2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bitanem benim ya çok teşşekkürederim benimde iğneyle sonlandı bende korkuyorum rahim filmi için bazı doktorlar 2. tekrarlarsa yaptır dio kimide yaptır dio ama korkuyorum galiba bende senin gibi yaptıramıycam canım ALLAH ne muradın varsa versin şu yazdğın yazılar beni nasıl umutlandırdı biliyormusun sağol canım çok teşekkürederim.

ben çıkıyorum kızlar doktora gidecem bahaneyle bebişimide görürüm hastalanmanın en güzel yanı bu sanırım hepinizi öptüm...

Canım tabiki umutlanacaksın inan ne hissettiğini çok iyi biliyorum , emin ol sen de bir gün yaşayacaksın ben bir sene çok üzüldüm , çok stres yaptım ama bir yandanda kendimi yeni hamilelik için hazırladım o süreçte bol bol süt içtim , dikkat etttim kendime...Ama rahim filmini çektir bence korkma çünkü tüplerde az da olsa yapışıklık varsa bu şekilde açılıyormuş , ve hemen hamile kalabiliyormuşsun pek çok blog da bayanlar öyle yazmışlar , umarım hakkında hayırlısı olur sakın moralini bozma :)

sağol canım bende bakayım burada bnttna ...ya benım baktığım magaza sıradan bı hamıle gıyım mgzasıydı aslında.belkide bana o yuzden uçuk geldi.bende denicem canım teşekkürlerrr

ben çıkıyorum kızlar doktora gidecem bahaneyle bebişimide görürüm hastalanmanın en güzel yanı bu sanırım hepinizi öptüm...

canım gecmiş olsun ..dikkat et kendine ve bebişeee

ilgin için çok teşekkürederim zeytingözlü inşlh burda doğumununda haberini alırız güzel bebeğini hayırlısıyla kucağna alırsın inşlh bitanem çok öpüyorum seni o zamanı hatırlatıpta canını sıktıysam nolur affet beni ama beni en iyi sen anlarsın tekrar öpüyorum Allaha emanet olun...

Hiç de canımı sıkmadın , o geçmişte kaldı şu an başka bir durumdayım tabi ki tedirgin olduğum şeyler var ama bu herkesin ortak derdi , senin içinde geçmişte kaldı inşallah bizde senin müjdeli haberini duyarız , kendine iyi bak canım ...

canlarım ben geldım doktordan.
gorduk tatlişkomu.aman masallah subhanallah ne kadar da buyumuş.artık ultrasonda tum vucudunu tamamen goremıoruz.parca parca gorebılıorz.kuzucum hala bır hafta onden gıdıomuş.nasıl ozlemısım ya.bır de hıc bu kadar uzun sure gormemıstım cok mutlu oldum.cınsıyetını sorduk erkeğe benzıo ama kesin diil 15 gun sonra netleşir dedi.bakalım bı kucuk adam mı gelıcek,cimcime mi 15 gun sonra kesın ogrenırız ınsallah.2 boyutlu ultrasonda baktı cunku.oyle işte.ha bırde doktora sordum bu bebek asagıda mı duruo ben mı oyle hıssedıorum dedım.ayaktayken asagıda baskı hıssetmenız normal dedı.aklıma gelenler bu kadar sımdılık.allah hepınıze gusel haberler almayı nasıp etsın kızlar.

canım bu konuda katılıyorumm sana. zaten o sözlerınden sonra o arkadasıyla gorusmuyoruz.onların ıkıncı erkek bebeklerı olunca eşime hava atıyolar nasıl moralım bozuldu anlatamamm. ben kızında erkegınde degılım saglıklı olsun benım olsun ama cahılce soylenen sozler cok can sıkıyo o anda onu bogmak geldı ıcımden. dedıgın gıbı allah onların kalbıne gore versınn

canıım yaaa maşallah çok ama çok sevindimm ya bende 14+3 üm aramızda fazla yokmuş ya nezamandır bende görmüyorum bebişimi içimde bi korku var 3 gündür hamilieliğe dair hiçbişi hisetmiyorum yarın doktora gidicem bekleyemiceeem

arkadaslar merhababen size bişey soracam.. ben normalde yatarken hep karnımın üzerine yatardım .şuandana yatıyorum.henüz cok küçük oldugu için cok rahatsız etmiyor ama bebek için sakıncalı olbilir mi bi bilginiz var mı bu konuda. yardımcı olursanız sevinirim....

senın adına cok sevındım canım allahım saglıkla kucagımıza almayıda nasıp etsın

canım bende öle uyurum hep merak edip burdaki arkadaşlara sormuştum 3 4 aydan sonra yatılmaması gerekiyomuş

canım bende öle uyurum hep merak edip burdaki arkadaşlara sormuştum 3 4 aydan sonra yatılmaması gerekiyomuş

tsk ederim canım yaa....desene benim için 1 kac ay yani alısana kadar uykusuz cok gece gececek..cünkü baska türlü kesinlikle uyuyamıyorum ben..ama napalım bebeişler için dayanacaz artık..hersey onlar için.:))):asigim::asigim::asigim:

Selam kızlar. Herkes iyidir umarım. Geçmişi okuyamadım. Az önce doktordan geldim. '2 li tarama testi sonuçlarımı gösterdim. 10000:1 çıktı sonucum. Yani en düşük rüskmiş. Allaha şükür. 3 lü tarama testine gerek yok dedi. Ferrum fort ve magnezyum verdi. Ferrum fort içen varmı aranızda. Doktor bulantı yapa belki dedi. ıçenlerde yaptımı merak ediyorum?

evet canım onlar için katlanıcaz artık ben yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi:smiley-cool:

canım hadi gözünaydın çok sevindim.yalnız neden 3 lü teste gerek yok dedi benimde sonuçlar ii çıkmıştı ama 3 lü teste çağırdı.bana sadece elevit verdi canım o ilaç hakkında bişi söylüyemicem

evet canım onlar için katlanıcaz artık ben yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi:smiley-cool:

ben de öle yapacam mecburen..benimki daha cok küçük kısmetse ben de ekim annesi olacam..ara ara sizin topıc e gelip bakıyorum..acaba diğer ay nasıl olacam diye..:)))Allah insallah hayırlısıyla hepinizin ve hepimizin bebişlerini saglıcakla kucaklarımıza almayı nasıp eder...:Saruboceq::Saruboceq:

Canım tşk ederim. 2 li test 3 lü teste göre daha güvenilir bir testmiş. 2li testte sonuç % 90 doğru çıkarken 3 lü testte % 60 doğru çıkıyormuş. O yüzden gerek olmadığını söyledi.

korkma canım.daha kucukler.hıssetmememız normal hemen kotu dusuncelere gelmesın aklına.sen dua et bol bol ıcın rahatlasın.bısıy yoktr korkma.seytan evham yaptırıo ınsana.allaha emanet.

senın adına cok sevındım canım allahım saglıkla kucagımıza almayıda nasıp etsın

saolun arkadaslar.ınsallah sız de cok gusel haberlerle donersınız.rabbım hepımızın yuzunu guldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…