattada en sevdiğim şeydir tatlı... ama gel gelelim şeker çıkınca yapıcak bişiy kalmadı... zaten tedavi görüyodum beklediğim bişiydi ama yinede üzüldüm... o yüzden kızımı şekerim diye seviyorum.. madem hayatt en sevdiğim şeyi aldı benden ozaman o şekerim olacak benim demi ama :))

ben kendi evime gelcem şükür. gülcan annesinde olcak sanırım canım...
bircan ne yaptı acaba yaa geçebildi mi evine_
oh ne güzelll.... :))

valla ben hamileliğimi hep annemde gecirdim.40ımız cıkana kadarda izmirde annemdeyim.sen?

ohh ne güzel valla yaa... bizim iş biraz karıştı açıkçası... bakalım salı günü filan dr ne dicek görücez netleşicez... aslında evime gelicem ama karar değiştirmeye meylettim son dakka.. bakalım hayırlısı...

Günaydına.s.
Son 14 saatim. Bu süre içinde doğurdum doğurdum, yoksa ben de Eylül annesi olacağım. Bu topiği boşuna açmamışım demek, içime doğmuşkaydirigubbakcemile3

aaaaaa kızlar saat bu saat oldu ve topikte kimse yok inanılır gibi değil
topiğimiz tarihinde ilk kez bu saate kadar boş ((
ne oldu nerelerdesiniz yoksa toplu halde doğumamamı gittinizz kısslarrrrrr :)))))

Günaydına.s.
Son 14 saatim. Bu süre içinde doğurdum doğurdum, yoksa ben de Eylül annesi olacağım. Bu topiği boşuna açmamışım demek, içime doğmuşkaydirigubbakcemile3

günaydın canım
hayırlısı olsun inşallahhh
evet kesinlikle bu topiği boşuna açmamışsın sen baştan eylül annesi olarak başlamışsın olaya :)))
normal doğumu bekliyorsun değil mi kızın ne zaman gelirse sezeryan düşünmüyorsun yani

gunaydin hanimlar

hakkaten yaaaa bugun kimsecikler yok

eeee tabi dun gece muhabbetin dibine vurmussunuz hicbiriniz kalkamadiniz bu sabah di mi

günaydın canım naber
aynen yaa gece boyu lak lak yapmışlar hatunlar
nerdeyse öğlen oldu kimse yok pirelerle akraba oldular gelemiyorlar galiba :))))

gunaydin emsalcim
bende sabahtan beri ara ara ugruyorum kimsecikler olmayinca cikiyorum
bu saat ettim
evde olmama ragmen saat 7 de uyandim uykum kacti
sen nasilsin heyecan var mi heyecan seninde cok az kaldi doguma artik

gunaydin pembecim, benimde hic halim yok aslinda
kalkip usenmeyip bir dus alsam kendime gelcem sanirim

dun vimize cok yakin bir karadeniz sahili kesfettik ama cok gec oldu koca yaz gecti gitti
super bir yermis upuzun bir yuruyus yolu var sahil boyu, ne guzel yuruyusler yapabilirmisiz simdiye kadar
artik seneye insallah

ilahi huysuz restoran mağaza keşfedilir de sahil keşfedeni ilk defa duydum. ıssız ada falan m orası:)

valla ne desen haklisin :)

bizim evden daha once kullanmadigimiz bir yolu kullanarak gittik. aslinda sahil oldugunu biliyordukta gidip gormemistik daha once
dun ilk kez gittik
cok guzel minik minik koylerde var, inekler kuzular koyunlar
manda yogurdu sutu felan aldik koy yumurtasi aldik cok guzel oldu

GÜnaydın kızlarcım.eylÜl ayı hayırlı olsun hepınıze Şımdıden.bugÜnde geÇınce yenı ayda gÜzel gÜzel haberlerle ardı ardına sevındıreceksınız bızlerı ınŞallah.heyecanlarda doruktadır herhalde.allah hepınızın yardımcısı olsun ınŞallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…