msms'cim sıkma canını tatlım benim günümden 10 gün önce lekelenmeyle başladı hamileliğim..
3 kutu progestan bitirdim ama ağrılar ve lekelenmeler devam etti..
daha 3. kutu yeni bitti, lekeler anca bitmişti ki şimdi tekrar başlayacak diye bekliyorum..
çok fazla üzerinde durma tatlım kendini yıpratırsın sadece, bebişin de annesi üzülüyor diye üzülür bak :ecrin_bebek:
bircan ben buralarda bu tür materyaller yapan bir dükkan bulursam kendim yapacağım. çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı. Nikah şekerlerimi de kendim yapmıştım zaten :)
haklısın canımAMA BEN BİRAZ UYGUN FİYATLILARDAN ALMAK İSTİYORUM
sağol canım. valla artık hiç bişey yapmıycam. sofrayı falan kuruyordum onuda bırakıcam. kenara cekılcem. bu bebek bana çok zor geldi.Allah sağlıkla da kucagıma aldırsın inşallah. benım ve tüm bekleyenlerin...
sizin o şansınız var tabii, ben burda uygun alsam bile en az 500 tane almalıyım çünkü aşırı fazla gelen giden olacak ve bi kişiye vermezsen adın ayrımcıya çıkar valla nazi gibi bakarlar insana :roflol: :roflol: :roflol:
Aman anneme k.valideye bi de arkadaşlarıma alırım ben de :dilcikar: Naniknanik
bizim tanıdıklar kendileride yaptılar tül aldılar şekerlerden aldılar basit ama onlarda kendileri yaptı bende bebeğin ismini yazdım zımbalamıştık üstüne hoş geldin yazdık öylede yapılabilir
tatlım sende o zaman kendin yaaprsın çok cüzi bir paraya 500 taneden fazlasını yaparsın
strese atmak yerine bırak canım eşin yapsın o kadarını da...
Alah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
dualarımız birbirimiz için canım :1hug: :1hug:
kızlar şimdi netten ikili testin sonucunu aldım ama doktorum izinli bugun degerler normalmi sizce
PAP- A 1.6
FB-hCG 22,1 doktorumuz ense kalınlığı ıcın cok ıyı demıstı ayyy çok panik oldummmkafamçokkarıştı
3. ya da 4. ayımda bir istanbula gelmeyi düşünüyorum zaten çok özledim çok....
3. ya da 4. ayımda bir istanbula gelmeyi düşünüyorum zaten çok özledim çok....
3. Ya da 4. Ayımda bir istanbula gelmeyi düşünüyorum zaten çok özledim çok....
snm kardeş hiç bir fikrim yok ama acaba servisteki başka bir doktora mı sorsan? cep tel no vermiyor mu senin doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?