2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam eylül ayının cici anneleri
kusura bakmayın geçmişi okuyamadım, kaçamak yaparak girdim nete
bugün sohbet grubum bana gelcek, hazırlık yapıyorum
merak edenleriniz vardır diye haber vermek istedim
dün doktora gittik, 2 li test sonucumuzu gösterdik, Allahıma şükürler olsun temiz çıktı
babamızla birlikte tosunumuzu izledik, poposunu kaldırıp duruyordu kerata
biz gülmeye başlayınca elini yüzüne götürdü utandı kuzum
çok tatlıydı yaaa, Allahım hepimizin çocuklarını sağlıklı eylesin, hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin
hastane çıkışı IKEA ya gidip bebek odalarına baktık, işte böyle canlarım
daha doğurmadan annelik duygularım depreşti, ve nerdeyse her gece rüyamda yavrumu emzirdiğimi görüyorum, Allahım hayretsin inşallah
cinsiyetini sordum, 20 haftaya kadar söylemiyorum ama senin gibi zayıf hastalarıma 18. haftada söylüyorum dedi, birdahaki aylık kontrolümde öğrenirim artık

evet canım istanbuldayım, gittiğim hastane mimaroba tıp merkezi sonuçları 3 günde teslim ediyorlar.

mimaroba bana çok uzak ben merterdeyim canım...ethica incirli hastanesine gidiyorum...

hayır canım ultrasonla detaylı bakılıyor bebişine sonrada kan tahlili veriyorsun..ama ben kandan çocuğun down sendromlu olup olmadığının anlaşıldığına inanmıyorum...

ya bişey sorucam canım... ense kalınlığı ölçümü ya da ikili tarama testi vajinal yolla mı yapılıyo? benimkide bugün yapılacakta... çok merak ettim...

Eğer karnından göremezlerse vajinal yoldan yaparlar. Geçtiğimiz cuma günü ense kalınlığı testine girdim karından ultrason ile net gördüler ve ölçüyü aldılar. İkili test ise zaten kandan bakılıyor...

sorma canım ya hastane ssk ile anlaşmalı ama SÖZDEE... ikiliyi yaptırdık ama öbürlerine 350 veremezdik bütçe yetmez buna resmen...sen istanbuldamısın fbozkurt?

Canım bu nasıl anlaşmalı hastane anlamadım , yuh diyorum başka da bir şey demiyorum tamam adı üstünde özel hastane ama bu kadar olmamalı yani .

kızlar ben allahı ıznıyle 14+6yım.ama bebişim bır hafta onden gıdıo. doktor solermıki bugun.ayy heyecanlandımm:sm_cool:

SLM KISSLAR.ben de bugün aldım tahlil sonuçlarımı ama dr umu bulamadım ameliyattaymış gösteremedim yarın arıcam artık ama düşük risk yazıyordu sorun yoktur inş.:CüvCüv:

evet bende çok heycanlıyım.bişiler almamak için zor tutuyom kendimi

Son düzenleme:
kızlar hepinize çok teşşekür ederim... vajinal yolla bakılmasını pek istemiyorum da...
inşallah bizimkide karından görülebilir :)

haklısın uzak bende gaziosmanpaşadan gidiyorum oraya doktoru çok iyi olduğundan bırakamadım, ama yinede tahlilini yaptırabilirsin o kadar çok para verme tahlile yazık değilmi bebeğe bir sürü şey alırsın vallahi.

Yani ben açıkçası , önemli bir risk olmadığı sürece dr. o kadar çok paralar verilmesinden yana değilim , çocuğuma bir şeyler alırım o paralarla :)))

SLM KISSLAR.ben de bugün aldım tahlil sonuçlarımı ama dr umu bulamadım ameliyattaymış gösteremedim yarın arıcam artık ama düşük risk yazıyordu sorun yoktur inş.:CüvCüv:

dusk rısk yazıosa yoktr canım bısey.hadı gozun aydın fussıletcim.cok sevındımhihoyyyt

kızlar hepinize çok teşşekür ederim... vajinal yolla bakılmasını pek istemiyorum da...
inşallah bizimkide karından görülebilir :)

testte girerken heyecanlanmıştım ne olucak diye, sonunda bu kadarmıydı boşuna kendimi kasmışım dedim, merak etme doktorlarda pek vajinalden bakmıyorlar.

kesinlikle canım ya.. eşimin arkadaşı devlet hastanesinde doktor onda yaptırıcaz...zaten bi cocuk var okadar masraf zor gelir bize...sanada cok uzakmış mimaroba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…