2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ewt canim 8 nisani dort gozle bekliyorum.dr birde anne ne hissederse o cikiyor diyor ama bebek esyalrini gordukce icim birgrip oluyor herseyii almak isdiom sizdede varmi kizlar bole seyler.:CüvCüv:

olmazmı cnm yaaa.hayırlısıyla bir belli olsa daha bugün baktım ama alamadan geldimsenağlama

kızlar benim ne eltim nede görümcem var eşimin 1 erkek kardeşi var benimle aynı yaşta daha skerliğini bile yapmadı okuyor o evlenene kadarda ben eskicem bakalım ne olur ?

canim aynen benimde ne eltim nede gorumcem var 1 tane kaynim var oda 18yasina yeni girecek o evlenene kadar ben2 cocugumu dogururum.delikafadulden(birini dogurdum ikinciyi dusunuom):CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Kızlar bugün dr. gittim ya dr. dedi ki bu ultrason aslında bebekleri rahatsız eden bir aletmiş yani dediğine göre yanından tren geçiyor gibi bir ses oluyormuş , yani bana dedi siz anneler meraklısınız ama bebiş huzursuz oluyor bundan diye :)))

ewet canim doktor dogru soyluyor.mesela fransada 3den fazla ultrasyona girilmesi yasak eger doktor gerek gorurse gosteriyor.:ecrin_bebek:

gerçekten tehlikesi varmı kızlar
yoksa bizimkiler sürekli gitmeyelim diyemi söylüyorlar

bende dayanamıyorum hergün görmek istiyorum bebeğimi ama meleklerimiz sağlıklı olsunda biz onları özlemeye devam edelim...

bu arada bende ikili testi devlet hastanesinde yaptırdım baya geç veriyorlar sonucu ama özel hastanelerde insanı sömürüyor resmen.

Benimde iki tane eltim var kızlar ama biriyle aramda 12 yaş diğeriyle 20 yaş var. Yani benden bir hayli büyükler ve biri Bursada diğerinin valla şu an nerde oturduklarını bile unuttum:)) Eşimin abisi asker olduğu için sürekli şehir değiştiriyorlar. Ama Bursadaki eltim çok iyidir onlarla hep irtibat halindeyiz. Sağolsun bebek için paket hazırlamaya başlamış bile çok iyidir. Allah herkese öyle elti nasip etsin....

gerçekten tehlikesi varmı kızlar
yoksa bizimkiler sürekli gitmeyelim diyemi söylüyorlar

tehlikesi olup olmadığını bilemem ama her gün yapılacak bir şey değil nihayetinde , ama gerçekten o kadar yüksek ses yapıyorsa tabi bebişler rahatsız oluyordur , ileriki dönemlerde yüksek sesli ortamlara bile girmeyin diyor uzmanlar .

evet arkadaşlar haftasonu hamile kotu almaya gittim bende (benim göbiş hemen çıktı olmuyor hiç kıyafetlerim) 100 tl dediler inanamadım.çokda gezemedim oyuzden almadım sizce de normal mi fiyatı benmi cimrilik yapmışım yoksa..
bide bebk eşyaları gercekten cok yuksek fiyatta ama onlara değer herşey

mrba eylül anneleri inşallah hepiniz iyisinizdir bende başta sizlerleydim ama malesef dış gebelik tanısı konuldu buarada ZEYTıNGÖZLÜ seninde bundan önceki hamileliğin dışgebelikmiş önceki yazılarını okuyup şuan normal bi gebelik yaşadığna çok sevindim cnm allah herkesin gönlüne göre versin.ben artık çok korkuyorum hamilelik için ve çokta istiyorum ama daha yeni atllattım .zeytingözlü sana bazı sorularım olcak cvplarsan sevinirim cnm dışgebelikten ne kadar sonra hamile kaldın,rahimfilmi çektirdin mi dış gebelik sonlandığında bile kasıklarında ağrılar şişlik hissi batmalar oldumu ve folikasit kullanımı dış gebeliğe faydalımı çok soru sordum biliyorum ama napıyım çok yıprandım beni anlıycağnı düşünüyorum allah hayırlısıyla evladını kucağna almayı nasip etsin senin ve hepinizin (AMıNNN )cvplar için şimdiden teşşekürler.kızlar hepinizi öpüyorum nolur banada dua edin ...

paradisecity canım geçmiş olsun
Allah şifa versin dualarımız seninle canımmm Allah en hayırlı zamanda meleğinle buluştursun senii:Saruboceq:

evet cnm normal kiyafetlerden pahalı bende hafta sonu kumaş pantolon aldım 80 di

Öncelikle geçmiş olsun canım neler hissettiğini az çok biliyorum emin ol ki bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar aynı korkuyu yaşadım hep (
Benim ki 6 . haftalık tı ve vücudum kendi kendine attı dr. 1 ay takip her hafta kan testi yaptırdım , neyse geçti bitti bana 6 ay korun sonra yine deneyebilirsiniz dedi ama ben korktum ve 1 sene erteledim ( zaten araya başka şeylerde girdi bebeği ertelemek için neyse ) sonra denemeye başladık ve 3. ayımızda oldu ,Allah izin verirse inşallah kucağıma alıcam .

Ben düşükle beraber folik asit içmeye başladım dr. tavsiye etti o da bir nevi gebelik gibi olduğu için (dış gebeliği önlemez ama senin için faydalı ) .Sigara içiyordum azalttım , ama rahim filmi çektirmedim istersen sen çektir canım aslında çektirmek gerekiyormuş ama ben korktum , folik asiti 2 ay o şekilde kullandım bir de gebe kalmadan 3 ay önce kullandım şans eseri ilaç bitti ben hamile kaldım ...

Kasıklarda ki ağrılarım da şöyle oldu ben bunu yaşadığım için kendimi daha çok dinler oldum ve daha önceden hissetmediğim , yumurtlama ağrılarım gibi ağrıları hissetmeye başladım ... Umarım bir faydası olur bu yazdıklarımın , sakın hayata küsme bir sonra ki hamileliğin için vücudunu toparla canım .

Snmrh bende haftasonu benettondan aldım kot 33 tl ye. Sevıl arkadasımız tavsıye etmıstı sagolsun. Bende gebe de falan baktım ucmuslar.
Bırde daha onceden okumustum. Bazıları eskı pantolonlarını yada normal bır yenı buyuk beden pantolon alıp terzıde bellerıne hamıle pantolonlarındakı penyeden koyduruyorlarmıs. Onuda denıycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…