meraba arkadaşlar...
ben dün katılmıştım aranıza... herkesin keyfi yerindedir umarım :)
ben 12. haftamdayım, dün doktora gittim, 1 hafta önde gidiyomuş bebek... ense kalınlığı 1.4 , kan tahlilleri daha sonra belli olacak. bize cinsiyetini de söyledi doktor, erkekmiş... bu haftada cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım var mı? inansam mı oğlum olacağına :)))))
boyu da 5,79 cm bu arada :))))
bircancım satıyorum-arıyorum bölümünde el emekleri var orada bir arkadaş 1-3 tl arasında değişen fiyatlara bunları yapıyor bi göz atın derim...
GUNAYDIN kizlar nasilsiniz bakalim.birkac arkadas cinsiyetlerini ogrenmis ne kadar guzel.fussillet nevestebircan nerdesinsinz herhalde bugun isleriniz cok girmeye zamaninizmi olmadi.dilek tasinacakdi acaba neyapti naasil.
kızlar pazartesi doktora gittimde aldığım kuzucuğum ne kadar büyümüş
Kızlar nasılsınız bu arada ya benim sancılarım ve akıntım devam çok moralim bozuk, Bu hamileliğim zor geçiyor, evvelki için Allah a şükretmemiştim, sizler hergün şükredin valla. Sinirlerim bozuk, eşime ve kızımada yansıtıyorum, net,cede Allah ın dediği olur, hayırlısı ama her seferinde birşey olacakmı acaba diye içimden geçirmiyor diilim, buda psikolojimi bozdu.
Canım gözünaydın. Bebeklerimizi ultrasonda dahi olsa görebilmek , içlerimizdeki varlıklarına gözlerimizle bir kez daha şahit olmak gerçekten olağanüstü birşey. Allah hiç kimsenin mutluluğunu bozmasın inşallah...ama bu cok seker ya.baş aşağı duruo.ne cabuk buyuyolar dımı?allahım korusun nazarlardansaol dılek .allah sıze de hayırlı gusel haberler almayı nasıp etsın.rabbım bebeklerımızı korusun.
kızlar pazartesi doktora gittimde aldığım kuzucuğum ne kadar büyümüş
hosgeldın teuto.allah kucagına lamayı da nsıp etsın ınsallah.merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım sizde beni kabul ederseniz sewinirim bende 14 haftalık hamileyim kısmetse eylül 4 doğumum son adet tarihim 29 kasım benide listeye eklerseniz mutlu olurum 1 hafta sonrada cinsiyetini öğrenicem inşlh.
sevil benimde sancılarım oluyor hala progestan kullanıyorum. Doktorun ne diyor bu sancılar için. Benimki yapabileceğimiz bişey yok çok rahatsız olursan ağrı kesici al diyor. Dün dayanamadım akşam 09:30'da aradım hamfendi bozuk attı o saatte aramazmış niye erken aramamışın. Rahatsız etmişim çok canım sıkıldı. Zaten herşeye moralim bozuluyor. Sonradan mesaj atacaktım cebine. Vazgeçtim.
KIzlar sizde hiç geç saatte doktorunuzu aradınız mı? Tepkisi ne oldu.
sevil benimde sancılarım oluyor hala progestan kullanıyorum. Doktorun ne diyor bu sancılar için. Benimki yapabileceğimiz bişey yok çok rahatsız olursan ağrı kesici al diyor. Dün dayanamadım akşam 09:30'da aradım hamfendi bozuk attı o saatte aramazmış niye erken aramamışın. Rahatsız etmişim çok canım sıkıldı. Zaten herşeye moralim bozuluyor. Sonradan mesaj atacaktım cebine. Vazgeçtim.
KIzlar sizde hiç geç saatte doktorunuzu aradınız mı? Tepkisi ne oldu.
selam annecikler herkese kocaman selam..... rahatsız olanlara çokk geçmiş olsun.. sanırım bebekler büyüdükçe daha çok sancı yapıyorlar. benimde kasıklarda değil ama rahmimim alt kısmında sancım oluyo am öyle abartılacak kadar değil. sanırım normal olan şeyler bunlar...
bu arada kızlar biberonlara bakıyodum int te çok tatlılar hele bir tanesi var bebekte gazı önlüyomuş biraz daha büyüyelim onu mutlaka alıcam..
valla canım kızmaya hiç hakkı yok. kusura bakmayacaklar jınekologsa her an her telefona cevap verecek. bende bu sabah 9 da aradım. dr um 2 de falan muayenhanesıne gecıyor. uyuyordu kadın sesınden bellı. sağolsun guzel guzel cevap verdı.
kızlar bebeşime bişeyler almak için sabırsızlanıyorum ama ortak renk almak zorunda kalıyorum hem kız hem erkek için keşke belli olsalar 28 Mart gelmek bilmiyor
Kızlar nasılsınız bu arada ya benim sancılarım ve akıntım devam çok moralim bozuk, Bu hamileliğim zor geçiyor, evvelki için Allah a şükretmemiştim, sizler hergün şükredin valla. Sinirlerim bozuk, eşime ve kızımada yansıtıyorum, net,cede Allah ın dediği olur, hayırlısı ama her seferinde birşey olacakmı acaba diye içimden geçirmiyor diilim, buda psikolojimi bozdu.
kızlar şimdi netten ikili testin sonucunu aldım ama doktorum izinli bugun degerler normalmi sizce
PAP- A 1.6
FB-hCG 22,1 doktorumuz ense kalınlığı ıcın cok ıyı demıstı ayyy çok panik oldummmkafamçokkarıştı
daha önce attım bu mesajı ama görmediniz galiba kızlar???
cnm hiç aramadık ama aramakta normal ozaman doğum olucağı zamanda belli bir saate kadar mı arayabilirsin acaba onu sorman lazım zaten kimse durup dururken kimseyi aramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?