2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşım, bu yazdığın değere değil, sayfanın yanında 1000/1 diye bişeyler yazar doktorlar ona bakar.

canım sağol ilgin için aslında ben netten baktım sonucuma sadece bunlar yazıyor benım gördüğüm yerde.doktorum bugun ızınlı ve su anda cebide kapalı sabretmeye calışıyorum ne kadar zor olsada

ohh keyfı yerınde bebısın. allahım saglıklı uzun ömür nasip etsin

canım Allah nazarlardan korusun nasıl tatlı bu bebişler böyle yaa MAAŞALLAH

Yaa biz özeline niye gidip para veriyoruz. Mecbur kalınca telefonla dahi sorunumuzu paylaşabilmek için. Ben arkadaşladımı bile ararken tereddüt ederim. keyfimden aramadığımı anlattım. Sonrada o da hata ettiğini anladı sanırım panikleme ilacını al. falan dedi ama önceki söylediklerini bende telafi edemedi.

çok şeker ya canım benim nasılda durmuş öyle maşallah

eda_nazcım ben de hiç aramadım ama senin doktor da var ya !
keyfinden aradın sanki !
çok önemli olmasa aramayız herhalde...

Özeline gittigimde konuşacağım benim yaşayabileceğim sıkıntılar için bana önceden bilgi ver bende seni telefonla rahatsız etmeyeyim diyeceğim. Çok seviyorum doktorumu ama bütür ani çıkışları beni rahatsız ediyor. Kontrole gittiğimde ben şikayetlerimi falan konuşmasam bişey sormadan ultrasonda bakıp gönderecek. Her hastayı 10-15 dk. çıkartıyor odadan. Bende hemşiresine söyledim zaman bana yetmiyor diye. Sanırım doktora söylemişki benim sorularım bitti diyene kadar tepki göstermiyor. off offf. Hayırlısıyla bir tamamlasak şu 9 ayı. Bundan önceki gebeliğim 19. haftada düşükle sonuçlandığı için daha pipiriğim. Bu durumumu doktorumda biliyor. Az daha anlayış bekliyorum. Hata etmişim galiba.

eda_nazcım ben doktorumu gece 2 de aradım. cokta guzel bılgı verdı. valla doktorumdan yana cok sanslıyım. ben böyle guler yuzlu bır doktora rastlamadım. bu doktoru bulana kadar cok doktor degıstırdım. sende degıstır bence. senın doktor tam dayaklık zorum olmasa aramam herhalde cokta meraklı degıldın sesını duymaya bana yapsa ne yapardım bılmem:)

pembe ıkız goruntusunu çok merak edıyorum. senınde boyle net resmın olursa lutfen beklıyorum:)

saolun arkadaslar.allah butun bebeklerı korusun ınsallah.ama benımkı sımdıden anası gıbı pek meraklı foto cektrmeye galıba profılden poz vermış.artıst mı olcak basıma ne:1shok:

Abovvvvvv ben gece 2 de arasaydım artık neler demezdikii. Bencede çok şanslısın.

merhaba kızlar bugün nasılsınız bakalım?
Ben dün akşamdan beri müthiş bir bel ağrısı çekiyorum. şu an 13+1'iz. bu haftalarda bel ağrısı çeken oldu mu? Normal mi acaba? Bir de öğleden sonra ikili test sonuçlarım belli olacak. Dua edin...

GUNAYDIN kizlar nasilsiniz bakalim.birkac arkadas cinsiyetlerini ogrenmis ne kadar guzel.fussillet nevestebircan nerdesinsinz herhalde bugun isleriniz cok girmeye zamaninizmi olmadi. dilek tasinacakdi acaba neyapti naasil.

Günaydın canım sanada. Evet toplanmaya başladık dün gece 3 saat ev topladık. Tabi bu gecede toplayacağız. Valla toplan toplan bitmiyor, ne zor işmiş. Çok yormuyorum kendimi dikkat ediyorum herşeyi oturduğum yerden yapmaya çalışıyorum. Eşim önüme getiriyor ben sarıyorum. İnşallah hayırlısıyla da atlatırım şu haftayı...

kızlar bebeşime bişeyler almak için sabırsızlanıyorum ama ortak renk almak zorunda kalıyorum hem kız hem erkek için keşke belli olsalar 28 Mart gelmek bilmiyor

Bence de yaaa gelsin artık 28 Mart....

Canım benim Allah nazarlardan saklasın , maşallah bebişine.

Muayenehanesinin kapısınıa yazı azsın şu saetten sonra aramayın diyee. Bütün sinirlerim zıpladım.

Canım bence sen bırak o doktoru ilerde arama ihtiyacımız daha fazla olacak. O zaman ne yapacaksın hiç düşünme , daha yolun başında sayılırız. Zararın neresinden dönersen kardır. Aynı şeyi bende yaşamıştım telefon açmıştım ve beni sinir etmişti. Tekrar ona gitmedim çünkü yüzünü görmeye bile tahammülüm yoktu.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO bbaska ne kaldi.supersin yaaa.

Petibor cum Allah nazardan saklasın pek tatlı maşallah :)) Bircancım gönderdiğin şekerler çok şirin inan biz geçen sene arkadaşlarla bunlara çok benzeyen ( çubuk şeklinde olanlar ) şekerler yaptık o kadar eğlenceliydi ki ben kendim yapmayı düşünüyorum allah izin verirse .. Bir de ıstanbulda ve Ankara da oturan arkadaşlar - EUROFLORA - bir dükkan var oraya baksınlar mutlaka her türlü malzeme toptan fiyatına çok uygun bu tarz organizasyonlar için satıyorlar.

çok güzel çıkmış benim bebişiminde 10 haftalıkken böyle bir fotosu vardı çok tatlı görünüyolar ama son gittiğimde sırtını döndüğü için resimden hiçbirşey anlaşılmıyo.. allah hepimizin bebişlerine sağlık versin

saol canım.sen de 10 haftalık resmını koysana o zaman.masallah desın teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…