merhaba arkadaşım, bu yazdığın değere değil, sayfanın yanında 1000/1 diye bişeyler yazar doktorlar ona bakar.
[/IMG]
kızlar bu da benım mınıgımin 11 haftalıkkenki hali.poz vermiş sanki hususi.ınsallah yapabılmısımdır.sımdıkı fotosunu koyamadım cunku doktor kafayı tepeden cekmıs sadece hıcbısıy bellı olmuo.o yuzden bunu koydum.masallah demeden gecmeyın
canım Allah nazarlardan korusun nasıl tatlı bu bebişler böyle yaa[/IMG]
kızlar bu da benım mınıgımin 11 haftalıkkenki hali.poz vermiş sanki hususi.ınsallah yapabılmısımdır.sımdıkı fotosunu koyamadım cunku doktor kafayı tepeden cekmıs sadece hıcbısıy bellı olmuo.o yuzden bunu koydum.masallah demeden gecmeyın
valla canım kızmaya hiç hakkı yok. kusura bakmayacaklar jınekologsa her an her telefona cevap verecek. bende bu sabah 9 da aradım. dr um 2 de falan muayenhanesıne gecıyor. uyuyordu kadın sesınden bellı. sağolsun guzel guzel cevap verdı.
[/IMG]
eda_nazcım ben de hiç aramadım ama senin doktor da var ya !
keyfinden aradın sanki !
çok önemli olmasa aramayız herhalde...
petibör bebeğin çok tatlı... Maşallah....
cinsiyeti belli mi bebişinin?
eda_nazcım ben doktorumu gece 2 de aradım. cokta guzel bılgı verdı. valla doktorumdan yana cok sanslıyım. ben böyle guler yuzlu bır doktora rastlamadım. bu doktoru bulana kadar cok doktor degıstırdım. sende degıstır bence. senın doktor tam dayaklık zorum olmasa aramam herhalde cokta meraklı degıldın sesını duymaya bana yapsa ne yapardım bılmem:)
GUNAYDIN kizlar nasilsiniz bakalim.birkac arkadas cinsiyetlerini ogrenmis ne kadar guzel.fussillet nevestebircan nerdesinsinz herhalde bugun isleriniz cok girmeye zamaninizmi olmadi.dilek tasinacakdi acaba neyapti naasil.
kızlar bebeşime bişeyler almak için sabırsızlanıyorum ama ortak renk almak zorunda kalıyorum hem kız hem erkek için keşke belli olsalar 28 Mart gelmek bilmiyor
[/IMG]
Muayenehanesinin kapısınıa yazı azsın şu saetten sonra aramayın diyee. Bütün sinirlerim zıpladım.
kızlar günaydın. yeni katılanlar hoşgeldiniz, doktordan dönenler gözünüzaydın, alışveriş yapanlar hayırlı olsun, minik rahatsızlıkları olanlar geçmiş olsun, yeni ciciler alanlar hayırlı olsun. :)
[/IMG]
çok güzel çıkmış benim bebişiminde 10 haftalıkken böyle bir fotosu vardı çok tatlı görünüyolar ama son gittiğimde sırtını döndüğü için resimden hiçbirşey anlaşılmıyo.. allah hepimizin bebişlerine sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?