günaydın canım
hayırlısı olsun inşallahhh
evet kesinlikle bu topiği boşuna açmamışsın sen baştan eylül annesi olarak başlamışsın olaya :)))
normal doğumu bekliyorsun değil mi kızın ne zaman gelirse sezeryan düşünmüyorsun yani
kızlar günaydın,
azbycz nasılsın tatlım bebişlerin nasıl?
ebrusum ya ne güzel olur taze taze herşey, çok severim köy ürünlerini, çoğu insan ineksi koktuğu için yiyemez ama ben bayılırım ...
gunaydin emsalcim
bende sabahtan beri ara ara ugruyorum kimsecikler olmayinca cikiyorum
bu saat ettim
evde olmama ragmen saat 7 de uyandim uykum kacti
sen nasilsin heyecan var mi heyecan seninde cok az kaldi doguma artik
günaydın arkadaşlar
bende yeni uyandım
benim 1 haftadir dudaklar sisti yaaa
artik iyice dogum moduna girdim sanirim
günaydıııın,
ben pek halsizim. şöyle köşeye ilişeyim siz konuşun ben dilerim.:)
offf kizlar yaaa yumurta yemekten bikkinlik geldi
sirf bu uzden kahvalti saatini olabildigince geciktiriyorum valla
saat 7 den beri bisey yemedim henuz
GÜnaydın kızlarcım.eylÜl ayı hayırlı olsun hepİnİze Şİmdİden.bugÜnde geÇİnce yenİ ayda gÜzel gÜzel haberlerle ardı ardına sevİndİreceksİnİz bİzlerİ İnŞallah.heyecanlarda doruktadır herhalde.allah hepİnİzİn yardımcısı olsun İnŞallah
kızlar günaydın,
azbycz nasılsın tatlım bebişlerin nasıl?
ebrusum ya ne güzel olur taze taze herşey, çok severim köy ürünlerini, çoğu insan ineksi koktuğu için yiyemez ama ben bayılırım ...
azbycv neguzel canim bak kilolari ne kadar artmis buyumus kuzularin
insallah solunum olayida duzene girer hemencecik kavusursun bebeklerine
günaydın canım nasılsın bebeklerin nasıl inşallahh baya toparlamışlardır onlarda sende iyisin demi hayatımm
ne zaman bize resimlerini çekip koyacaksın kuzuların
CANIM BENİM İYİ OLACAKLAR İNŞALLAH.BEN ZATEN ÇOKTAN TOPARLADIM ÇOK ŞÜKÜR.RESİM KONUSUNA GELİNCE GEÇEN GÜN KABLOLARINI SONDALARINI ÇEKTİRDİK OKSİJENLERİNİ ÇIKARTTIRDIK VE RESİMLERİNİ ÇEKTİK AMA BABAMIZI İKNA EDEMİYORUM.HAYIR DİYOR GÖNDERME.ONU İKNA EDEBİLİRSEM GÖNDERİRİM.AMA ONUNDA GÖNLÜ OLSUN İSTİYORUM.NEDE OLSA O DA BABASI
ebrucum ben doğum modundayım bugünü sayarsak 3 gündür sancılarım ve kasılmalarım devam ediyor valla, nst ye girmekten korkar oldum doğuma alırlar diye, hoplayıp zıplayıp geziyordum bir anda hastanede sancı çıktı, sonra da ben evde hissseder oldum... Sanırım kızım aldı hastanede yeni bebeişlerin kokusunu ben de doğacam diye bastı sancıyı...
Azbycz tatlım çok sevindim maşallah nerden nereye geldiler, 2 kilo olmuşlar, inşallah en yakın zamanda da oksijen olayları biter ve artık evinde olursun biran önce....
biz geldiilkkkkkk kızımla arkadaslar masallah cok tatlı kızım var.resim yollarım
emsalcim dun benim ayaklarda iyice sismisti
buz koyup 15 dk tuttum iyi geldi sende dene istersen
ay hakkaten cok az kalmis doguma yaaa kendimi dusunemiyorum o kadar az kalsa ben hic uyuyamazdim heralde
ben beklemede oldgum ve bizim oglanin ne zaman gelecegide belli olmadigi icin hala dogum moduna giremedim bakalim sanci baslayinca dank etcek heralde
günaydım emsalcim, valla yarın son günüm artıl daral geldi sabah sabah işe gelmekten...
ebru sen de hiç mi ağrı sancı yada akzılma yok bacım...
günaydın canım nasılsın bebeklerin nasıl inşallahh baya toparlamışlardır onlarda sende iyisin demi hayatımm
ne zaman bize resimlerini çekip koyacaksın kuzuların
CANIM BENİM İYİ OLACAKLAR İNŞALLAH.BEN ZATEN ÇOKTAN TOPARLADIM ÇOK ŞÜKÜR.RESİM KONUSUNA GELİNCE GEÇEN GÜN KABLOLARINI SONDALARINI ÇEKTİRDİK OKSİJENLERİNİ ÇIKARTTIRDIK VE RESİMLERİNİ ÇEKTİK AMA BABAMIZI İKNA EDEMİYORUM.HAYIR DİYOR GÖNDERME.ONU İKNA EDEBİLİRSEM GÖNDERİRİM.AMA ONUNDA GÖNLÜ OLSUN İSTİYORUM.NEDE OLSA O DA BABASI
maşallahh kzuzucuklara canım Allah ım daha iyi etsin inşallahhh
babalarınında kendince haklı sebebleri vardır elbet
neyse sen foto koyamasanda iyi haberlerini bize ver yeter canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?