canım yerim bebişini senin maşallah
benim daha dr gitmeme çok var 28 Martta gidicem zaman geçmek bilmiyor
evet kızlar tüm doktora gidicekler iyi haberler dönün inşallah bebişlerini görün hepiniz
dr gidicekler iyi haberlerinizi bekliyoruz
tatlım dün doktora gittim hemen idrar tahlili yaptı ve biraz idrar yollarında intahap var dedi o yüzden ağrı yapıyormuş bol bol su iç sıvı tüket dedi bebeğim büyümüş kızlar 7 cm 1 mm olmuş baştan popsuna kadar o kadar tatlıydı ki görseniz hıçkırıyordu o kadar duygulandım ki çok korkmuştum ama bebeğimi görünce iç rahatladı
günaydın kızlar; heyecandan duramıyorum..bugün 10.30 da randevumuz var Allah nasip ederse ense ölçümümüz ve testlerimiz yapılacak..çok korkuyorum kızlar dua edin..gelince inşallah hayırlı haberleri yazarım..:Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar..
bende aranıza yeni katıldım.. son adet tarihim 13 aralık....
bu akşam bebeğimi görmeye gidiyorum,testlerimiz yapılacak bizimde.... hadi bakalım inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz: ))
günaydın güzel anneler
ben çok hastayım öksürüyorum doktora gideyim dedim arkadaşlar bişiy yapmaz doktor gitme dediler öksürmekten akşam uyuyamadım ne yapsam çok halsizim
GÜnaydın kızlar nasılsınız?
tatlım dün doktora gittim hemen idrar tahlili yaptı ve biraz idrar yollarında intahap var dedi o yüzden ağrı yapıyormuş bol bol su iç sıvı tüket dedi bebeğim büyümüş kızlar 7 cm 1 mm olmuş baştan popsuna kadar o kadar tatlıydı ki görseniz hıçkırıyordu o kadar duygulandım ki çok korkmuştum ama bebeğimi görünce iç rahatladı
canım yerim bebişini senin maşallah
benim daha dr gitmeme çok var 28 Martta gidicem zaman geçmek bilmiyor
günaydın canım hoşgeldinn
hoşbuldum :)
bizim bebeklerde çok şansılar maşallah ramazan ayında dünyaya gelecekler kısmetse... insan bir an önce günlerin geçivermesini istiyo... Ama bekliycez bebişlerimizi sabırla ....
Canım biz seninle aynı gün gidicez doktora... Nasıl geçecek bu günler yaaa((
Çok sabırsızım onu görmek ve cinsiyetini öğrenmek için.delikafadulden
kızlar bu arada 3'lü testini yaptıran var mı aramızda ne yaptırcaz acaba kaç haftalık yaptırmalıyız bilginiz varsa paylaşırmısınız
evet canım çok zor bizim sat ımzda aynıydı galiba seninle :) cinsiyetini çok merak ediyorum heyecan dorukta eşim akşam karnımı öpüyor seviyor şeker yediriyor hareket etsin duymak istiyorum artık diye akşam bide demez mi erkek kokuyor bu bebiş diye
canım bana zinat diye hap verdı. sanırım senınkı pıurınol. benım ılacın tadıda purınol gibiydi.canım toz şeklinde bir antibiyotik verdi bana bir bardak suya dök iç dedi.senin ilacın nasıldı ?
Ben hep kız hissettim bugüne kadar ama bilmiyorum artık... Farketmez de zaten sağlıklı olsunlar yeter. Bende hala hissetmiyorum ama muhtemelen iki haftaya kadar artık hissederiz hareketlerini. Ama bence bizim dışımızda daha hiç kimse hissedemez.
Eşin erkek istiyor galiba canım?
akşama doktordan randevu aldım gideceğim sabahları çok kötü oluyorum servisde bir süre gittikten sonra gözüm kararıyor kanım çekiliyor bayılcak gibi oluyorum iki gündür hem bebeğimi nerdeyse bir aydır görmedim bacaklarımda çok ağrıyor bunları gideyim bir sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?