dün doktora onuda sordum net olarak 16. haftada belli olur dedi
ya bişey sorucam canım... ense kalınlığı ölçümü ya da ikili tarama testi vajinal yolla mı yapılıyo? benimkide bugün yapılacakta... çok merak ettim...
ya bişey sorucam canım... ense kalınlığı ölçümü ya da ikili tarama testi vajinal yolla mı yapılıyo? benimkide bugün yapılacakta... çok merak ettim...
sorma canım ya hastane ssk ile anlaşmalı ama SÖZDEE... ikiliyi yaptırdık ama öbürlerine 350 veremezdik bütçe yetmez buna resmen...sen istanbuldamısın fbozkurt?
kızlar ben allahı ıznıyle 14+6yım.ama bebişim bır hafta onden gıdıo.doktor solermıki bugun.ayy heyecanlandımm:sm_cool:
SLM KISSLAR.ben de bugün aldım tahlil sonuçlarımı ama dr umu bulamadım ameliyattaymış gösteremedim yarın arıcam artık ama düşük risk yazıyordu sorun yoktur inş.:CüvCüv:
kızlar hepinize çok teşşekür ederim... vajinal yolla bakılmasını pek istemiyorum da...
inşallah bizimkide karından görülebilir :)
ya arkadaşlar siz ikili teste ne ödediniz? istanbulda fiyatlar almış başını gidiyor özel hastanelerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?