2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşallah bek bebeğin hızlı büyümekte karar aramıza hoş geldin Allah meleğini sana bağışlasın canım

GUNAYDIN kizlar nasilsiniz bakalim.birkac arkadas cinsiyetlerini ogrenmis ne kadar guzel.fussillet nevestebircan nerdesinsinz herhalde bugun isleriniz cok girmeye zamaninizmi olmadi. dilek tasinacakdi acaba neyapti naasil.

ayyy ben de gece rüyamda yeni bayan doktoruma gitmiştim ve kız olduğunu söyledi bebeğimin :asigim:
ben iyice alıştım artık, herkes oğlan oğlan diyor çünkü, oğlan hissetmeye bile başladım :roflol: :roflol:
rüyamda kız deyince doktor şok oldum, kociş de yanımda diyor ki "ben demedim mi kız olacak diye" :roflol:
gerçekten bebeğimizin kız olacağını söyleyen tek insan eşim :icecream:

GUNAYDIN kizlar nasilsiniz bakalim.birkac arkadas cinsiyetlerini ogrenmis ne kadar guzel.fussillet nevestebircan nerdesinsinz herhalde bugun isleriniz cok girmeye zamaninizmi olmadi. dilek tasinacakdi acaba neyapti naasil.

sırnaşık şey ben burdayım

sevil benimde sancılarım oluyor hala progestan kullanıyorum. Doktorun ne diyor bu sancılar için. Benimki yapabileceğimiz bişey yok çok rahatsız olursan ağrı kesici al diyor. Dün dayanamadım akşam 09:30'da aradım hamfendi bozuk attı o saatte aramazmış niye erken aramamışın. Rahatsız etmişim çok canım sıkıldı. Zaten herşeye moralim bozuluyor. Sonradan mesaj atacaktım cebine. Vazgeçtim.

KIzlar sizde hiç geç saatte doktorunuzu aradınız mı? Tepkisi ne oldu.

cnm hiç aramadık ama aramakta normal ozaman doğum olucağı zamanda belli bir saate kadar mı arayabilirsin acaba onu sorman lazım zaten kimse durup dururken kimseyi aramaz

selam annecikler herkese kocaman selam..... rahatsız olanlara çokk geçmiş olsun.. sanırım bebekler büyüdükçe daha çok sancı yapıyorlar. benimde kasıklarda değil ama rahmimim alt kısmında sancım oluyo am öyle abartılacak kadar değil. sanırım normal olan şeyler bunlar...
bu arada kızlar biberonlara bakıyodum int te çok tatlılar hele bir tanesi var bebekte gazı önlüyomuş biraz daha büyüyelim onu mutlaka alıcam..

valla canım kızmaya hiç hakkı yok. kusura bakmayacaklar jınekologsa her an her telefona cevap verecek. bende bu sabah 9 da aradım. dr um 2 de falan muayenhanesıne gecıyor. uyuyordu kadın sesınden bellı. sağolsun guzel guzel cevap verdı.

eda_nazcım ben de hiç aramadım ama senin doktor da var ya !
keyfinden aradın sanki !
çok önemli olmasa aramayız herhalde...

kızlar bebeşime bişeyler almak için sabırsızlanıyorum ama ortak renk almak zorunda kalıyorum hem kız hem erkek için keşke belli olsalar 28 Mart gelmek bilmiyor

aylarca onları da araştırdım valla, tüm özelliklerine göre seçim yaptım :roflol: biberonu emziği falan hepsi hazır :roflol: :roflol: :roflol:
sadece bi iki ay geçmesini bekliyorum, acele etmemiş olmak için kaydirigubbakcemile3

böyle güzel güzel anılmak, dua almak varken neden terslenirler ki değil mi ama...

kızlar bebeşime bişeyler almak için sabırsızlanıyorum ama ortak renk almak zorunda kalıyorum hem kız hem erkek için keşke belli olsalar 28 Mart gelmek bilmiyor

ara renklerden al birşeyler ben dayanadım birkaç takım aldım bile :jeyyar:.. cinsiyeti belli olunca herşeyi pembe yada mavi yapmıcaz nasıl olsa:CüvCüv:

canım gecmıs olsun. benımde bu aralar cok sancım var. bende ılk hamılelıgımde cok rahattım ama bunda cok kötüyüm. allahım bebişlerimizi bize bağıslasın dikkat et kendıne canım. kızınıda üzme annesi elinde değil ama bırazcık daha sabret annesi

merhaba arkadaşım, bu yazdığın değere değil, sayfanın yanında 1000/1 diye bişeyler yazar doktorlar ona bakar.

[/IMG]

kızlar bu da benım mınıgımin 11 haftalıkkenki hali.poz vermiş sanki hususi.ınsallah yapabılmısımdır.sımdıkı fotosunu koyamadım cunku doktor kafayı tepeden cekmıs sadece hıcbısıy bellı olmuo.o yuzden bunu koydum.masallah demeden gecmeyın

Son düzenleme:
cnm hiç aramadık ama aramakta normal ozaman doğum olucağı zamanda belli bir saate kadar mı arayabilirsin acaba onu sorman lazım zaten kimse durup dururken kimseyi aramaz

Muayenehanesinin kapısınıa yazı azsın şu saetten sonra aramayın diyee. Bütün sinirlerim zıpladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…