inşallah canım benim. sen kaç haftalıksın?
insanları anlamak zor hadi kendine acımıyorsun yanında bebek bekleyen biri var onun hatrına içme yani bu insan değil yani hayvan düpedüz
[/FONT]kızlar dün oktor bol bol portakal dedi yiyebildiğin kadar koyu yapraklı sebze dedi o yüzden bol bol portakal yeyin[/Q
canim senin test sonuclarin ciktimi.ben ikincisinin sonucunu ogrendim simdide 3testin sonucunu bekliyorummmmmmmmmm ofyaa buranin sistemi kotu siz nekadar guzel ogreniyorsunuz.ben 8nisani bekliyecegim.birde siz fiyatlarida onceden ogrenip gidebiliyorsunuz burda bir kontrol 250 chf geciyor .:1no2: cok zor ya ama bebegim icin deger.ewet dr banada dedi bolbol yesillik ispanak agirlikli ve c vitamini.:CüvCüv:
evet 2 li testim güseldi canım nisan 1 de gidincede 3'lü tets yaptırırım
Canım ben Ankara'dayım Özel bir hastaneye gidiyorum muayene ücreti 20 tl , ikili test ücreti almadılar hatta ben orda ki ekstra testlere hiç para ödemedim , ama 3 'lü test için alıyolarmış sanırım çok bir şey tutmaz o da . Hem de çok iyi ilgileniyolar , sadece fiyatlar düştüğü için biraz yoğunluk var o kadar.
17+2 haftalik canim.offff sonuclari ogrenene kadar catliyacagim.
Canım ben Ankara'dayım Özel bir hastaneye gidiyorum muayene ücreti 20 tl , ikili test ücreti almadılar hatta ben orda ki ekstra testlere hiç para ödemedim , ama 3 'lü test için alıyolarmış sanırım çok bir şey tutmaz o da . Hem de çok iyi ilgileniyolar , sadece fiyatlar düştüğü için biraz yoğunluk var o kadar.
biz dün 110 tl verdik ikili teste ayrıca tüm tahliller için 350 tl istediler...özel hastaneler uçmuş resmen istanbulda. muayene fark almıyo sskdan ama tahlilden geçiriyor.eşimin arkadaşı doktor onun bulunduğu hastanede yaptırıcaz yine...
canım sen hangi hastaneye gidiyorsun? Ben de Ankara'dayım. Devlet hastanesine gidiyorum fakat burda cinsiyete falan bakmıyorlar. Ayrıntılı ultrason için özele gitmek istiyorum, hem de eşim de görsün bebeğimizi (devlet hastanesinde babaları içeri bile almıyorlar :) ) orda durum nasıl? tavsiye eder misin?
kızlar ben allahı ıznıyle 14+6yım.ama bebişim bır hafta onden gıdıo.doktor solermıki bugun.ayy heyecanlandımm:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?