2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

nesguikli sütü seviyorum aslında faydası olmaz diye içmiyordumm.. bundan sonra içerim canım teşekürler.. buarada nikin hep sayı olunca ismini merak ettim...5848bl ne bileyimm en azından ecem87 ye ecem diyebiliyorumm ama sana ne diycem kalıyorumm..:)

günaydın kızlar; heyecandan duramıyorum..bugün 10.30 da randevumuz var Allah nasip ederse ense ölçümümüz ve testlerimiz yapılacak..çok korkuyorum kızlar dua edin..gelince inşallah hayırlı haberleri yazarım..:Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar..
bende aranıza yeni katıldım.. son adet tarihim 13 aralık....
bu akşam bebeğimi görmeye gidiyorum,testlerimiz yapılacak bizimde.... hadi bakalım inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz: ))

ayy ne güzel bebişini göreceksin delikafadulden korkma canım hiçbir sıkıntı çıkmaz inşallah

günaydın güzel anneler
ben çok hastayım öksürüyorum doktora gideyim dedim arkadaşlar bişiy yapmaz doktor gitme dediler öksürmekten akşam uyuyamadım ne yapsam çok halsizim

hadi canım güsel haberlerini bekliyoruz

günaydın kızlar herkeze selamlar.... canım merak etme herşey yolundadır bende ikili testin sonucunu dün aldım benim anladığım kadarıyla risk yoktur falan yazıyor sanırım iyi . kısmetsebu akşam doktora sonucu göstericem....hadi hayırlısı umarım seninde herkezinde iyi çıkar.... zaten şunu unutmayalımki bu testin kesinliği yoktur bu sadece bulgudur... biz yüreğimizi ferah tutalım...bebeğin şimdi kıpır kıpır oynuyordur. doktor benimkinin ölçümlerini zor yapmıştı .... ama benim testim tam 13 haftalıkken yapılmıştı...

ay canım inşallah herşey güzel çıkar..burun kemiği dirsekler ayaklar ve kollara dikkat etmişti doktor bizde.belki cinsiyetini bile söyler:) hadi canım inşallh sonuçlar güzel çıkar haberlerini bekliyoruz:)

kızlar size birşey sorucam, ben hala folik asit kullanıyorum bugün doktorum değiştirecek şuan 13 hafta 5 günlük oldum... sizden folik asidi değiştirenler varmı? yerine şimdi ne kullanıyorsunuz acaba merak ettim ....

günaydın kızlar
nevestabircan cnm dr ne dedi çok merak ettim seni

tatlım dün doktora gittim hemen idrar tahlili yaptı ve biraz idrar yollarında intahap var dedi o yüzden ağrı yapıyormuş bol bol su iç sıvı tüket dedi bebeğim büyümüş kızlar 7 cm 1 mm olmuş baştan popsuna kadar o kadar tatlıydı ki görseniz hıçkırıyordu o kadar duygulandım ki çok korkmuştum ama bebeğimi görünce iç rahatladı

canım doktorum bana 12. haftada bırakmamı söyledi bıraktım şimdi kan ilacı ve vitamin kullanıyorum

canım yerim bebişini senin maşallah
benim daha dr gitmeme çok var 28 Martta gidicem zaman geçmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…