2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya arkadaşlar siz ikili teste ne ödediniz? istanbulda fiyatlar almış başını gidiyor özel hastanelerde...

insanları anlamak zor hadi kendine acımıyorsun yanında bebek bekleyen biri var onun hatrına içme yani bu insan değil yani hayvan düpedüz

insanları anlamak zor hadi kendine acımıyorsun yanında bebek bekleyen biri var onun hatrına içme yani bu insan değil yani hayvan düpedüz

canim hayvanlara kufur etmis oluruz hayvandanda beterler CANI bunlar CANIIIIIIIII.klava:klava:klava:klava:

Canım ben Ankara'dayım Özel bir hastaneye gidiyorum muayene ücreti 20 tl , ikili test ücreti almadılar hatta ben orda ki ekstra testlere hiç para ödemedim , ama 3 'lü test için alıyolarmış sanırım çok bir şey tutmaz o da . Hem de çok iyi ilgileniyolar , sadece fiyatlar düştüğü için biraz yoğunluk var o kadar.

bizim burda tam tersi özel hastaneler yapmıyor 2 li testi yapsalarda para alıyorlar ama 3lü testi yapıyorlarmış hemde ssk karşılıyor para vermiyorsun yani

biz dün 110 tl verdik ikili teste ayrıca tüm tahliller için 350 tl istediler...özel hastaneler uçmuş resmen istanbulda. muayene fark almıyo sskdan ama tahlilden geçiriyor.eşimin arkadaşı doktor onun bulunduğu hastanede yaptırıcaz yine...

canım sen hangi hastaneye gidiyorsun? Ben de Ankara'dayım. Devlet hastanesine gidiyorum fakat burda cinsiyete falan bakmıyorlar. Ayrıntılı ultrason için özele gitmek istiyorum, hem de eşim de görsün bebeğimizi (devlet hastanesinde babaları içeri bile almıyorlar :) ) orda durum nasıl? tavsiye eder misin?

kızlar cinsiyetlerimiz ne zaman belli olucakkkk yaaa kaçıncı haftada ben 15+4

ssk anlaşmalı değilmi, neyin tahlili 350 tuttu anlamadım, uçmuşlar hakket. ben ssk anlaşmalı özel hastanede ikiliyi 35liraya yaptırdım.

Ben Akay hastanesine gidiyorum , bugün eşimde girdi :))) 3 dr. var kadın doğumda randevuları baya erken almak zorundasın , ssk ve emekli sandığına bakıyor anlaşmalı , ücretler düşük olduğu için biraz yoğunluk var ama değer bence eğer çok para vermek istemiyorsan devlet hastanesine de gitmerk istemiyorsan . Hijyen konusuna gelince ben memnunum ,ilgi de iyi yani aylık olacağın için kontrolleri önceden arayıp rahatlıkla randevu alabiliyorsun .ilk muayene ücretini ödediğin de 10 gün içerisinde ikinci kontrolde ücret almıyorlar.

kızlar ben allahı ıznıyle 14+6yım.ama bebişim bır hafta onden gıdıo. doktor solermıki bugun.ayy heyecanlandımm:sm_cool:

kızlar ben allahı ıznıyle 14+6yım.ama bebişim bır hafta onden gıdıo. doktor solermıki bugun.ayy heyecanlandımm:sm_cool:

ne zaman gidiyorsun canım şimdi sen belki söyler tabi gösterirse oda var kimi bebekler 5. ayda anca gösteriyormuş ama hadi ahyırlısı inşallah güsel haberlerle gelirsin canım

canım o heralde biraz doktora bağlı. biz sormadan bize kız dedi ama bebekler akıllı oluyor dedi o yüzden önümüzdeki ay daha net öğrenicez...bide benimkinin bacaklar açıktı görebildi..

bende gittiğimde 4 buçuk aylık olucam ozaman inşallah gösterir kuzucuğum

sorma canım ya hastane ssk ile anlaşmalı ama SÖZDEE... ikiliyi yaptırdık ama öbürlerine 350 veremezdik bütçe yetmez buna resmen...sen istanbuldamısın fbozkurt?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…