2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben Allah biliyorya ne varmış ne yokmuş gibi davrandım hıı yediklerime dikkat ettim ama hareket olarak.sakınan göze çöp batar misali....Allah a emanet yavrularımız

valla ben de çok fazla sakınmadım dediğin gibi sakınan göze çöp batar, hep söyledim de bunu..
düşük tehlikesi olunca biraz kısıtladım kendimi ve bu tehlikeyi duyan yakınlar devreye girdi :roflol: :roflol:
o kadar aşırı ve ani hareketliydim ki, aile efradı tarafından hareketlerime dikkat etme zorunluluğu getirildi :roflol: :roflol:
sadece yediklerime güzelce dikkat ediyorum ve dua ediyorum, onun ömrü varsa her türlü benimle kalacak zaten yerimseniben

ızmırde alt sınır 350tl.1000 lıraya kadar cıkıo burda da.o fotonun cokluguyla alakalı.ortalama dersen 500tl yı gozden cıkarmak lazım işte.

canım ben fotoğrafçıda çalıştım.inan o paraya değmez.güvendiğin birinin eline ver fotoğraf makinasını o çeksin..bizde bildiğin digital fotoğraf makinalarından yetkili kişi alıp çekime gidiyordu geldiğindede sadece baskısını yapıyoduk..sen zaten çekim yaptığında orjinalleri senin elinde olucağı için bir fotoğrafçıya gidersin photoshopla üstünde oynama yapıp sana çok ugun fiyata verir..ama yinede sen bilirsin..a.s

benm henüz yok ama ilerde 2 tane olcak bende korkuyom uyuz biri denk gelmez inş.

neyse kızlar ben cıkıorum.doktora gıtmek için.allahım cok heyecanlıyım.benım ıcın dua edın nolur.gelınce yazarım haberleri.

cnm sen birde benim eltinin yaptıklarını duysan bayılırsın söz - nişan hep surat düğünde tebrik bile etmediler olay çıkarttılar şükret yanı ama şuan hiç görüşmüyoruz dolayısıyla hiç bir şekilde de bir ara gelmiyoruz yalnız değilsin yani bu kıskançlık neden olur bilmiyorum ama kötü bişey

benim görümcem böyle bebek olunca gelirim sevmeye demiş beni sevmiyorsun madem çocuğumuda sevme bu tip insanlar gelişimini henüz tamamlayamamışlar diye düşünüyorum

bencede canım sonuçta evin barkın ayrı nezaket gereği yapmacıktanda olsa saygı gösterseler ne olur sanki anlamıyorum:1no2: Hakkımızda herşeyin hayırlısı artık ...:CüvCüv:

benim görümcem böyle bebek olunca gelirim sevmeye demiş beni sevmiyorsun madem çocuğumuda sevme bu tip insanlar gelişimini henüz tamamlayamamışlar diye düşünüyorum

banada çevremden alttan al o bilmiyor ne yapsın diyolardı birde bunu kayınvalidem söyleyince iyice sinir oluyodum..ben 21 yaşındayım o 28 yaşında...buda dediğini doğruluyor canım:CüvCüv:

:ecrin_bebek:

yaaa odalar harika fiyatlari nasil canim:ecrin_bebek:

kızlar beyıldım bunlara

banada çevremden alttan al o bilmiyor ne yapsın diyolardı birde bunu kayınvalidem söyleyince iyice sinir oluyodum..ben 21 yaşındayım o 28 yaşında...buda dediğini doğruluyor canım:CüvCüv:

AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR CNM.ne doğru bir laff

gammacığım kesinlikle haklısın gelişimini henüz tamamlayamamışlar
ecemciğim ben elimden geleni onun için okadar çok yaptımki ama artık kolumu bile oynatmam çok ağır kelimeler bile kullandılar ve bu kadar şeyden sonra utanmadan bebeğimi görmeye gelemez bizimki zaten ama gelsede kabul etmem ve kayınvalideme daha neler yapıyor

aynen valla millet idare eti diyor nedenmiş beni kim idare edecek bende kaç yaş küçük görümcem insan büyük diye hürmet eder en azından beni sevmesini beklemiyorum ama insanca davran bari

5848 bl bizde son gittiğimizde yarım saat ult.baktı dr hem ölçümler için hemide bacak arasını görcezmi diye pipi gibi bişi gördük amma değişebilir dedi.önmüzdeki ay netleşir dedi..hayırlısı önmüzdeki ay herkesin belli olcekkk yaşasın

ewt canim 8 nisani dort gozle bekliyorum.dr birde anne ne hissederse o cikiyor diyor ama bebek esyalrini gordukce icim birgrip oluyor herseyii almak isdiom sizdede varmi kizlar bole seyler.:CüvCüv:

ewet bende kontrolde ogrendim bu kadar buyuk oldugunu cunku benim hamileligim ustunden gorme olmusda :CüvCüv: yok canim gostermedi bir elini agzina almis biride basindaydi bacaklarda ustuste gostermedi birde fazla bakdik diye bize kicni dondu TEYZEsicok yaramaz bunlar ya.[/QUOTE]

yerim onu ya canım benim

kızlar benim ne eltim nede görümcem var eşimin 1 erkek kardeşi var benimle aynı yaşta daha skerliğini bile yapmadı okuyor o evlenene kadarda ben eskicem bakalım ne olur ?

Benim eltim yok şu anda ama ilerde bir tane olacak o zmaanda banane yani beni ilgilendirmez , evim ayrı barkım ayrı ... Ne beklentim olur ne de beklenti duymasını sağlayacak şekilde davranırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…