2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın. yeni katılanlar hoşgeldiniz, doktordan dönenler gözünüzaydın, alışveriş yapanlar hayırlı olsun, minik rahatsızlıkları olanlar geçmiş olsun, yeni ciciler alanlar hayırlı olsun. :)

kızlar o kadar güsel ki bebek şekerleri ama biraz pahalılar hangisini seçip koyayım şaşırdım bende alamk istiyorum hastaneye gelenlere ve mevlüde gelenlere vermek için

caniko benim minik kanamamın üstünden neredeyse 2 hafta geçti jel hala kahverenkli lekeli çıkıyor. üzülme ama kendini de olabildiğince koru zorlama...

günaydın kızlar herkeze selamlar dün ikili tarama sonucunu doktoruma gösterdik ... iyi dedi... sıkı bir beslenme diyeti verdi : günde 3 bardak süt, 1 yumurta, öğünlerde mutlaka tavuk, balık yada kırmızı et... yandık bende aş erme olmuştu etin her türlüsünden tiskindim. süt asla içemem.. ama ne yapcam bilmiyorum... bebeğim için mecburum... işte kızlar bende haberler böyle umarım sizler iyisinizdir....

caniko benim minik kanamamın üstünden neredeyse 2 hafta geçti jel hala kahverenkli lekeli çıkıyor. üzülme ama kendini de olabildiğince koru zorlama...

canım dr da içerde minik bı kanama olusmustur onu atıyordur telaşlanma dedı ama bılıyorsun pek elde değil.. korurum canım sağol..

nevastacım gerçekten acayip sevimliler bunlar yaa kaydirigubbakcemile3
ama açıkçası benim hiç niyetim yok almaya, çünkü bebek doğar doğmaz batmak istemiyorum :roflol: :roflol:

canım benımde kanama rıskım vardı. 10+4 ken dr la gorustuk hersey çok guzel demıstı. Ben zaten progestan kullanıyorum. Işte o bu sefer acık kahve olarak cıktı..umarım bişey olmaz benım yavrumada

sakın moralını bozma canım iyi düşün iyi çıksın

bircancım bunları bu sitede uygun fiyata yapan arkadaşlar var...haberiniz olsun...

CANIM ÇOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİNDİM YA bESLENME KONUSUNDA aLLAH YARDIM ETSİN. HER ŞEY BEBEKLER İÇİNhihoyyyt

bircancım bunları bu sitede uygun fiyata yapan arkadaşlar var...haberiniz olsun...

sağol tatlım bilmiyordum yanlız ben çarşıda tanesi 1 tl. Ye bile şirin şeyler gördüm eklediklerim çok şirinler ama tanesi 6 tl falan yazık günah yani gerekte yok pahalı almaya

serdi geçen gün burda sormuştum 3 bardak süt içilmesi gerekiyormuş diye de. sonra gerek yok ya deyip rahatlamıştık birbirimizi. ben de bir bardağı zor içiyorum hergün. bak şimdi sen böyle dedin bana afaganlar bastı. süüt ! 3 bardaaak! nasıl içeceğiz? :)

msms'cim sıkma canını tatlım benim günümden 10 gün önce lekelenmeyle başladı hamileliğim..
3 kutu progestan bitirdim ama ağrılar ve lekelenmeler devam etti..
daha 3. kutu yeni bitti, lekeler anca bitmişti ki şimdi tekrar başlayacak diye bekliyorum..
çok fazla üzerinde durma tatlım kendini yıpratırsın sadece, bebişin de annesi üzülüyor diye üzülür bak :ecrin_bebek:

kızlar şimdi netten ikili testin sonucunu aldım ama doktorum izinli bugun degerler normalmi sizce
PAP- A 1.6
FB-hCG 22,1 doktorumuz ense kalınlığı ıcın cok ıyı demıstı ayyy çok panik oldummmkafamçokkarıştı

bircan ben buralarda bu tür materyaller yapan bir dükkan bulursam kendim yapacağım. çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı. nikah şekerlerimi de kendim yapmıştım zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…