selam eylül ayının cici anneleri
kusura bakmayın geçmişi okuyamadım, kaçamak yaparak girdim nete
bugün sohbet grubum bana gelcek, hazırlık yapıyorum
merak edenleriniz vardır diye haber vermek istedim
dün doktora gittik, 2 li test sonucumuzu gösterdik, Allahıma şükürler olsun temiz çıktı
babamızla birlikte tosunumuzu izledik, poposunu kaldırıp duruyordu kerata
biz gülmeye başlayınca elini yüzüne götürdü utandı kuzum
çok tatlıydı yaaa, Allahım hepimizin çocuklarını sağlıklı eylesin, hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin
hastane çıkışı IKEA ya gidip bebek odalarına baktık, işte böyle canlarım
daha doğurmadan annelik duygularım depreşti, ve nerdeyse her gece rüyamda yavrumu emzirdiğimi görüyorum, Allahım hayretsin inşallah
cinsiyetini sordum, 20 haftaya kadar söylemiyorum ama senin gibi zayıf hastalarıma 18. haftada söylüyorum dedi, birdahaki aylık kontrolümde öğrenirim artık
nevesta kız ekleyip özendirmesene bizi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok güzeller gerçekten :)
bırcan bu resımlerı nasıl eklıosun canım ya
sakuracım slm nasılsın??ben sonuçları aldım 2 li testin gösteremedim dr yaa yoktu yarın arıcam ama düşük rik yazıyordu iidir inş.:CüvCüv:
tatlım ImageShack® - Image Hosting bu siteye gir browse yazan yere tıkla ordan seni bilgisayarına giriyo işte ekliyecen resmin üstüne tıkla sonra start upload yazıyor onada tıkla
sonra resmi yüklüyor mesak yazdığın yerde grafik ekle yazıyor ona bas http:// yazıyor onu sil oraya ImageShack® - Image Hosting sayfasındaki yüklediğin resimin kodlarını kopyalıcaksın oda Hotlink for forums (1) yazıyor altta ordaki kodları kopyalayıp grafik ekleye yapıştırıcaksın eğer burdan anlamadıysan forumda resim ekelme diye bir konu vardır.
bu araba çok güzelmiş valla ben çok beğendim....
ben de hala bebek arabası arıyorum, şu model ve kampanya çok hoşuma gitti ama bakalım artık... daha çoooooook var :roflol:
Kiraz Bebe*>>*Bebek Arabaları*>>*Pusetler
bu araba çok güzelmiş valla ben çok beğendim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?