gunaydın kızlar.
ben gune keyifsiz başladımafedersiniz wc den sonra peçeteye çok acık kahverengı seyler geldı. jel kullanıyorum o jel beyaz olarak çıkardı. yada kanama bandı varken hafıf pembe cıkardı bu sefer acık kahve olarak cıkm ası benı çok tedırgın edıyor
canım benim yaaa annesi maaşallah kuzucuğuna Allahım nazarlardan korusun onuuu
caniko benim minik kanamamın üstünden neredeyse 2 hafta geçti jel hala kahverenkli lekeli çıkıyor. üzülme ama kendini de olabildiğince koru zorlama...
canım benımde kanama rıskım vardı. 10+4 ken dr la gorustuk hersey çok guzel demıstı. Ben zaten progestan kullanıyorum. Işte o bu sefer acık kahve olarak cıktı..umarım bişey olmaz benım yavrumada
günaydın kızlar herkeze selamlar dün ikili tarama sonucunu doktoruma gösterdik ... iyi dedi... sıkı bir beslenme diyeti verdi : günde 3 bardak süt, 1 yumurta, öğünlerde mutlaka tavuk, balık yada kırmızı et... yandık bende aş erme olmuştu etin her türlüsünden tiskindim. süt asla içemem.. ama ne yapcam bilmiyorum... bebeğim için mecburum... işte kızlar bende haberler böyle umarım sizler iyisinizdir....
bircancım bunları bu sitede uygun fiyata yapan arkadaşlar var...haberiniz olsun...
günaydın kızlar herkeze selamlar dün ikili tarama sonucunu doktoruma gösterdik ... iyi dedi... sıkı bir beslenme diyeti verdi : günde 3 bardak süt, 1 yumurta, öğünlerde mutlaka tavuk, balık yada kırmızı et... yandık bende aş erme olmuştu etin her türlüsünden tiskindim. süt asla içemem.. ama ne yapcam bilmiyorum... bebeğim için mecburum... işte kızlar bende haberler böyle umarım sizler iyisinizdir....
nevastacım gerçekten acayip sevimliler bunlar yaa kaydirigubbakcemile3
ama açıkçası benim hiç niyetim yok almaya, çünkü bebek doğar doğmaz batmak istemiyorum :roflol: :roflol:
iyiyiz canım sen nasılsınnhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?