2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun tatlım bak bu fırsatla ne güzel bebeğini görmüşsün hihoyyythihoyyyt

kızlar şunu anladım yanlız, içinizi ferah tutun iyi şeyler düşünün ve iyi olsun bouşa elham yapmayın vesvesede yapmayın herşey olacağına varır zaten

Casrumcum hoşgeldin aramıza. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Dualarımız sizinle.

günaydın güzel anneler
ben çok hastayım öksürüyorum doktora gideyim dedim arkadaşlar bişiy yapmaz doktor gitme dediler öksürmekten akşam uyuyamadım ne yapsam çok halsizim

Canım çok geçmiş olsun. Sıcak limon içmek öksürüğe iyi gelir. Boğazlarını yumuşatır.
Dikkat et kendine.

GÜnaydın kızlar nasılsınız?

Sana da günaydın tatlım. Çok sevindim çok geçmiş olsun.hihoyyyt Tek sorunun idrar yolları iltihabı olsun... Bebeğimiz iyi olsun da
Dikkat et artık kendine. Sen zaten eminim bol bol su içmeye başlamışsındır bile.a.s.

canım yerim bebişini senin maşallah
benim daha dr gitmeme çok var 28 Martta gidicem zaman geçmek bilmiyor

Canım biz seninle aynı gün gidicez doktora... Nasıl geçecek bu günler yaaa((
Çok sabırsızım onu görmek ve cinsiyetini öğrenmek için.delikafadulden

hoşbuldum :)
bizim bebeklerde çok şansılar maşallah ramazan ayında dünyaya gelecekler kısmetse... insan bir an önce günlerin geçivermesini istiyo... Ama bekliycez bebişlerimizi sabırla ....

haklısın tatlım ya ama Allah sabır versin sağlıkla oo günlere gelelim

herkese günaydın kızlar, bircan arkadaşım iyi olmana çok sevindim, doktora gidecek arkadaşlardan güzel haberler gelsin, bu arada bende folik asiti bıraktım şuan 11+6 yım, demir ilacına geçtim.

Canım biz seninle aynı gün gidicez doktora... Nasıl geçecek bu günler yaaa((
Çok sabırsızım onu görmek ve cinsiyetini öğrenmek için.delikafadulden

evet canım çok zor bizim sat ımzda aynıydı galiba seninle :) cinsiyetini çok merak ediyorum heyecan dorukta eşim akşam karnımı öpüyor seviyor şeker yediriyor hareket etsin duymak istiyorum artık diye akşam bide demez mi erkek kokuyor bu bebiş diye

kızlar bu arada 3'lü testini yaptıran var mı aramızda ne yaptırcaz acaba kaç haftalık yaptırmalıyız bilginiz varsa paylaşırmısınız

kızlar bu arada 3'lü testini yaptıran var mı aramızda ne yaptırcaz acaba kaç haftalık yaptırmalıyız bilginiz varsa paylaşırmısınız

doktorum dediki bazı bebekler ense kalınlığını ölçtürmyor.eğer ölçtürmezse 3 lü test yaptırıcaz.benimki son anda ölçülmesine izin verdi:ecrin_bebek: birde 2 li testinde problem çıkmıyorsa 3 lü teste hiç gerek yok dedi..

akşama doktordan randevu aldım gideceğim sabahları çok kötü oluyorum servisde bir süre gittikten sonra gözüm kararıyor kanım çekiliyor bayılcak gibi oluyorum iki gündür hem bebeğimi nerdeyse bir aydır görmedim bacaklarımda çok ağrıyor bunları gideyim bir sorayım

Ben hep kız hissettim bugüne kadar ama bilmiyorum artık... Farketmez de zaten sağlıklı olsunlar yeter. Bende hala hissetmiyorum ama muhtemelen iki haftaya kadar artık hissederiz hareketlerini. Ama bence bizim dışımızda daha hiç kimse hissedemez.
Eşin erkek istiyor galiba canım?

günaydın kızlar,,a.s.
umarım herkes güzel melekleriyle iyidir ben en son 1019.sayfada kalmıstım maaşallah 100 sayfa ilerlemişş..
bu hafta ikili test sonucum cıkacak ve nihayet bebişimi görebileceğimmm çok ama çokkk mutluyumm

galiba fark etmez sağlıklı olsun zaten ilk bebeğimiz hayırlısı neyse o olsun ama bebişmi görmeyi çok özledim

canım aç olduğumda benımde oluyor. kan sekerın düşüyor olabılır. evden açmı çıkıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…