2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hiç bilmiyorum ki cnm.ben hiç kullanmadım progestan.ben megadyn kullandım 2 kutu onuda drum bu ay son sadece demir ekdikliğini kullanman yeterli dedi.bakalım

sakuracım slm nasılsın??ben sonuçları aldım 2 li testin gösteremedim dr yaa yoktu yarın arıcam ama düşük rik yazıyordu iidir inş.:CüvCüv:

slm kızzlar nasılsınız ben hala iyileşemedim ilaçta kullanmadım hala geçmedi gribim fussiletciğim ben de bugün aldım ikili testin sonuçlarını hepsinde düşük risk yazıyordu doktora gösterdim zaten yazması gerekende oymuş yani bi sorun yok canım endişelenme hcgb sonucun kaç çıktı merak ettim benim 13.3

bu araba cok guzelmıs.farklı formlarda kullanılması da cok hoş,ben boyle eskı stıl yuksek arabalara bayılıorum.fıyatı da chiccolara nazaran cok uygun

ben de onun için böyle modellere bakıyorum canım a.s
bi de bunların satış noktalarını falan bilsem daha iyi olacak ya neyse..
bi kaç modelde daha vardı böyle uygun fiyat, not aldım :roflol: :roflol: :roflol: yanımda değil ama kağıt malesef :roflol:

193 tl mi??? bu ne yaa...valla resmen para tuzağı insanların bu durumundan faydalanıyolar buna eminim...bi evlenirken bide hamile ve doğumda....fırsat tabii..

hiç bilmiyorum ki cnm.ben hiç kullanmadım progestan.ben megadyn kullandım 2 kutu onuda drum bu ay son sadece demir ekdikliğini kullanman yeterli dedi.bakalım

anladım canım...
ben de diyorum çok fazla üstüne düşmek yerine o zamana kadar sadece dikkat edeyim, bişey olmaz herhalde çünkü artık bayağı büyüdü..
çok çok ters bişey olursa giderim doktora, onun dışında haftaya gitsem iyidir herhalde çünkü tam 12. haftanın sonunda falan olucam gittiğimde..
2'li için uygun bi zamandır herhalde değil mi _?

193 tl mi??? bu ne yaa...valla resmen para tuzağı insanların bu durumundan faydalanıyolar buna eminim...bi evlenirken bide hamile ve doğumda....fırsat tabii..

aynen öyle canım, nerde zorunlu bi durum, sömürelim hadi diyorlar..
ben özel muayenehaneye gidicem, başka şansım yok çünkü özel hastane yok...
burada özele gidildiğince doktorlar bu testleri hastanede yaptırıyorlar..
ayrıca bi üzret ödemicem yani...
bakalım, haftaya c.tesi gelsin görücez artık...

ay ben dün nasıl oldum aç gittim geldim hastaneye dünyam karardı tansiyonum düşmüş.Allah kimseye göstermesin

anneme şeker taramasında aç gelin dediler...
kadın zaten 34 yaşında hamile, şeker yüklemesi testler falan yapıldı, ultrasona girdik annem yattı, yatarken yığıldı daha..
ben de 15 yaşımdaydım daha, Allahım nasıl korkmuştum yaa...
bayılacak sandım bişey olacak diye ödüm koptu..
Allahtan tam teşkilatlı özeldi de, gayet güzel ilgilenip toparlamasına yardımcı oldular..
ama çok beter olmuştum yaa...

kızlar bişey sormak istiyorum eltinizle aranız nasıl?Eltim sözlendiğimden beri sevmedi bunu her hareketiyle ediyor. Nişanımda düğünümde yaptığı hareketler bile gelenlerin dikkatini çekmiş surat asıp oturmalar bana sırt dönmeler falan neyse ne yaptıysam yaranamadım.Kayınvalidemede dedim artık bende eltimi sevmiyorum diye..eltimle düğün tarihlerimi arasında 10 ay var sadece...tüm eltiler böyle birbirini sevmez mi? yoksa bu sadece bana mı denk geldi?

kızlar bu para muhabbetının ustune pek olmucak ama bısıy sormak ıstıyorum.sız allah o gunlerı gosterırse dogum fotografcısı tutmak ıstıyormusunuz?ben eşime soledım olur dedı.ızmırde 350tl sı cıvarı.sız ne dusunuosunuz bu konuda?

ben Allah biliyorya ne varmış ne yokmuş gibi davrandım hıı yediklerime dikkat ettim ama hareket olarak.sakınan göze çöp batar misali....Allah a emanet yavrularımız

canım bu birazda şans meselesi eğer seni sevmiyorsa yapabileceğin bişey yok sana zararı dokunmasında sevmese sevmesin.. ama bence kayınvaldene bile böyle düşüncelerini söyleme yarın birgün ne olur ne olmaz....a.s.

350 tl iyimiş izmirde istanbulda ben sordum 1000 ile 1500 tl arası idi 1 sene önce...

canım ılla eltıyle anlasmazlık olucak dıe bısıy yok.benım eltım yok bır tane gorumcem var ama o da 3 eltıye bedel.bır turlu çekelmedı benı cekemıo da.ne varsa.dunyada var yanı oyle ınsanlar bosver canım takma.

valla benimki normalde çok terstir kimse kolay kolay geçinemez ama düğünde kuaförden eve dönüşte ayakkabımı çıkarmıyım diye altını bile sildi..
Allah razı olsun her konuda çok yardımcı, benden 4 sene önce evlenmiş, aramızda 3 yaş falan var, muhabbeti, yardımı herşeyi süperdir çok şükür bi problemimiz yok..
Allah yardımcın olsun canım, aile içinde böyle olunca zor olur herhalde...

ben tutamıcam, çünkü onun için özelde doğum yapmak gerek..
özelde doğum yapmam için de doğum anında 2 saatlik yolu kesinlikle tamamlayabileceğimi bilmem gerek..
benim bebeğimin öyle bi şansı olmayacak sanırım...

hiç düşünmedim ama????nasip

doğum fotografcısını düşünmedim ama sanırım istemem kişisel fikrim kendimiz amatörce çekeriz diye düşünüyorum

ay canım çok şükür kayınvalidemden yana şanslıyım annemden farkı yok çok iyi biri.ilerde bir problem olmaz . sadece bu durun kafama takıldı o kadar.1 seneye yakındır evliyim evlerimizde yakın toplasan 5 kere görüşmemişizdir...neyse buda hep böyle devam edicek galiba...:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…