ben Allah biliyorya ne varmış ne yokmuş gibi davrandım hıı yediklerime dikkat ettim ama hareket olarak.sakınan göze çöp batar misali....Allah a emanet yavrularımız
ızmırde alt sınır 350tl.1000 lıraya kadar cıkıo burda da.o fotonun cokluguyla alakalı.ortalama dersen 500tl yı gozden cıkarmak lazım işte.
kızlar bişey sormak istiyorum eltinizle aranız nasıl?Eltim sözlendiğimden beri sevmedi bunu her hareketiyle ediyor. Nişanımda düğünümde yaptığı hareketler bile gelenlerin dikkatini çekmiş surat asıp oturmalar bana sırt dönmeler falan neyse ne yaptıysam yaranamadım.Kayınvalidemede dedim artık bende eltimi sevmiyorum diye..eltimle düğün tarihlerimi arasında 10 ay var sadece...tüm eltiler böyle birbirini sevmez mi? yoksa bu sadece bana mı denk geldi?
benm henüz yok ama ilerde 2 tane olcak bende korkuyom uyuz biri denk gelmez inş.
ay canım çok şükür kayınvalidemden yana şanslıyım annemden farkı yok çok iyi biri.ilerde bir problem olmaz . sadece bu durun kafama takıldı o kadar.1 seneye yakındır evliyim evlerimizde yakın toplasan 5 kere görüşmemişizdir...neyse buda hep böyle devam edicek galiba...:dilcikar:
neyse kızlar ben cıkıorum.doktora gıtmek için.allahım cok heyecanlıyım.benım ıcın dua edın nolur.gelınce yazarım haberleri.
cnm sen birde benim eltinin yaptıklarını duysan bayılırsın söz - nişan hep surat düğünde tebrik bile etmediler olay çıkarttılar şükret yanı ama şuan hiç görüşmüyoruz dolayısıyla hiç bir şekilde de bir ara gelmiyoruz yalnız değilsin yani bu kıskançlık neden olur bilmiyorum ama kötü bişey
cnm sen birde benim eltinin yaptıklarını duysan bayılırsın söz - nişan hep surat düğünde tebrik bile etmediler olay çıkarttılar şükret yanı ama şuan hiç görüşmüyoruz dolayısıyla hiç bir şekilde de bir ara gelmiyoruz yalnız değilsin yani bu kıskançlık neden olur bilmiyorum ama kötü bişey
benim görümcem böyle bebek olunca gelirim sevmeye demiş beni sevmiyorsun madem çocuğumuda sevme bu tip insanlar gelişimini henüz tamamlayamamışlar diye düşünüyorum
yaaa odalar harika fiyatlari nasil canim:ecrin_bebek:
kızlar beyıldım bunlara
hayirlisi olsun canim benim.insallah ii sonuclar aliriz hepimiz.:CüvCüv:[/FONT]
evet 2 li testim güseldi canım nisan 1 de gidincede 3'lü tets yaptırırım
canım senin kuzunun maşallahı var büyümş annesi cinsiyeti bellimiydi senin
ewet bende kontrolde ogrendim bu kadar buyuk oldugunu cunku benim hamileligim ustunden gorme olmusda :CüvCüv: yok canim gostermedi bir elini agzina almis biride basindaydi bacaklarda ustuste gostermedi birde fazla bakdik diye bize kicni dondu TEYZEsicok yaramaz bunlar ya.
banada çevremden alttan al o bilmiyor ne yapsın diyolardı birde bunu kayınvalidem söyleyince iyice sinir oluyodum..ben 21 yaşındayım o 28 yaşında...buda dediğini doğruluyor canım:CüvCüv:
5848 bl bizde son gittiğimizde yarım saat ult.baktı dr hem ölçümler için hemide bacak arasını görcezmi diye pipi gibi bişi gördük amma değişebilir dedi.önmüzdeki ay netleşir dedi..hayırlısı önmüzdeki ay herkesin belli olcekkk yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?