2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldiiiiin :) burada tek ikiz gebe bendim galiba ne iyi ettin de geldin.

Umarım herkesin yüzü güler , bence bizler bunu hakediyoruz , çünkü çok istiyoruz , çok dikkat ediyoruz , babaları seviyor şimdiden düşünüyoruz herşeylerini Allahım hepimizin yüzünü güldürsün isteyen ve arzu eden herkese nasip etsin inşallah :))

inşallah canım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız:Saruboceq:

kızlar ya.... benimde aslında çok büyük bi problemim var... işyerimde sigara içiliyo......... ve hiç bi önlem almıyolar, bildikleri halde....... ben de akşama kadar onları çekiyorum mis gibi ne güzel.............. onları hiç sevmiyorum......................................................

Canım işyerin çok mu kalabalık ne bileyim rica etsen, anlayışla karşılamazlar mı ?? Yani bence söylemende fayda var bazı insanlar söylemeden düşünmezler .

Canım nerde çalışıyorsun ki? Bircan arkadaşımızda aynı problemi yaşıyor. Ne saygısız insanlar var?

hoşgeldiiiiin :) burada tek ikiz gebe bendim galiba ne iyi ettin de geldin.

canım teşekkür ederim.bende geçmiş sayfaları okumaya dalmıştım.bir güne bile kaç sayfa sığmış burda oku oku bitmiyor.sohbet güzel maşallah.ortak heyecanlar sevinçler meraklar güzel gerçekten.gerçekten bende pek ikize rastlamadım.eh bizde kardeş kardeş ikiz konularındanda konuşarak buraya renk katarız inşallah

Canım nerde çalışıyorsun ki? Bircan arkadaşımızda aynı problemi yaşıyor. Ne saygısız insanlar var yaa klava:

çok zararlı yaaa içmekten beter oluyosun... Çok şükür ki bizim ajansta sigara içmek için misafir bile olsa balkona çıkıyor. Fakat şu kalabalık caddelerde yürürken sigara içilmesinin yasaklanmasını istiyorum. Ne bu yaaa adamlar yürürken tüm nefeslerini bebeğimle ciğerlerimize çekiyoruz... klava:

GUNAYDIN seker anneler tatki bebisleri aramiza yeni katilanlar olmus sizlerde hosgeldiniz.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Ya hanımlar bir de (aslında biraz da öksürüğün etkisiyle) çok kusuyorum. iki kilo kaybetmişim. Bu kilo kaybı normal mi sizce? Bebeğimi etkiler mi?
canim ilk 3 ay icinde bunlar cok normal sonra geciyor zaten.korkma ve caninin istediklerini ye azar azar fazla ogun yemeye calis.:CüvCüv:iyi hamilelikler.

hosgeldin aramiza insallah canimmm AMINNNNNNN saglikli olarak allah kucaklarimiza almayi nasip etsin.

ahhhhhhhh canim benim ya o kotuymus sen patronuna soylesen birsey yapamaz mi? bebisin icin kotu o ortam.

aynen tatlım hattta şuan boğazım yandı sigaradan sürekli içiliyor şuan ben ortadayım 2 yanımdaki içiyor

kızlar dün oktor bol bol portakal dedi yiyebildiğin kadar koyu yapraklı sebze dedi o yüzden bol bol portakal yeyin

bu yasakları insanlara kabul ettirene kadar... yasak olmasa bile bu durumda vicdanlarının rahatsız olması gerekir... ama nerde.... eminim kendi çocuklarının yanında da içiyodur bu insanlar........klava:

bencede içiyorlardır ben nelerni gördüm hamileyken günden bir paket içen emzirirkende içiyordu

tünaydın kızlar nasılsınız bugün? tüm doktora gidip bebişlerini görecek annişlere güzel haberlerle dönmelerini diliyorum...

[/FONT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…