günaydın kızlar; heyecandan duramıyorum..bugün 10.30 da randevumuz var Allah nasip ederse ense ölçümümüz ve testlerimiz yapılacak..çok korkuyorum kızlar dua edin..gelince inşallah hayırlı haberleri yazarım..:Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar..
bende aranıza yeni katıldım.. son adet tarihim 13 aralık....
bu akşam bebeğimi görmeye gidiyorum,testlerimiz yapılacak bizimde.... hadi bakalım inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz: ))
günaydın kızlar; heyecandan duramıyorum..bugün 10.30 da randevumuz var allah nasip ederse ense ölçümümüz ve testlerimiz yapılacak..çok korkuyorum kızlar dua edin..gelince inşallah hayırlı haberleri yazarım..:saruboceq: :saruboceq:
günaydın kızlar; heyecandan duramıyorum..bugün 10.30 da randevumuz var Allah nasip ederse ense ölçümümüz ve testlerimiz yapılacak..çok korkuyorum kızlar dua edin..gelince inşallah hayırlı haberleri yazarım..:Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın kızlar
nevestabircan cnm dr ne dedi çok merak ettim seni
kızlar size birşey sorucam, ben hala folik asit kullanıyorum bugün doktorum değiştirecek şuan 13 hafta 5 günlük oldum... sizden folik asidi değiştirenler varmı? yerine şimdi ne kullanıyorsunuz acaba merak ettim ....
idrar kültürü testini yaptıran var mı?
ben yaptırdım canım. çok bakterım vardı antıbıyotık kullandım. Cumartesı testı tekrarlıycaz sonuc ne olmus dıye bakmak için..
tatlım dün doktora gittim hemen idrar tahlili yaptı ve biraz idrar yollarında intahap var dedi o yüzden ağrı yapıyormuş bol bol su iç sıvı tüket dedi bebeğim büyümüş kızlar 7 cm 1 mm olmuş baştan popsuna kadar o kadar tatlıydı ki görseniz hıçkırıyordu o kadar duygulandım ki çok korkmuştum ama bebeğimi görünce iç rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?