2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

devlet güvencemiz var sözde bne ikili test için tıp fak. gidecem mecbur 113 falan istiyormuş benim gittiğim hastane bebeğe bişiy alırım diyorum...

kızlar ben 3lu testı 16-18.haftalar arasında yapılıo dıe bılıodum.ama arkadaslar 16-20.haftalarda demış.kesın bılen var mı?

sömürüyolar insanları valla.yok ikili yok üçlü yok dörtlü...ben inanmıyorum aslında bunlara..ultrasonda zaten belli oluyor herşey bide Allahıma kalmış bişey...kim ne derse desin..kandan anlaşıldığını zannetmiyorum böyle bişeyin...

ya test fiyatları bi bakıma gene iyi gibide doğum fiyatı çok yüksek sezeryan 4.250 normal doğum 3.750 birde benim doğuma kadar 2 zam dönemi geçiriceklermiş.bakalım doktorum çok iyi çok güzel ilgileniyor eğer doğum fiyatları konusunda bir indirime giremezsek 7 aydan sonra farklı hastaneye geçicem..

o ne öyleee ya??? Allah bu ülkede doğum yapacaklar kolaylık versin valla...

çoksevindim cnm hayırlısı.evet maaşallah çok tatlılar Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inş.

nevesta kız ekleyip özendirmesene bizi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok güzeller gerçekten :)

ay çok güzeller bircan cım ama ben böle tk almak istemiyorum şimdiden bi dolaplı beşik istiyorum nasipse büyüynce genç odasını kendi seçsin.

nevesta kız ekleyip özendirmesene bizi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok güzeller gerçekten :)

sakuracım slm nasılsın??ben sonuçları aldım 2 li testin gösteremedim dr yaa yoktu yarın arıcam ama düşük rik yazıyordu iidir inş.:CüvCüv:

ben de annemin evinde bomboş duran gıcır gıcır dolabımı dekore edip onu kullanıcam ve park yatak istiyorum...
oda takımı almak istemiyorum çünkü küçücük bebeğe gereksiz görüyorum..
böyle görünce de özenmiyor değil insan, çok şekerler kaydirigubbakcemile3

bırcan bu resımlerı nasıl eklıosun canım ya

tatlım ImageShack® - Image Hosting bu siteye gir browse yazan yere tıkla ordan seni bilgisayarına giriyo işte ekliyecen resmin üstüne tıkla sonra start upload yazıyor onada tıkla
sonra resmi yüklüyor mesak yazdığın yerde grafik ekle yazıyor ona bas http:// yazıyor onu sil oraya ImageShack® - Image Hosting sayfasındaki yüklediğin resimin kodlarını kopyalıcaksın oda Hotlink for forums (1) yazıyor altta ordaki kodları kopyalayıp grafik ekleye yapıştırıcaksın eğer burdan anlamadıysan forumda resim ekelme diye bir konu vardır.

sakuracım slm nasılsın??ben sonuçları aldım 2 li testin gösteremedim dr yaa yoktu yarın arıcam ama düşük rik yazıyordu iidir inş.:CüvCüv:

selam tatlım iyiyim sağol..
iyidir yaa bişey yoktur, öyle ufak tefek riskler falan olur sanırım, inşallah doktorun güzel söyler canım..
içini ferah tut, kendini de bebişi de üzme yerimseniben yerimseniben

ben düşük tehlikesi yüzünden progestan kullanıyordum, bitti ilacım..
yeni bi doktora gidicem bu ay, haftaya c.tesi giderim diyorum ama ya progestana devam etmem gerekiyorsa diye aklımdan geçmiyor değil...İ

cok ıı anlatmıssın canım anladım saol.a.s.

bu araba çok güzelmiş valla ben çok beğendim....

değil mi ama yaa, hem çok fonksiyonlu hem de normalde pahalı olan aksanları hediyeli...
bakalım 5-6 ay içinde ne modeller göreceğiz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…