Selam kızlar. Herkes iyidir umarım. Geçmişi okuyamadım. Az önce doktordan geldim. '2 li tarama testi sonuçlarımı gösterdim. 10000:1 çıktı sonucum. Yani en düşük rüskmiş. Allaha şükür. 3 lü tarama testine gerek yok dedi. Ferrum fort ve magnezyum verdi. Ferrum fort içen varmı aranızda. Doktor bulantı yapa belki dedi. İçenlerde yaptımı merak ediyorum?
kızlar bişey sormak istiyorum eltinizle aranız nasıl?Eltim sözlendiğimden beri sevmedi bunu her hareketiyle ediyor. Nişanımda düğünümde yaptığı hareketler bile gelenlerin dikkatini çekmiş surat asıp oturmalar bana sırt dönmeler falan neyse ne yaptıysam yaranamadım.Kayınvalidemede dedim artık bende eltimi sevmiyorum diye..eltimle düğün tarihlerimi arasında 10 ay var sadece...tüm eltiler böyle birbirini sevmez mi? yoksa bu sadece bana mı denk geldi?
Canım tşk ederim. 2 li test 3 lü teste göre daha güvenilir bir testmiş. 2li testte sonuç % 90 doğru çıkarken 3 lü testte % 60 doğru çıkıyormuş. O yüzden gerek olmadığını söyledi.
ferrumu bende kullanıyorum ama hergun almıyorum hem kılo aldırıyo hemde malum kabızlık yapıyo 1 gun alıyorum 1 gun almıyorum bıde elevıt kullanıyorum hadı gozun aydın bebısın masallahı varr
3 lü testi doktorum istemedi benden, bişeyde demedi, sanırım gerek duymadı
ayy istesede yaptırmicam, sonuçta herhangi bir müdahale yapamicaklar sadece bilgilendirmeymiş bu tahliller, para tıuzağı anlayacağınız
ve içimizi karartcaklar, boşverin yapmayın bence
Canım, gule gule giy, dediğindende yeni yaptırdım suadiyede bi terzi isteyene adresi veririm, kumaşı dahil 15 e yaptı fermuarın sonuna kadar kesti, beline jarse dikti, içine ayarlı lastik gecirdi içten ve düğme taktı.Snmrh bende haftasonu benettondan aldım kot 33 tl ye. Sevıl arkadasımız tavsıye etmıstı sagolsun. Bende gebe de falan baktım ucmuslar.
Bırde daha onceden okumustum. Bazıları eskı pantolonlarını yada normal bır yenı buyuk beden pantolon alıp terzıde bellerıne hamıle pantolonlarındakı penyeden koyduruyorlarmıs. Onuda denıycem
canım ben anlamıyorum bu insanları aynı şeyleri bende yaşadım hemde iki insandan birden, biri sabahın köründe arıyodu biri öğleden sonra, müneccimlik yapıyolardı, şimdi sevinirler. insanın dengesini bozuyorlar zaten hamilelik hormonları zıplatan bişey ve yeterine zor, onlarında evladı var bedduada edemiyorum Rabbim bildiği gibi yapsın, ne diyim. Sakın moralini bozma bak benim başıma gelenlere, Allah kötü şeylerden esirgesin . Biz yanlızca bir yerinden bakıyoruz Allah en iyisini bilir.Ben çok pişmanım, umarım başıma daha iş gelmez.:1no2:canım bu konuda katılıyorumm sana. zaten o sözlerınden sonra o arkadasıyla gorusmuyoruz.onların ıkıncı erkek bebeklerı olunca eşime hava atıyolar nasıl moralım bozuldu anlatamamm. ben kızında erkegınde degılım saglıklı olsun benım olsun ama cahılce soylenen sozler cok can sıkıyo o anda onu bogmak geldı ıcımden. dedıgın gıbı allah onların kalbıne gore versınn
Kızlar nasılsınız bu arada ya benim sancılarım ve akıntım devam çok moralim bozuk, Bu hamileliğim zor geçiyor, evvelki için Allah a şükretmemiştim, sizler hergün şükredin valla. Sinirlerim bozuk, eşime ve kızımada yansıtıyorum, net,cede Allah ın dediği olur, hayırlısı ama her seferinde birşey olacakmı acaba diye içimden geçirmiyor diilim, buda psikolojimi bozdu.
Sağol, canım, çok teşekkürler. İnşallah sende sorunsuz sağlılkla kavuşursun bebişine:Saruboceq:geçmiş olsun canım ilaç kullanıyomuydun? inşallah en kısa sürede iyleşirsin..:Saruboceq:
Kızlar güzel şeylerden bahsetmek istiyorum biraz yaa, iğde yiyince bebek güzel oluyomuş iğd ealdırdım eşimee, sizinde bildiğiniz böyle şeyler varmı, haa bide skın bişey çalmayın haa, ben dayanamayıp mandalin çalmıştım eşimle birinin yasakkelimebahçeyi gezerken canım çok istemişti, kızışımın baldırında ufacık mandalin lekesi var.
merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım sizde beni kabul ederseniz sewinirim bende 14 haftalık hamileyim kısmetse eylül 4 doğumum son adet tarihim 29 kasım benide listeye eklerseniz mutlu olurum 1 hafta sonrada cinsiyetini öğrenicem inşlh.
canlarım ben geldım doktordan.
gorduk tatlişkomu.aman masallah subhanallah ne kadar da buyumuş.artık ultrasonda tum vucudunu tamamen goremıoruz.parca parca gorebılıorz.kuzucum hala bır hafta onden gıdıomuş.nasıl ozlemısım ya.bır de hıc bu kadar uzun sure gormemıstım cok mutlu oldum.cınsıyetını sorduk erkeğe benzıo ama kesin diil 15 gun sonra netleşir dedi.bakalım bı kucuk adam mı gelıcek,cimcime mi 15 gun sonra kesın ogrenırız ınsallah.2 boyutlu ultrasonda baktı cunku.oyle işte.ha bırde doktora sordum bu bebek asagıda mı duruo ben mı oyle hıssedıorum dedım.ayaktayken asagıda baskı hıssetmenız normal dedı.aklıma gelenler bu kadar sımdılık.allah hepınıze gusel haberler almayı nasıp etsın kızlar.
güzel gülücüklü günler hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?