2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın , umarım hepimiz güzel bir gün geçiririz , bugün sağ tarafımda hafif hafif ağrı gibi bir şeyler var :)

Dün iş çıkışı dayanamadım mothercare uğradım , çok erken ama bebişime çıtçıtlı atletle tulum aldım :)) Tabi unisex :) böylece ilk kıyafetlerini almış oldum :)

Canım gözünaydın. Bebeklerimizi ultrasonda dahi olsa görebilmek , içlerimizdeki varlıklarına gözlerimizle bir kez daha şahit olmak gerçekten olağanüstü birşey. Allah hiç kimsenin mutluluğunu bozmasın inşallah...

Canım bende her zaman karnımın üstüne yatıp uyurdum ama belli bir süre sonra istesende o şekilde rahat edip yatamıyorsun. Ben şu 15. haftamın içerisindeyim ve bir süredir o şekilde uyuyamıyorum. Zor oluyor elbette ama yapacak başka birşey yok.

Çok sevindim canım bu güzel haberi aldığıma...Senin de gözünaydın...

Hoşgeldin canım aramıza... Sağlıklı bir hamilelik dilerim. Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

gunaydın kızlar.
ben gune keyifsiz başladım afedersiniz wc den sonra peçeteye çok acık kahverengı seyler geldı. jel kullanıyorum o jel beyaz olarak çıkardı. yada kanama bandı varken hafıf pembe cıkardı bu sefer acık kahve olarak cıkm ası benı çok tedırgın edıyor

Günaydın canım ,geçmiş olsun . E doktorunu arayıp sorsana , belki istirat verir .

aradım dr umu endişe etme olabilir diyor. agrın sızın yoksa sorun yoktur dıyor...

benimde böyle bişey başıma gelmişti çok korkmuştum sabahın köründe ama dr aradım progastan verdi ama ben 13 + 14 haftalıktım wc de ilk pembe gelmişti sonra bir kaç gün sonra kahve geldi sonra geçti ama ilişki falan yasak demişti cnm onun için tedirgin olma ve ultrasyonda neden olduğunu görömedi ama ilk aylarda düşük tehlikem vardı içerde kanama görüyorum demişti acaba omuydu bilmiyoruz neyse 15+5 im allaha şükür bir sorunumuz yok ama moralin yüksek olsun o çok önemli

canım benımde kanama rıskım vardı. 10+4 ken dr la gorustuk hersey çok guzel demıstı. Ben zaten progestan kullanıyorum. Işte o bu sefer acık kahve olarak cıktı..umarım bişey olmaz benım yavrumada

iyim canım göbişimi büyütüyorum sen cnm ağrıların azaldı dimi

azaldı canım ama bol bol su içiyorum sanırım o yüzden iyi geliyor benimkide büyüyor göbişim akşam çatlıcak gibiydi çok şişti sabah yine normaldi ama akşam meyve falanda yeyince şişirdi hepten hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 :dance: :teytey: :roflol: a.s :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…