ewt canim 8 nisani dort gozle bekliyorum.dr birde anne ne hissederse o cikiyor diyor ama bebek esyalrini gordukce icim birgrip oluyor herseyii almak isdiom sizdede varmi kizlar bole seyler.:CüvCüv:
kızlar benim ne eltim nede görümcem var eşimin 1 erkek kardeşi var benimle aynı yaşta daha skerliğini bile yapmadı okuyor o evlenene kadarda ben eskicem bakalım ne olur ?
Kızlar bugün dr. gittim ya dr. dedi ki bu ultrason aslında bebekleri rahatsız eden bir aletmiş yani dediğine göre yanından tren geçiyor gibi bir ses oluyormuş , yani bana dedi siz anneler meraklısınız ama bebiş huzursuz oluyor bundan diye :)))
ewet canim doktor dogru soyluyor.mesela fransada 3den fazla ultrasyona girilmesi yasak eger doktor gerek gorurse gosteriyor.:ecrin_bebek:
gerçekten tehlikesi varmı kızlar
yoksa bizimkiler sürekli gitmeyelim diyemi söylüyorlar
gerçekten tehlikesi varmı kızlar
yoksa bizimkiler sürekli gitmeyelim diyemi söylüyorlar
evet arkadaşlar haftasonu hamile kotu almaya gittim bende (benim göbiş hemen çıktı olmuyor hiç kıyafetlerim) 100 tl dediler inanamadım.çokda gezemedim oyuzden almadım sizce de normal mi fiyatı benmi cimrilik yapmışım yoksa..
bide bebk eşyaları gercekten cok yuksek fiyatta ama onlara değer herşey
mrba eylül anneleri inşallah hepiniz iyisinizdir bende başta sizlerleydim ama malesef dış gebelik tanısı konuldu buarada ZEYTİNGÖZLÜ seninde bundan önceki hamileliğin dışgebelikmiş önceki yazılarını okuyup şuan normal bi gebelik yaşadığna çok sevindim cnm allah herkesin gönlüne göre versin.ben artık çok korkuyorum hamilelik için ve çokta istiyorum ama daha yeni atllattım .zeytingözlü sana bazı sorularım olcak cvplarsan sevinirim cnm dışgebelikten ne kadar sonra hamile kaldın,rahimfilmi çektirdin mi dış gebelik sonlandığında bile kasıklarında ağrılar şişlik hissi batmalar oldumu ve folikasit kullanımı dış gebeliğe faydalımı çok soru sordum biliyorum ama napıyım çok yıprandım beni anlıycağnı düşünüyorum allah hayırlısıyla evladını kucağna almayı nasip etsin senin ve hepinizin (AMİNNN )cvplar için şimdiden teşşekürler.kızlar hepinizi öpüyorum nolur banada dua edin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?