canlarım ben geldım doktordan.
gorduk tatlişkomu.aman masallah subhanallah ne kadar da buyumuş.artık ultrasonda tum vucudunu tamamen goremıoruz.parca parca gorebılıorz.kuzucum hala bır hafta onden gıdıomuş.nasıl ozlemısım ya.bır de hıc bu kadar uzun sure gormemıstım cok mutlu oldum.cınsıyetını sorduk erkeğe benzıo ama kesin diil 15 gun sonra netleşir dedi.bakalım bı kucuk adam mı gelıcek,cimcime mi 15 gun sonra kesın ogrenırız ınsallah.2 boyutlu ultrasonda baktı cunku.oyle işte.ha bırde doktora sordum bu bebek asagıda mı duruo ben mı oyle hıssedıorum dedım.ayaktayken asagıda baskı hıssetmenız normal dedı.aklıma gelenler bu kadar sımdılık.allah hepınıze gusel haberler almayı nasıp etsın kızlar.
arkadaslar merhababen size bişey soracam.. ben normalde yatarken hep karnımın üzerine yatardım .şuandana yatıyorum.henüz cok küçük oldugu için cok rahatsız etmiyor ama bebek için sakıncalı olbilir mi bi bilginiz var mı bu konuda. yardımcı olursanız sevinirim....
Selam kızlar. Herkes iyidir umarım. Geçmişi okuyamadım. Az önce doktordan geldim. '2 li tarama testi sonuçlarımı gösterdim. 10000:1 çıktı sonucum. Yani en düşük rüskmiş. Allaha şükür. 3 lü tarama testine gerek yok dedi. Ferrum fort ve magnezyum verdi. Ferrum fort içen varmı aranızda. Doktor bulantı yapa belki dedi. İçenlerde yaptımı merak ediyorum?
merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım sizde beni kabul ederseniz sewinirim bende 14 haftalık hamileyim kısmetse eylül 4 doğumum son adet tarihim 29 kasım benide listeye eklerseniz mutlu olurum 1 hafta sonrada cinsiyetini öğrenicem inşlh.
gunaydın kızlar.
ben gune keyifsiz başladımafedersiniz wc den sonra peçeteye çok acık kahverengı seyler geldı. jel kullanıyorum o jel beyaz olarak çıkardı. yada kanama bandı varken hafıf pembe cıkardı bu sefer acık kahve olarak cıkm ası benı çok tedırgın edıyor
Dün iş çıkışı dayanamadım mothercare uğradım , çok erken ama bebişime çıtçıtlı atletle tulum aldım :)) Tabi unisex :) böylece ilk kıyafetlerini almış oldum :)
canım iyi günlerde sağlıkla Allah giydirmak nasip etsin
sağol tatlışı nasılsın bu gün
gunaydın kızlar.
ben gune keyifsiz başladımafedersiniz wc den sonra peçeteye çok acık kahverengı seyler geldı. jel kullanıyorum o jel beyaz olarak çıkardı. yada kanama bandı varken hafıf pembe cıkardı bu sefer acık kahve olarak cıkm ası benı çok tedırgın edıyor
benimde böyle bişey başıma gelmişti çok korkmuştum sabahın köründe ama dr aradım progastan verdi ama ben 13 + 14 haftalıktım wc de ilk pembe gelmişti sonra bir kaç gün sonra kahve geldi sonra geçti ama ilişki falan yasak demişti cnm onun için tedirgin olma ve ultrasyonda neden olduğunu görömedi ama ilk aylarda düşük tehlikem vardı içerde kanama görüyorum demişti acaba omuydu bilmiyoruz neyse 15+5 im allaha şükür bir sorunumuz yok ama moralin yüksek olsun o çok önemli
Sağol güzelim , inşallah cümlemize ... Bakma çok erken aldım ama nefsimi körlemek içindi daha bişey almam cinsiyeti kesin belli olana kadar :)
iyim canım göbişimi büyütüyorum sen cnm ağrıların azaldı dimi
kızlar pazartesi doktora gittimde aldığım kuzucuğum ne kadar büyümüş
herkese günaydınna.s.
meleklerimizle güzel birgün geçirmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?