Merhabalar arkadaŞlar.bende bugÜn İlk defa aranıza katılıyorum.bİzde İkİzlerİmİzİ beklİyoruz İnŞallah.hepİmİzİn hamİlelİklerİ sorunsuz ve mutlu sona ulaŞacak Şekİlde devam eder İnŞallah
doktor 2 li de sorun yoksa her zaman 3'lü test yaptırmak gerekmez dedi kızlar ama ben yaptırıcam
Umarım herkesin yüzü güler , bence bizler bunu hakediyoruz , çünkü çok istiyoruz , çok dikkat ediyoruz , babaları seviyor şimdiden düşünüyoruz herşeylerini Allahım hepimizin yüzünü güldürsün isteyen ve arzu eden herkese nasip etsin inşallah :))
kızlar ya.... benimde aslında çok büyük bi problemim var... işyerimde sigara içiliyo......... ve hiç bi önlem almıyolar, bildikleri halde....... ben de akşama kadar onları çekiyorum mis gibi ne güzel.............. onları hiç sevmiyorum......................................................
kızlar ya.... benimde aslında çok büyük bi problemim var... işyerimde sigara içiliyo......... ve hiç bi önlem almıyolar, bildikleri halde....... ben de akşama kadar onları çekiyorum mis gibi ne güzel.............. onları hiç sevmiyorum......................................................
hoşgeldiiiiin :) burada tek ikiz gebe bendim galiba ne iyi ettin de geldin.
canim ilk 3 ay icinde bunlar cok normal sonra geciyor zaten.korkma ve caninin istediklerini ye azar azar fazla ogun yemeye calis.:CüvCüv:iyi hamilelikler.Ya hanımlar bir de (aslında biraz da öksürüğün etkisiyle) çok kusuyorum. iki kilo kaybetmişim. Bu kilo kaybı normal mi sizce? Bebeğimi etkiler mi?
Merhabalar arkadaŞlar.bende bugÜn İlk defa aranıza katılıyorum.bİzde İkİzlerİmİzİ beklİyoruz İnŞallah.hepİmİzİn hamİlelİklerİ sorunsuz ve mutlu sona ulaŞacak Şekİlde devam eder İnŞallah
sizin işyerine yasak gelmedi mi daha
bu yasakları insanlara kabul ettirene kadar... yasak olmasa bile bu durumda vicdanlarının rahatsız olması gerekir... ama nerde.... eminim kendi çocuklarının yanında da içiyodur bu insanlar........klava:
üçlü test 16-20 hafta arasında yapılıyor, ilk bebeğimde üçlü test yaptırmıştım ikili test yapılmamıştı o zaman.
selam canim ben yaptirdim bir dahaki gitmemedede sonusu alacagim.:CüvCüv:insallah iyi cikarrrrrrr.
kızlar dün oktor bol bol portakal dedi yiyebildiğin kadar koyu yapraklı sebze dedi o yüzden bol bol portakal yeyin[/Q
canim senin test sonuclarin ciktimi.ben ikincisinin sonucunu ogrendim simdide 3testin sonucunu bekliyorummmmmmmmmm ofyaa buranin sistemi kotu siz nekadar guzel ogreniyorsunuz.ben 8nisani bekliyecegim.birde siz fiyatlarida onceden ogrenip gidebiliyorsunuz burda bir kontrol 250 chf geciyor .:1no2: cok zor ya ama bebegim icin deger.ewet dr banada dedi bolbol yesillik ispanak agirlikli ve c vitamini.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?