2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım. valla artık hiç bişey yapmıycam. sofrayı falan kuruyordum onuda bırakıcam. kenara cekılcem. bu bebek bana çok zor geldi.Allah sağlıkla da kucagıma aldırsın inşallah. benım ve tüm bekleyenlerin...

bircan ben buralarda bu tür materyaller yapan bir dükkan bulursam kendim yapacağım. çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı. Nikah şekerlerimi de kendim yapmıştım zaten :)

bizim tanıdıklar kendileride yaptılar tül aldılar şekerlerden aldılar basit ama onlarda kendileri yaptı bende bebeğin ismini yazdım zımbalamıştık üstüne hoş geldin yazdık öylede yapılabilir

haklısın canımAMA BEN BİRAZ UYGUN FİYATLILARDAN ALMAK İSTİYORUM

sizin o şansınız var tabii, ben burda uygun alsam bile en az 500 tane almalıyım çünkü aşırı fazla gelen giden olacak ve bi kişiye vermezsen adın ayrımcıya çıkar valla nazi gibi bakarlar insana :roflol: :roflol: :roflol:
aman anneme k.valideye bi de arkadaşlarıma alırım ben de :dilcikar: naniknanik

kızlar illa 3 bardak süt değil. yoğurt olur peynır olur ayran olur sütlü tatlılar olur . 3 bardak sute es deger olacak hersey olur yanı.

strese atmak yerine bırak canım eşin yapsın o kadarını da...
Alah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
dualarımız birbirimiz için canım :1hug: :1hug:

pembe antalyada nerde vardır bılmıyorum ama istanbuldakıler için (el becerısı olanlar yapabılecekler için) eminonunde var her turlu malzeme

tatlım sende o zaman kendin yaaprsın çok cüzi bir paraya 500 taneden fazlasını yaparsın

bircancım satıyorum-arıyorum bölümünde el emekleri var orada bir arkadaş 1-3 tl arasında değişen fiyatlara bunları yapıyor bi göz atın derim...

bizim tanıdıklar kendileride yaptılar tül aldılar şekerlerden aldılar basit ama onlarda kendileri yaptı bende bebeğin ismini yazdım zımbalamıştık üstüne hoş geldin yazdık öylede yapılabilir

tatlım sende o zaman kendin yaaprsın çok cüzi bir paraya 500 taneden fazlasını yaparsın

evet canım böyle tülle falan kendim yaparım fazla kısmını, sonra çok yakınlarım için olacakları ayrı özel yaparım kaydirigubbakcemile3

snm kardeş hiç bir fikrim yok ama acaba servisteki başka bir doktora mı sorsan? cep tel no vermiyor mu senin doktor?

kızlar şimdi netten ikili testin sonucunu aldım ama doktorum izinli bugun degerler normalmi sizce
PAP- A 1.6
FB-hCG 22,1 doktorumuz ense kalınlığı ıcın cok ıyı demıstı ayyy çok panik oldummmkafamçokkarıştı
daha önce attım bu mesajı ama görmediniz galiba kızlar???

3. Ya da 4. Ayımda bir istanbula gelmeyi düşünüyorum zaten çok özledim çok....

cinsiyetler belli olunca gel. Bıldıgım kadarıyla ıstanbul antalyaya gore daha uygun. Eminonunde bır kaç yer ogrendım bende oralara gıdıcem.

Kızlar aklımdayken soylıyım. Chıcco nun tuzlada fabrıka satısı gıbı bır magazası varmıs. Yılda 3 sefer acılıyormus ve fıyatlar çok ucuzmus. Bu cumartesı bu yılın ılk seferı olacakmıs bılgınıze

abc (ben artık sana böyle diyeceğim :))
memnuniyetle neden olmasın... hele bir program belli olsun ben de isterim

snm arkadaşım neden bu kadar panik oldun. burdaki herkese söylüyorum aslında. yüzlerce binlerce dert var. ama bebeler karnımızdayken bu dertler var olmasına rağmen bunarı ruhumuz bile duymuyor. ve mevcut tıbbi teknoloji bunları tanımlayamıyor. işin ilginç yani down sendromu bu bu binlerce sorundan yalnızca bir tanesi. anne karnında tespit edilen nadir bir kaç zihinsel gelişim sorunu bu olduğu için yalnızca buna bakılabiliyor. ve buna bakılınca da sanki başka dert yokmuş gibi kafayı buna takıyoruz arkadaşım. hiç canını sıkma kafana da takma bu testi. üzme kendini. olasılığı her halükarda düşük.

yine de normal değerlere bakıyorum şu anda senin için bulursam yazacağım

meraba arkadaşlar...
ben dün katılmıştım aranıza... herkesin keyfi yerindedir umarım :)
ben 12. haftamdayım, dün doktora gittim, 1 hafta önde gidiyomuş bebek... ense kalınlığı 1.4 , kan tahlilleri daha sonra belli olacak. bize cinsiyetini de söyledi doktor, erkekmiş... bu haftada cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım var mı? inansam mı oğlum olacağına :)))))
boyu da 5,79 cm bu arada :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…