2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...
benim 11. haftayla beraber bulantılarım artmaya başladı, sabahları daha ağır oluyor..
kokulara hassaslaşmıştım, daha beter oldum..
k.validenin yemeklerini yiyemiyorum :roflol: :roflol: :roflol:
napiim etli yapıyor ve ben o kadar düşkün değilim ete..
çok ağır da olduğu için kokuyor :bbo: :bbo:
ben de yakın zamanda bi kontrol istiyorum aslında çünkü ilacım bitti...

gunaydın hanımlar nasılsınz,
ben de bugun melegımı gormeye gıdıcem.dua edın bana da olur mu?cok ozledım onu..

günaydın güzel anneler
ben çok hastayım öksürüyorum doktora gideyim dedim arkadaşlar bişiy yapmaz doktor gitme dediler öksürmekten akşam uyuyamadım ne yapsam çok halsizim

Günaydın kızlaarr...

gamma ben de çok öksürüyorum yaklaşık 9 gün oldu. doktorum bekleyelim diyor. İlaç vermiyorlar. Fakat yakınlarında bir aktar var ise doktorumun önerisi ile zencefil, hatme çiçeği, ıhlamur ve ayva yaprağı karıştırıp çay gibi demlendirip dilersen üzerine bal katarak günde iki bardak içiyorsun. ben dün başladım içmeye bu sabah öksürüğümde büyük fark vardı. Sen de bir dene istersen...

yuume bu cayları içerken dr una danıstınmı? hamılelıkte dıkkatlı kullanmak gerekıyor..

geçmiş olsun canım... bende hiç sevmem bitki içmeyi bakayım akşama benim doktorum ne dicek :uhm:çok zormuş hamileyken hasta olmak

yuume bu cayları içerken dr una danıstınmı? hamılelıkte dıkkatlı kullanmak gerekıyor..

Evet bunlar hamilelikte zararı olmayan bitkiler imiş. hatta mide bulantısına falan da faydalıymış.

geçmiş olsun canım... bende hiç sevmem bitki içmeyi bakayım akşama benim doktorum ne dicek :uhm:çok zormuş hamileyken hasta olmak

Ben de sevmiyorum içmeyi ama mecbur kalınca elden bir şey gelmiyor. ılaç kullanamadığımız için de atlatmamız zor oluyor..

Günaydın hanımlar , bu sabah gittim meleğimi gördüm ,hoplayıp duruyordu , ikili test yaptı dr. o kadar hareket etti ki ensesini çok zor yakalayıp ölçtü .Ama cinsiyet hakkında ya da risk olup olmadığına dair hiç bir şey demedi , önmüzde ki hafta gidicem tekrar test sonuçlarım da çıkmış olacak :)) Kalbini de dinletti ay inanılmaz bir duygu , küçücük minnacık bir insancık karnında hoplayı duruyor ve ben hiç bir şey hissetmiyorum :))

herkese günaydın kızlar, bircan arkadaşım iyi olmana çok sevindim, doktora gidecek arkadaşlardan güzel haberler gelsin, bu arada bende folik asiti bıraktım şuan 11+6 yım, demir ilacına geçtim.

tatlım tşk ederim şüşürler olsun allah'a iyi bebeğim tam gnü gününe dedi doktor

Ya hanımlar bir de (aslında biraz da öksürüğün etkisiyle) çok kusuyorum. iki kilo kaybetmişim. Bu kilo kaybı normal mi sizce? Bebeğimi etkiler mi?

canım ya çok sevindim yerim onu ya kuzucuk yaramaz gözün aydın canım testin sonuçlarıda güsel çıkar merak etme

gunaydın hanımlar nasılsınz,
ben de bugun melegımı gormeye gıdıcem.dua edın bana da olur mu?cok ozledım onu..

canım çok sevindim hadi hayırlısı güsle heberler gel canım senin kuzu büyümüştür cinsiyetini bile öğrenebilirsin belki yaramaz gösterirse dualarımız seninle tatlım

kızlar bu arada 3'lü testini yaptıran var mı aramızda ne yaptırcaz acaba kaç haftalık yaptırmalıyız bilginiz varsa paylaşırmısınız

üçlü test 16-20 hafta arasında yapılıyor, ilk bebeğimde üçlü test yaptırmıştım ikili test yapılmamıştı o zaman.

Ya hanımlar bir de (aslında biraz da öksürüğün etkisiyle) çok kusuyorum. iki kilo kaybetmişim. Bu kilo kaybı normal mi sizce? Bebeğimi etkiler mi?

canım öksürmemeye çalış ilk üç ayda kilo kaybı olabiliyormuş zarar vermediğini söylüyorlar ama 3. aydan sonra artık alman lazım bende ilk zamanlar 1.5 kilo vermiştim şimdi 800 gramını geri aldım .. bendede kusma oluyodu aynen dediğin gibi... şimdi azaldı ama öğürmeler devam ediyo... bak miğden bulandığında öksürmemeye çalış sakinleş ve camı açıp derin nefes al.. birde limon kolanyasını ellerine dok yüzüne sür güzelce kokla bana bunlar çok iyi geldi bir dene istersen.. canım eğer kusmaların çoksa doktoruna danışman lazım... ilaç ta verebilir....

Merhabalar arkadaŞlar.bende bugÜn ılk defa aranıza katılıyorum.bızde ıkızlerımızı beklıyoruz ınŞallah.hepımızın hamılelıklerı sorunsuz ve mutlu sona ulaŞacak Şekılde devam eder ınŞallah

üçlü tarama için henüz erken gerçi bazı doktorlar ikilinin sonucu iyi çıkınca üçlüye gerek duymuyormuş...

doktor 2 li de sorun yoksa her zaman 3'lü test yaptırmak gerekmez dedi kızlar ama ben yaptırıcam

arkadaşlar, bitki çaylarına yinede dikkat edin, meyve daha iyi aslında. portakal yiyebilirsiniz yiyemezsiniz en fazla c vitamini kivi de var ve çok faydalı.

aynen canım yaz gelsede öyle üşütmelerden kurtulsak tam baharda şimdi havalarda yanar döner

Teşekkür ederim canım, söylediklerini uygulamaya çalışacağım yerimsenibena.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…