2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ferrumu bende kullanıyorum ama hergun almıyorum hem kılo aldırıyo hemde malum kabızlık yapıyo 1 gun alıyorum 1 gun almıyorum bıde elevıt kullanıyorum hadı gozun aydın bebısın masallahı varr

valla nazar değmesin benim bir eltim var, arkadaştan farkı yok
benden 7 yaş büyük, sadece 2 eltiyiz başkada olmicak, Allahım bozmasın aramızdan su sızmıyor. hemen alt katımda oturuyor.

Canım tşk ederim. 2 li test 3 lü teste göre daha güvenilir bir testmiş. 2li testte sonuç % 90 doğru çıkarken 3 lü testte % 60 doğru çıkıyormuş. O yüzden gerek olmadığını söyledi.

3 lü testi doktorum istemedi benden, bişeyde demedi, sanırım gerek duymadı
ayy istesede yaptırmicam, sonuçta herhangi bir müdahale yapamicaklar sadece bilgilendirmeymiş bu tahliller, para tıuzağı anlayacağınız
ve içimizi karartcaklar, boşverin yapmayın bence

ferrumu bende kullanıyorum ama hergun almıyorum hem kılo aldırıyo hemde malum kabızlık yapıyo 1 gun alıyorum 1 gun almıyorum bıde elevıt kullanıyorum hadı gozun aydın bebısın masallahı varr

valla bakalım benim nasıl olcak. Yarın ilk defa içicem. Kabızlık yapıyorsa yandık. Zaten normalde kabızlık çekiyorum.

evet cnm bende yaptırmayacağım.

Canım, gule gule giy, dediğindende yeni yaptırdım suadiyede bi terzi isteyene adresi veririm, kumaşı dahil 15 e yaptı fermuarın sonuna kadar kesti, beline jarse dikti, içine ayarlı lastik gecirdi içten ve düğme taktı.

Kızlar nasılsınız bu arada ya benim sancılarım ve akıntım devam çok moralim bozuk, Bu hamileliğim zor geçiyor, evvelki için Allah a şükretmemiştim, sizler hergün şükredin valla. Sinirlerim bozuk, eşime ve kızımada yansıtıyorum, net,cede Allah ın dediği olur, hayırlısı ama her seferinde birşey olacakmı acaba diye içimden geçirmiyor diilim, buda psikolojimi bozdu.

canım ben anlamıyorum bu insanları aynı şeyleri bende yaşadım hemde iki insandan birden, biri sabahın köründe arıyodu biri öğleden sonra, müneccimlik yapıyolardı, şimdi sevinirler. insanın dengesini bozuyorlar zaten hamilelik hormonları zıplatan bişey ve yeterine zor, onlarında evladı var bedduada edemiyorum Rabbim bildiği gibi yapsın, ne diyim. Sakın moralini bozma bak benim başıma gelenlere, Allah kötü şeylerden esirgesin . Biz yanlızca bir yerinden bakıyoruz Allah en iyisini bilir.Ben çok pişmanım, umarım başıma daha iş gelmez.:1no2:

geçmiş olsun canım ilaç kullanıyomuydun? inşallah en kısa sürede iyleşirsin..:Saruboceq:

geçmiş olsun canım ilaç kullanıyomuydun? inşallah en kısa sürede iyleşirsin..:Saruboceq:
Sağol, canım, çok teşekkürler. İnşallah sende sorunsuz sağlılkla kavuşursun bebişine:Saruboceq:
, progestan alıyodum, sonra crinon diye bi jel, şimdi yine progestan canım, bu ilaçlarda sinirlerimi iyice yıprattı galibakafamçokkarıştı

Kızlar güzel şeylerden bahsetmek istiyorum biraz yaa, iğde yiyince bebek güzel oluyomuş iğd ealdırdım eşimee, sizinde bildiğiniz böyle şeyler varmı, haa bide skın bişey çalmayın haa, ben dayanamayıp mandalin çalmıştım eşimle birinin yasakkelimebahçeyi gezerken canım çok istemişti, kızışımın baldırında ufacık mandalin lekesi var.

slm kızlar çok kötü nezle oldumm.. sürekli limon yiyip duruyorum.. kivi ve portakalda bolbol tüketiyorumm ama yinede başım fena şekilde ağrıyor..
bebeğimi bugün çok sevdim yaa öyle çok yağmur yağıyordu fırtına kopuyordu bugün bebeğime dedimki annecimm ohh senın yerin sıcak... ne güzel rahat rahat yat bebeğimm..seni çok seviyorumm.. aaa birde baktım karnımda bir sancı oldu sanki hemen geçtii acaba tekme mi atttı dedimm yaa.... tuaf oldumm sevindimm...

banada görümcem yapmıştı saçımdan 1 tel kopartıp yüzüğümü ona geçirmişti ve karnımın üzerinde değimesine 1cm kala bir mesafeden tutmuştu..yüzük bebeğin kalp atışlarına göre hızlı hızlı sallanmaya başladı ve dediki bebek erkek.bunun yorumuda şuna göre oluyormuş eğer yüzük düz gidip geliyorsa erkek daire çizerek gidip geliyorsa kız....biliyorum batıl bir inanış ama bazen bebişim yaşıyomu diye aklıma takıldığında hemen yapıyorum yüzük eğer sallanıyorsa mutlu oluyorum bebeğimin kalbi atıyor diyee:dance:

merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım sizde beni kabul ederseniz sewinirim bende 14 haftalık hamileyim kısmetse eylül 4 doğumum son adet tarihim 29 kasım benide listeye eklerseniz mutlu olurum 1 hafta sonrada cinsiyetini öğrenicem inşlh.

hoşgeldin canımhihoyyyt ilk hamileliğin mi:)

h.b canım 1 kızım var 6 yasında 9 ay önce de 1 kürtajım oldu 9haftalık öldü karnımda,yani 3 üncü hamileliğim oluyor.hayırlısıyla alırız inşlh kucağımıza yavrularımızı.

tatlım çok sevindim maşallah bebeğine baya büyümş senin adınada çok mutlu oldum

özgecim canım sana demiştim 2li testin iyi çıkıcak diye şükürler olsun iyi çıkmış tatlım çok sevindim

günaydın kızlar nabersiniz herkes nasıl doktordan gelenlerden güsel haberler bekliyoruz bu gün gidiceklerde iyi haberlerle gelirler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…